Etkileyici Güzellik, Mükemmel Ses, Lana Del Rey..

Oval ve zarif yüzlü birine ablak surat denildiğini de ilk defa duyuyorum ....

Böylelerine söylediğim bi söz vardır. :) Ne zaman söylesem topicte kavga başlar. Bu sefer susucam.

söyle söyle kıskanıyorlar di mi ölüyorlardır kıskançlıktan eminim

yahu arkadaşım bi anlayamadınız gitti herkesin zevkinin aynı olmadığını
sizin beğendiklerinizi beğenmek zorunda mıyız
nerden bu dayatma yahu!:47
ayrıca sayfada lana del reyi beğenenler sayfası diye yazmıyo di mi?
öyle olsa bile isteyen istediği yere yazar!:

Son düzenleme:

Sen de bi türlü anlayamadın... :) Gerçi o başlıkta ne demek istediğimi yazmamıştım. Neyse "başka bir başlıkta" yazdığımı tekrar yazayım.

Bak şimdi...

Beğenmezsin bunu dile getirirsin... Üslup önemlidir. Yoksa kimse kimseyi zevkleri yüzünden yargılamaz yargılayamaz. Ama sen bi kadına "çirkin çirkin çirkin!" yazarsan ben de "yuh" derim.
Dikkat ettiysen kaşına gözüne yorum yapana beğenmeyene bi şey yazmamıştım. Yazmamda, beğenmeyebilirler. Doğaldır. Kimse mükemmel değil çünkü... Neyse uzuun uzuun yazardım fakat ilk mesajından tavrın belli uzatmaya da gerek yok...

Yok bugün banlanıcaz belli oldu. :)

Düzenlemene bendende düzenleme... Ben de bu hatunu beğenmedim. Dudaklarını mesela... Ama "çirkin çirkin çirkin" de demedim. Demem de...

Ya arkadaşım beğenmeyebilirsin ,eyvallah ona lafımız yok ama kalkıp birisi ,"Karşımda olsa iyi bi dövmek isterdim şu tipsizi" derse ,orada bir dur derim .

Son düzenleme:
Oval ve zarif yüzlü birine ablak surat denildiğini de ilk defa duyuyorum ....

Lana, oval yüzlü(oval yüzde çene yapısı ''v'' şeklinde olur, örneklersek Charlize Theron, Jessica Alba gibi) değil uzun suratlı biri, ayrıca zarif bir ifadeside yok... ablakta ifadesiz, büyük suratlar için kullanılır genelde ki Lana'nın suratıda put gibidir.

Şu konularda tanımadığı insanlara iiğrennççç ifrit berbatt döverim vururum kırarım diyenler de,
Aşşkmmmm bebeğimmm ölürüüüm yeriiimm diyenler de aynı oranda ilginç.
Şaşkınlıkla izliyorum şahsen.
Tanımadığı insanlara bu kadar yoğun hisler beslemek çok garip.
Kadın (ya da adam) paraları cebine indirirken burada fanatik şekilde övmenin ya da size bir kötülük yapmış gibi saydırmanın mantığını çözebilmiş değilim.

Bu kadında ne varsa çok saplantılı hisler besleniyor kendisine karşı. Tamam yüzüne bakınca dövme isteği getirecek kadar çirkin bir kız değil hatta gayet hoş gözüken fotoğrafları var ama tapılacak bir kadın hiç değil. Bakışlarını, duruşunu, tarzını filan bir kaç fotoğrafta beğensem de genelde bakarken o şişirilmiş ördek dudakları gözümü alıyor, gözleri boş diyarlara bakıyormuş gibi geliyor ve kimi zamanda bir zerafet abidesi olamayacak kadar kötü giyiniyor. İyi cilalanmış ortalama bir kadın bana göre Lana Del Ray, o yüzden ölümüne sevgi gösterilerine ya da yerin dibine sokma çalışmalarına bir anlam veremiyorum.

uffff bişey yazmaya da gelmiyo

aman ya kim ne düşünürse düşünsün..

benim düşüncem katılmayan da olabilir ama bana laf etmesin bi zahmet.

alt ucu bi ünlü ne önemliymiş yaaa... karşıma gelse dövcek halim yok ya şakasına yazılmış şeyler.

