- 24 Mart 2015
- 61
- 75
- 88
- 35
Verdikleri fiyat listesini yuklemeye calisiorm ama yapamadim. Soyle yazayim birinci dogumsa normal dogum+1gun yatis=2036 2. Normal dogum+1gun yatis= 1755 Sezeryan dogum+1gun yatis=1604lira. Yatis uzarsada 132tl gunluk yatis bedeli arkadaslar. 2017 guncel fiyatmuayeneleri hep devlette yapıp sadece doğum için de gidebiliyoruz değil mi doğumumu burada yapmak istiyorum diye normal neden 2000 tl pahalıymış ama
anladım canım ben de tedavi görüyorum aşılama kısmetse pazartesi kontrolüm var yumurtalarıma bakılacak bana da dua eder misin canım bu arada....Verdikleri fiyat listesini yuklemeye calisiorm ama yapamadim. Soyle yazayim birinci dogumsa normal dogum+1gun yatis=2036 2. Normal dogum+1gun yatis= 1755 Sezeryan dogum+1gun yatis=1604lira. Yatis uzarsada 132tl gunluk yatis bedeli arkadaslar. 2017 guncel fiyat
Hamilelerin duasi kabul olurmus ins dua edicem. Hic uzme moralini dayimlarin da olmuodu 15 yildir. Asilama tup bebek hepsini denediler. Ama umudu kesmisken bebek kendiliginden geldi. Yengm simdi benmle beraber hamile. Rabbim herkeze nasip etsin. Bnmde ilk oglum 8ay korunmasiz olmamisti bnde olursa olur demistim olmazsa nasip deyip deyip birakmistim. O ay hamile kaldim. Oglum simdi 26 aylik. İkinciyi iatedik ancak olur dedik ama rabbim hemen nasip etti masallah. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin ins. Etimed tup bebek dalinda da cok iyi arastir derimanladım canım ben de tedavi görüyorum aşılama kısmetse pazartesi kontrolüm var yumurtalarıma bakılacak bana da dua eder misin canım bu arada....
3 senedir bekliyorum bebeğimin hayırlarla sağlıcakla gelmesini inşallah..
etimed biraz daha uygundur giyatlar diye düşünüyordum ama o kadar da değilmiş
Tüp bebeğe gücümüz yetmez canımHamilelerin duasi kabul olurmus ins dua edicem. Hic uzme moralini dayimlarin da olmuodu 15 yildir. Asilama tup bebek hepsini denediler. Ama umudu kesmisken bebek kendiliginden geldi. Yengm simdi benmle beraber hamile. Rabbim herkeze nasip etsin. Bnmde ilk oglum 8ay korunmasiz olmamisti bnde olursa olur demistim olmazsa nasip deyip deyip birakmistim. O ay hamile kaldim. Oglum simdi 26 aylik. İkinciyi iatedik ancak olur dedik ama rabbim hemen nasip etti masallah. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin ins. Etimed tup bebek dalinda da cok iyi arastir derim
İnsanlarin agzi torba deil iste. Halbuki kim cocugu olmasin ister tam canm isminle dualarimdasin ins. Sende kalbini ferah tut ins rabbim tum dualarin karsiligi hayirli zamanda verirTüp bebeğe gücümüz yetmez canımborcumuz var borç harçla bu aşılama işine girdik gülüm artık gözümdeki yaşa dayamadı eşim canımcım...
adım münevver ismimle dua eder misin canım?
