Etkileyici Güzellik, Mükemmel Ses, Lana Del Rey..

Son düzenleme:

Ben o fotoda gürlük açısından pek sorunlu görmedim ama çok cansız, sönük.
Siyah çok sert duruyor gerçekten. Ben de boyamıştım.
Tezatlığı çok severim ama peruk gibi olması kötü işte. Çok abartı oluyor siyah boya.
Ben bu kahveli kızıllı tona bitmiştim. Bakırlık da var sanırım , pek bilmem boyaları.
Keşke siyah değil de bu olsaydı şimdi de.

Of offf Benim kuaforum beceremedi bu rengi.

O renk yakisiyor balima haklisin.

Nasil guzel cikmis degil mi :) Yanaklarini siksasim geldi.

bu kandırmaca tipleri piyasaya kim çıkarıyo anlamıyorum

balon iki gün sonra söner

ses yok tip yok

ördek surat...

berbat

herkesin kendi beğenisi

biçok ünlü,markaların yüzü oluyor ya da benzeri işlerde görüyorz ama hepsini beğeniyor muyuz,hayır.

bu bi kıstas değildr bnce.

bn kendi düşüncemi yazdım bna katılır ya da katılmazsınız bnce çok yapay ve de çirkin.

Bazı hallerini ,özellikle gülümseyişini Beren Saat e benzettim...Hatta Brooke Shields bile geldi aklıma..Yüz ovalı gayet güzel..Ama bunun dışında dudakları bana da ördek gibi geldi.. Bir bütün olarak baktığında hoş kadın....

Son düzenleyen: Moderatör:
Neyse saygi duyuyorum dusuncene :) ama sunu bil ki ,her elini sallayan unlu H& M gibi dev bir markanin yuzu olamaz :) inan cok zor.

Dudaklari konusunda hemfikirim sizinle.

Son düzenleme:
Yapmayin arkadaslar H&M ,Topshop,Asos vesarie pazarda yer edinmis ,dunya devi giyim firmalari.

çok yapay durduğu konusuna katılmıyorum. Günlük hayatında gayet doğal ve cici görünüyor. ayrıca çok farklı bir yüzü var. Burnuna estetik yaptırmadan ya da dudaklarına dolgu yaptırmadan öncede gayet hoş bir kızmış . o zamanda böyle bir tarz ve saç kullanıyor olsaymış şuan ki halinden çokta uç gözükmezmiş yani.
Kliplerinde yada konserlerinde abartılı gelebilir. Sonuçta onlar show dünyasının içindeler. Buda işlerinin bir parçası.

Ayrıca müziği çok sağlam... Severek dinliyoruz :)

Esra Erol'a benzetiyorlarmış Ne alaka ya :/ Çok tipsiz bir kadın Esra Erol .

:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…