Etimed hastanesi

Lokman hekim etimede gore daha pahali ama dogum paketleri vardi benim sordugum zaman 2500 tl ydi paket olarak

Tanidigim dogumuna 8 ay once 1200tl verdi lokman hekimde. Bende 2014 de etimede 1200tl verdim. Banu hocada cok doluydu randevu zor aliniordu

selamlar son zamanlarda giden var mı Etimede ,
ben önümüzdeki hafta 30 aralıkta doktor Ahmet beyden randevu aldım
size yazarım arkadaşlar

Ben daha dun gittim dr banu hocaya. Rutin tahlillerimi yaptirdim. Dogumumda insallah orda olcak

2017 martta dogum yapcam. Fiyatlari tekrar ogrenin yeni yilda degisir dediler. Muayane 79 tl

merhaba bende dün gittim Ahmet Hocaya muayene oldum çok ilgili bir doktor. yarında tekrar gideceğim hastane doğum paketlerini öğreneceğim oda nasıl ona bakacağım benim sezeryan olacağı için gün olarak 27 ocak verdi yaklaşık ayrıca içeride bir tanıdık hemşire buldum tesadüfen. Ahmet hoca hakkında çok iyi bir doktor hiç merak etme dedi birde yenidoğan bakım ünitesinde 16 yatak varmış ( yani olduk iyi bir sayı>) yenidoğan yoğun bakımda da uzman yeni doğan bakım doktoru varmış , buda iyi bir nokta benim için yarın detayları öğrenince yazarım size de :) doğuma eşimi alamayacaklarını da belirttiker şimdilik hoşça kalınnn

Merhaba. 27 ocak 38. Haftadami oluorsunuz. İns ben de orda yapcam dogumumu bende odalari falan gezdim zatn ilk dogumumuda orda yaptim. Yeni yildan sonra fiyatlarin degisecegini solediler. Yinde de fiyat listesi verdiler ama

Bu arada ins yeni dogan yogun bakimada gerek kalmaz. Tabiki tum sartlara hazirlikli olmak acisindan yenidogan yakin bakimi olmasi guzel birsey

Slm. Bnde dun muayenemi oldum. Fiyati 1650. Bir gun yatis fiyati bu. Eger uzarsa oda parasi tek kisilik ozel oda die farkli fiyatlarda degisiyor

Benimde ilk doğumum olacak Ankara'ya ailemin yanına geleceğim inşallah doğuma. Normal Doğum konusun da da iyidir değil mi? Onun fiyatında değişiklik var mıdır sizce

Bnde ilk dogumum icin mardinden gelmistim. Bnm yuksek tansiyonum cikmisti ilkinde ondan sezeryan oldum. Bi arkdas da normal yapti o da memnundu. Normalin fiyati 2000

Bnde ilk dogumum icin mardinden gelmistim. Bnm yuksek tansiyonum cikmisti ilkinde ondan sezeryan oldum. Bi arkdas da normal yapti o da memnundu. Normalin fiyati 2000
Ana Normal daha uygun olması gerekmez mi acaba? Muayene ücreti ne kadar veriyorsun

Bilmiorm valla daha dun aldim fiyatlari listede o sekilde. Muayene 82lira. Valla bn 35 haftaya kadr devlete gittim. Ameliyat die bide ilkini onda yaptim memnun kaldim die banu hocaya tekrar gidiorm siz nerde planliorsunuz dogumu. Genelde ozel hastaneler cok pahali

muayeneleri hep devlette yapıp sadece doğum için de gidebiliyoruz değil mi doğumumu burada yapmak istiyorum diye normal neden 2000 tl pahalıymış ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…