memlekete gttiğimde çocuğu olmayan kadın muamelesi yapıyorlar bana ya çok üzülüyorum
ALLAH RAZI OLSUN ...canım bana dua edersen çok sevinirim gerçekten de kim istemez yalnız evde oturur dururum bir yandan kpss çalışıyorum eltim bile tedavide olduğumu biliyor ama bir ağzından çıkarmadı inşallah sevinirsiniz şnşallah hayırlısıyla sağlıcakla bebeğin olur demedi gülüm..İnsanlarin agzi torba deil iste. Halbuki kim cocugu olmasin ister tam canm isminle dualarimdasin ins. Sende kalbini ferah tut ins rabbim tum dualarin karsiligi hayirli zamanda verir
Normal Doğum da nasıl acaba gece olursa Doğum sanırım nöbetçi doktor müdahale ediyormuş. Normal doğumu orada yapan tanıdığınız var mıKizlar dogumum 09.03.2017 de etimedde banu hocada gerceklesti spinal sezeryanla . Pozitif dogum hikayem var. Hasteneden 2. Kez memnun kaldim tavsiye ediorm...|
ne kadar ödedin canım ALLAH analı babalı büyütmek nasip eder inşallah evlatlarını..bana da dua edin kızlar ben de by ay tedavi gördüm şimdi bekleme sürecindeyimKizlar dogumum 09.03.2017 de etimedde banu hocada gerceklesti spinal sezeryanla . Pozitif dogum hikayem var. Hasteneden 2. Kez memnun kaldim tavsiye ediorm...|
Ewt var. Nobetci doktor yaptirior. Ebeleri falan cok iyi. Heleki fatma ebe cok iyi ilgili.Normal Doğum da nasıl acaba gece olursa Doğum sanırım nöbetçi doktor müdahale ediyormuş. Normal doğumu orada yapan tanıdığınız var mı
canım senin masrafın ne kadar olduEwt var. Nobetci doktor yaptirior. Ebeleri falan cok iyi. Heleki fatma ebe cok iyi ilgili.
Amin canm saol. Blki inanmazsin ama bebegimin sesini ilk duyduktan sonra aklima direk sen geldin. Cok dua ettim sana dogum sirasinda. Rabbim sen ve tum isteyenlere versin ewlat. 1600lira odedik canim. Ozel oda 1 gece yatis ve bi hafta sonra anne bebek muayenesi dahilne kadar ödedin canım ALLAH analı babalı büyütmek nasip eder inşallah evlatlarını..bana da dua edin kızlar ben de by ay tedavi gördüm şimdi bekleme sürecindeyim
gerçekten mi canım aklına ben mi geldim ay çok çok sevindimAmin canm saol. Blki inanmazsin ama bebegimin sesini ilk duyduktan sonra aklima direk sen geldin. Cok dua ettim sana dogum sirasinda. Rabbim sen ve tum isteyenlere versin ewlat. 1600lira odedik canim. Ozel oda 1 gece yatis ve bi hafta sonra anne bebek muayenesi dahil
Helal olsun canm. İnsallah sanada nasip olsun tek duam... sezeryan canm bnmki. Oglumun adi Emir Siraç canm. Aminnn canm dualrn icn saolasin ALLAH razi olsungerçekten mi canım aklına ben mi geldim ay çok çok sevindimALLAH RAZI OLSUN hakkını helal et...
benim de tedavim bitti bundan sonra iki hafta beklemek sonra bakalım test yapmak nasip olur inşallah gülüm ...sen normal doğum mu yaptın canım? evladına ne isim verdin? ALLAH evladından güldürsün seni de eşini de aileni de inşallah hayırlarla sağlıcakla amin..
ALLAH RAZI OLSUN tekrardan canım beni nasıl mutlu ettin anlatamam burada birçok arkadaştan dua aldım bu ay o nedenle de çok çok heyecanlı ve de umutluyum..Helal olsun canm. İnsallah sanada nasip olsun tek duam... sezeryan canm bnmki. Oglumun adi Emir Siraç canm. Aminnn canm dualrn icn saolasin ALLAH razi olsun
eskisine oranla daha iyiyim canım...daha çok üzülüyordum ya arkadaşım bana bebek kıyafetleri vermişti olunca giydirirsin diye onlara baka baka çok zaman geçirdim canım...İmsallah canm. Cokda kafana takma beynini rahat birak. Allahin izniyle insallah bu ay hamile kalirsin
Tabiki agrim var ama normal. Ayaklarimda sislik fln var. Ancak toparlaniriz. Aminn canm sen gonlunu ferah tut. Rabbim hayirli zamanda hayirli ewlat versin. Sende mis mis kokla onu.eskisine oranla daha iyiyim canım...daha çok üzülüyordum ya arkadaşım bana bebek kıyafetleri vermişti olunca giydirirsin diye onlara baka baka çok zaman geçirdim canım...
inşallah ya bu ay bende çok umutluyum ALLAH EN İYİSİNİ BİLİR...ağrın sızın var mı? en hayırlı kısa zamanda tez vakit de sağlıcakla toparlanırsın inşallah amin..
ay canım benim inşallah hayırlarla sağlıcakla aminTabiki agrim var ama normal. Ayaklarimda sislik fln var. Ancak toparlaniriz. Aminn canm sen gonlunu ferah tut. Rabbim hayirli zamanda hayirli ewlat versin. Sende mis mis kokla onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?