doğum ucreti ne kadar canım oradaBen daha dun gittim dr banu hocaya. Rutin tahlillerimi yaptirdim. Dogumumda insallah orda olcak
Merhaba. 27 ocak 38. Haftadami oluorsunuz. İns ben de orda yapcam dogumumu bende odalari falan gezdim zatn ilk dogumumuda orda yaptim. Yeni yildan sonra fiyatlarin degisecegini solediler. Yinde de fiyat listesi verdiler amamerhaba bende dün gittim Ahmet Hocaya muayene oldum çok ilgili bir doktor. yarında tekrar gideceğim hastane doğum paketlerini öğreneceğim oda nasıl ona bakacağım benim sezeryan olacağı için gün olarak 27 ocak verdi yaklaşık ayrıca içeride bir tanıdık hemşire buldum tesadüfen. Ahmet hoca hakkında çok iyi bir doktor hiç merak etme dedi birde yenidoğan bakım ünitesinde 16 yatak varmış ( yani olduk iyi bir sayı>) yenidoğan yoğun bakımda da uzman yeni doğan bakım doktoru varmış , buda iyi bir nokta benim için yarın detayları öğrenince yazarım size de :) doğuma eşimi alamayacaklarını da belirttikerşimdilik hoşça kalınnn
Hangi doktora gittiniz memnun musunuz?Slm. Bnde dun muayenemi oldum. Fiyati 1650. Bir gun yatis fiyati bu. Eger uzarsa oda parasi tek kisilik ozel oda die farkli fiyatlarda degisiyor
Bn ilk dogumumuda banu hocada yaptim. Bunu da ins 21 martta banu hocada yapcam. Cok iyi ve ilgili bi doktor. Ameliyatimda masallah cok iyi gecmisti.Hangi doktora gittiniz memnun musunuz?
AnaBnde ilk dogumum icin mardinden gelmistim. Bnm yuksek tansiyonum cikmisti ilkinde ondan sezeryan oldum. Bi arkdas da normal yapti o da memnundu. Normalin fiyati 2000
muayeneleri hep devlette yapıp sadece doğum için de gidebiliyoruz değil mi doğumumu burada yapmak istiyorum diye normal neden 2000 tl pahalıymış amaBilmiorm valla daha dun aldim fiyatlari listede o sekilde. Muayene 82lira. Valla bn 35 haftaya kadr devlete gittim. Ameliyat die bide ilkini onda yaptim memnun kaldim die banu hocaya tekrar gidiorm siz nerde planliorsunuz dogumu. Genelde ozel hastaneler cok pahali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?