evt beğenmiyorum,bana göre de ablak ve kötü.sizin hiç mi başkasının beğenisine çook uyan birini beğenmediğiniz olmadı,bi ünlüye "çirkin" demediniz Allah aşkına

ne önemliymiş yaaa bu kadar takmayın yani.ben düşüncemi yazdım çıktım ne kimseye sataşmışım,ne alıntı yapmışım ne bişey

azcık relax olun başkası düşüncesini yazsın diye açılan konularda sizler her şeyi kendinize alınıp,sahiplenip bişeyler yazmayın

ben yazmıyorum mesela çünkü beğenen beğenir,çirkin demek de güzel demek kadar doğaldır hele bu bir ünlüyse

ayrıca yüzünü kendi bu hale getirmiş ve ne diyebilirim ki başka bişey diyemiyorum.gözüme hoş gelmiyor.

ahhh ilahe lana,harika lana,mükemmel dudakları gözleri var melek bebek vs.desem buraya yalan yazmış olacağım galiba yalan söylemeliyim ve söylemeliyiz bundan sonra.

saygı yok fikirlere,beğenilere,görüşlere saygı yok

her şey de fazla ciddiye alınıyor.

bülent ersoyla seda sayanı beğenen insanlar da var mesela ama bana göre çok çirkin ve yapaylar ama beğenenlere ne diyebilirim

böyle bi hakkı ben kendimde bulamam.yapmayın yani.relaxxxxxxxxxx............

artık "lana'yı beğenenler" girsin diye başlığın bi köşesine not iliştirsinler de beğenmeyip güzel laflar düzmeyenler afaroz edilmesinler

aman yaaa sallaaaaaaaa

ne kadar da önemli

Son düzenleme:

Yüz şekillerini gayet iyi biliyorum...Ablak surat yayvan ve dolgun yüzlü kimseler için kullanılır....Bir ara araştırır ,öğrenirsiniz doğrusunu,lakin tarifleriniz yanlış......

ya bunlar lafın gelişi söylenmiş öylesine yazılmış sözler.hiç hoşlanmadığımı belirtmek için mübala yaptım sadece olay bundan ibaret

mübala

Kadınız duygusalız'ı fazla abartanlar var.
Bizi tanımayan etmeyen görse yüzümüze bile bakmayacak tipler için insanlar burada birbirlerini kırıyorlar geriliyorlar.
Beğenmeyenlere kıskanç damgası,beğenenlere zevksiz damgası vurmak sadece duygusal değil "kısıtlı" olduğumuzun da göstergesi bence.
Farklı beğenilere düşüncelere tahammül yok herkes tek tip olmak zorunda herkes aynı şeyi beğenecek ya da beğenmeyecek.
Ne gerek var yahu...
Burada uğruna birbirlerini yedikleri ünlüler hayatın hiçbir alanında bizlere yardımcı olmayacak ama en azından biz sanalda da olsa fikir verebiliyoruz birbirimize.

Yüz şekillerini gayet iyi biliyorum...Ablak surat yayvan ve dolgun yüzlü kimseler için kullanılır....Bir ara araştırır ,öğrenirsiniz doğrusunu,lakin tarifleriniz yanlış......

Yayvan, dolgun, geniş vs... uzun surat ile oval surat ayırımını yapabiliyorum... söylediklerimde gayet doğrudur... ayrıca ''ablak'' kelimesinin çeşitli anlamlar taşıdığını da gayet iyi bilirim.

Ablak yüz için kullanılan bir ifadedir...Uzun suratta elmacık kemikleri belli olmaz fazla ..... Neyse uzadıkça uzayacak...

Lana yı ben de beğenmiyorum ama o kadar yermeye de gerek görmüyorum...

Yayvan ve dolgun yüz.
Yüzü böyle olan (kimse)
Örnek: Şarap kızılı vurmuş ablak yüzüyle öfkeli girdi içeri. O. Kemal
Yüzü güzel, parlak, yakışıklı.
Sevimli.
Yayvan ve toplu yüz.
Çok beyaz.
Siyahlı beyazlı.
Geniş, enli.
Ceviz ağacının mobilya yapmaya yarar iç kısmı.
Ağaçların dayanıklı kısmı.
Yaban armudu, ahlat. 1
İyice olgunlaşmamış üzüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…