Etkileyici Güzellik, Mükemmel Ses, Lana Del Rey..

bir insan kendini böyle çirkinleştirir işte

en güzel örneklerinden biri,ifadeleri aynı süs bebekleri çıkar ortaya da.malesef.birçok örnekten sadece birisi.

Son düzenleme:
Hmmmm daha kötü fot.ları var :) iyice içinden elleyip seç ,ekle en iyisi .
Yerden yere vurman daha kolay olur .

göz rengi çok güzel ve siyaha yakın saç rengi çok yakışıyor.beğendiğim şeyleri de açıkça ifade etmeliyim ki daha önce de söylemiştim sanırım

ablak bi surat,baygın bakışlar...

karşımda olsa iyi bi dövmek isterdim şu tipsizi

ördek surat.bide garip bakıyo,garip hareketleri var psikolojisi bozuk galiba normal değil bu

Tipsiz diye bir insan dövülüyorsa vay halimize
Ayrıca bu hatun manken ya da model falan değil.
Fanları burada elbette ki güzel buldukları fotoğrafları paylaşıyorlar. Dış görünüşüne vs. ayrı bir sempati besliyorlar.
Müziğini yaptığı işi beğenmeyenler olumsuz yorum yapabilir tabiki fakat sanki hatun güzel olmak zorundaymış gibi,
karşı atağa geçip saldırır bir şekilde çirkin demenin de bir eleştiri değeri yok bana göre ,çok yersiz.

Soldaki fotoğrafını daha doğal ,daha samimi buldum.Bu fotoğrafında kaş ,burun ve dudaklar da gayet düzgün ve kişilikli yani güzel duruyormuş.Fotoğraftaki olumsuz şeylerden biri bakımsız saçları ve yanlış saç rengi diğeri de fotoğrafın kalitesi.Yeni, en son fotoğrafları çirkin değil ama ya eksik ya fazla birşeyler var.Saç rengi ğüzel ,doğru ,göz rengi çok güzel. Temiz ,bakımlı bir cildi var ,kilosu ,fiziği de düzgün.Ama keşke başta dudaklarına olmak üzere ,burnuna ve kaşlarına dokundurtmasaymış.Nasıl bir insana bakınca ,japon ,uzak doğulu ,hintli ,filipinli ,arap , kuzey avrupalı diyebiliyoruz ortak özelliklerinden.Estetik ,dolgu,botox yaptıranların da ortak bir siması, bakış şekli, ifadesi oluyor aynı ailenin üyeleri ya da aynı ülkenin vatandaşları gibi.Aralarında yakın akrabalık varmış gibi.İşte bu da android ,plastik bir görüntü yaratıyor.Güzel ama birşeyi eksik gibi.Belki de kokusu olmayan çiçek gibi.

İnsanlar ünlülerin kötü cıkmış bir kaç resmini bulupta buraya koyarak onu her haliyle tek bi kaç resme bakarak kötülemeye bayılıyorlar. Koyduğunuz kötü dediğiniz coğu resim hiç poz vermeden, konuşurken, başka yere bakarken anlık çekilmiş resimler. Sanatçı dediğinde insanlara kusursuz gibi geliyor. Arkadaşım sizin fotoğraflarınız öyle çekilse acaba sizler nasıl çıkacaksınız?! Uzatmayın artık bence.. Seven sever, sevmeyen sevmez. Beğenen beğenir, beğenmeyen beğenmedim, güzel değil der biter. Ama gerçekten üslup diye bir şey var. Siz arkadaşlarınızı beğenmedinizde de ayy ne kadar iğrençsiz, ne kadar ''ablak'' bi suratın var vb. gibi mi konuşuyorsunuz? Bu bi nevi insanın kişiliğidir, saygısıdır.. Lütfen kişiliklerinizi lekelemeyin.

çok şükür kimseye karşı öyle bi tavrım yok nerde ne konuşacağımı bilirim

benim tepkim suratını estetikle,doldurtmayla bu ifadesiz hale getirenlere bir tepkiydi aslında.

yoksa Allahın yarattığına değil !!!! olamaz da böyle bir şey zaten! benim tepkim böyle kişiliklere,kötü örnek olan ünlülere.dudaktan dudağa kadınlarla fotolar.garip bir görünüş,estetik,botox... vs hiçbirine karşı değilim ama bir ölçüsü olduğunda...

ama normal suratını bu hale getirip,insanlara,gençlere özellikle kötü birer örnekler bu tip insanlar ve de sevmiyorum.beğeniyi söyleyince estetiği harika olmuş yakışmış deyince iyi,kötü olmuş berbat görünüyor deyince ise çok büyük tepki oluyor.hayranlık abartılınca bişey yok ama sevmemek,beğenmemek;bu durumlarda mutlaka sevenler ya da muhalefet olmak isteyenler bir şeyler söylüyorlar

sevmediğimi belirtmek için bir takım şeyler söylediysem de,derecesini belirtmek için abarttım sadece sözlerimi altında başka şeyler aranmasın

.......

neyse daha fazla yazmak,ceza almak da istemiyorum.sadece popüler kültürün,gelip geçici ve de insanları da özendirici,yanlış şeylere özendirici,ne sesi,ne de doğru düzgün bir kişiliği olmayan ünlülerine benim tepkim çünkü göz önündeler.gençler özellikle büyüme çağındakiler için kötü birer örnek..

buraya bir kadınla öpüşürkenki fotosu konuyor,buna bişey denmiyor ki denmesin de zaten,ama benim koyduğum kötü fotolarına da denmesin madem!

ki normalde de kötü görünüyor zaten poz verse bile.

Son düzenleme:

Senin aklını seveyim ben.
Yaşına karşın ne kadar akıllı ve olgun bir kızsın sen, bayılıyorum. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…