İsteyen her turlu bulur bence bin bir taktik yapar biz o arkadasimla neler yaptigimizi solesem aklin hayalin durur bence bi insan bi insandan hoslandiysa asla kardeş demez bu baban bile olsa vicdani buna el vermez sen laf arasında dahi ona abi diyebilirmisin en azindan kiziniz cok korktu üzüldüm fln diyebilirdi dediklerimizi yanlis anlama gerçekçi yaklasiyoruz hayal kirikligina uğrama diye aklima bi anim geldi ya bi ark da lisede dershane hocasina asikti

adam evlimi öğrenmeye calisiodu bi gün yaninda hüngür hüngür agladi bi bahaneyle odasina gidelim ona evli olup olmadigini sor dedi ben asla sormam diyince o zmnlarda ergeniz tabi arkadaşlık dostluktan girdi sen iyi gün dostusun seni taniysmamisim arkligin bukadarmis diye küstü bende gaza geldim aldim arkadaşı gittik hocanin yanina lafi evirdim çevirdim evlimsnz diye sormamla kapisi acildi iki çocuk babaaaa diye adamin kucagina atladi hoca da sanirim cevabinizi aldiniz dedi

arkadaşla hatirladikca guluyoz bir ayyemeden iicmeden kesilmişti arkadaş simdi guluoz