Etkileyici Güzellik, Mükemmel Ses, Lana Del Rey..

Ben her halini çok seviyorum, sarı saçlı zamanları hariç.
Ama sesin bahsettiğin fotolarda çok farklı bir havası var. Video Games'teki tarzına yakın.

Hmm summertime sadnesstanmış. Şimdi fark ettim. Çok hoş orda da evet.

Son düzenleme:
Seni bu klibinde mi benzetmislerdi Lana'ya :)
Kaslarin senin de boyle duz mu

O klip dediğin summertime sadness mı? O sonradan çıktı.
Video games ve born to die zamanlarında anımsattığım söylenildi.
Bi şeylerimiz hakikaten benziyor. Ama birebir değil kesinlikle.
Duruş bakış konusunda bi benzerlik söz konusu bence.
Kaşlarımda kavis yok pek ama bunun gibi hoş da değil. Sanki uçlara doğru daha düşük benimki.
Lana'ın kaşları kalkık hafiten.
Sen onu izleyince benzerlik buluyor musun yoksa sadece bi fotosu vardı, o mu benzettiğin?

Evet summertime sadnessi sormustum.
Ben sadece bu klibinde benzerlik buluyorum .bir de o fot.daki hallerine .onun disinda pek benziyor degilim.
Klibini anneme ve sevgilime gosterdigimde baya benziyor dediler :/ bilemiyorum.
Burum ve dudaklarim asla benzemiyor zaten .hele de profilden cok farkliyiz.

Son düzenleme:

Hmm sen ondan summertimes sadnesstaki hallerini çok beğendin di mii.. :))
Bence de çok güzel orada. Hem insan kendini benzetince beğenisi kat kat artıyor.
Ben de aynıyım, kendime yakın bulduğum fotoğraflarını videolarını daha çok seviyorum hep.
Baya benziyor dedilerse benziyorsun işte. Birebir benzememiz gerekmez. :))
Benim de dudaklarım benzemiyor. Benimki ördeksi ve yayık değil. Dolgun ve düzgün.
Gözlerim de daha büyük ama renk benziyor.
Senin de duruşun bakışın anımsatıyordur kesin daha çok. O yüzden bütünde bir benzerlik bulabiliyor insanlar.
Çok örnek var böyle birbirine benzeyen insanlar arasında.

Demek sen de benim gibisin :) kendime yakin hissettigim fot.larin hepsini bilgisayarima ve telefonuma attim.
Zaten dudaklarinin benzemesi mumkun degil.cok kucuk dudaklar dolgu islerine bulastiginda oylesi berbat bir goruntu cikiyor iste.
Benim de kalindir dudaklarim ama ona ragmen, herkesten gizli arada cok az dolgu yaptiriyorum
Zaten 1 ay icinde eriyen birsey :/ parayi sokaga atiyor gibiyim.
Fazla kalin dudak seviyorum napayim

Son düzenleme:

Hahah Aynen. Kendimden bir parça gördüysem kim olursa pcye kaydederim hemen.
Telefona da atarım duvar kağıdı yaparım.
Ben de kalın dudak seviyorum ama abartılı olmamak koşuluyla.
Angelina Jolie ya da Scarlett J.ninki gibiler çok kötü benim için. :s
Aşırı geliyor. Minik ve dolgun olanlar tercihim. Mesela Liv Tyler iyidir. :) Gerçi onun da ağzı büyük aslında ama kalınlık olarak güzel.

Son düzenleme:
Sen de balik burcundan oldugundan kismeden de olsa birbirimize benziyoruz gibiyiz :)

Soylediklerinin aynilarini ben de yapiyorum :)))

O iki ismin dudak sekillerini pek begenmedigim icin, kalin da olsa aaa cok guzelmis diyemiyorum.
Livin dudak sekli muhtesem bence de :) tabii kalinligi da hos sayilabilir.

Telden pek yazamiyorum bilgisayari acmak da zor geliyor .umarim anlasilir yaziyorumdur.

Son düzenleme:

Senin de balık olduğunu bilmiyordum. :)
Ben tipik bir balık değilimdir gerçi. Güzellik düşkünü olmak balık özelliği mi bilmiyorum tam.

Beğenime uyan tiplere bayılırım. Güzel insanları severim.

Son düzenleme:
Yok onun için dememiştim :) diğer yerlerde de yazdıklarına bazen rastlıyorum .
neyse konu dışına çıkmayım .

Son düzenleme:
baktım baktımda sankı burun ve dudaktan baska da estetık var gıbı bence burun ve dudak guzel olmus ama neden daha cok estetık varmıs gıbı gorunuyor anlayamadım acaba elmacık kemıklerınde de mi bir şeyler var:44:
ama tatlı kız yaa güzel bence

Elmacık kemıklerınde dolgu mu var diyorsun ? Dur ben de inceleyim .

edit:

Hayır :) imkanı yok dolgu olmasının.Kız öyle yanaklı ,elmacık kemikli değil bence .
Bakınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…