- Konu Sahibi KittyConda
-
Yuh lan :/ bu kadar tiksiyorsan bakma kardesim kizin fot.suna.
Böylelerine söylediğim bi söz vardır. :) Ne zaman söylesem topicte kavga başlar. Bu sefer susucam.
Aman tartışma çıkmasın :) ben de yok yere ban yemek istemiyorum.
Böylelerine söylediğim bi söz vardır. :) Ne zaman söylesem topicte kavga başlar. Bu sefer susucam.
söyle söyle kıskanıyorlar di mi ölüyorlardır kıskançlıktan eminim
yahu arkadaşım bi anlayamadınız gitti herkesin zevkinin aynı olmadığını
sizin beğendiklerinizi beğenmek zorunda mıyız
nerden bu dayatma yahu!
ayrıca sayfada lana del reyi beğenenler sayfası diye yazmıyo di mi?
öyle olsa bile isteyen istediği yere yazar!:
ayrıca sayfada lana del reyi beğenenler sayfası diye yazmıyo di mi?
öyle olsa bile isteyen istediği yere yazar!:
Oval ve zarif yüzlü birine ablak surat denildiğini de ilk defa duyuyorum ....
Lana, oval yüzlü(oval yüzde çene yapısı ''v'' şeklinde olur, örneklersek Charlize Theron, Jessica Alba gibi) değil uzun suratlı biri, ayrıca zarif bir ifadeside yok... ablakta ifadesiz, büyük suratlar için kullanılır genelde ki Lana'nın suratıda put gibidir.
Şu konularda tanımadığı insanlara iiğrennççç ifrit berbatt döverim vururum kırarım diyenler de,
Aşşkmmmm bebeğimmm ölürüüüm yeriiimm diyenler de aynı oranda ilginç.
Şaşkınlıkla izliyorum şahsen.
Tanımadığı insanlara bu kadar yoğun hisler beslemek çok garip.
Kadın (ya da adam) paraları cebine indirirken burada fanatik şekilde övmenin ya da size bir kötülük yapmış gibi saydırmanın mantığını çözebilmiş değilim.
Bu kadında ne varsa çok saplantılı hisler besleniyor kendisine karşı. Tamam yüzüne bakınca dövme isteği getirecek kadar çirkin bir kız değil hatta gayet hoş gözüken fotoğrafları var ama tapılacak bir kadın hiç değil. Bakışlarını, duruşunu, tarzını filan bir kaç fotoğrafta beğensem de genelde bakarken o şişirilmiş ördek dudakları gözümü alıyor, gözleri boş diyarlara bakıyormuş gibi geliyor ve kimi zamanda bir zerafet abidesi olamayacak kadar kötü giyiniyor. İyi cilalanmış ortalama bir kadın bana göre Lana Del Ray, o yüzden ölümüne sevgi gösterilerine ya da yerin dibine sokma çalışmalarına bir anlam veremiyorum.
Yüz şekillerini gayet iyi biliyorum...Ablak surat yayvan ve dolgun yüzlü kimseler için kullanılır....Bir ara araştırır ,öğrenirsiniz doğrusunu,lakin tarifleriniz yanlış......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?