Etkileyici Güzellik, Mükemmel Ses, Lana Del Rey..

Güzel yazmışsınız da konu beğenip beğenmeme olayı değil... Konu Üslup... En azından benim için...

Mesela bu hatuna herkes tapsa, bayılsa (bu başlık için söylüyorum) Bu topiği incelemezdim açıkçası... İnsanlar özgürce yazabilmeli ki yazıyorlarda... Mübalağa konusunda aşırıya kaçsalarda...

Mübalağa

Bu arada tek tip insan modeli kadar robotik ve tatsız bir şey daha yok...

Ablak yüz için kullanılan bir ifadedir...Uzun suratta elmacık kemikleri belli olmaz fazla ..... Neyse uzadıkça uzayacak...

Lana yı ben de beğenmiyorum ama o kadar yermeye de gerek görmüyorum...

Yermek için yazmadım zaten... arkadaşa oval yüz dediğiniz için ve Lana'nın suratının da bariz uzun bir surat olduğunu gördüğüm için yazdım.

Kendi yazdıkların arasında gördüğün gibi ''ablak'' sadece bir yüz ifadesi değildir...

halk ağzında mübalaa diye uzatarak söylenir genelde.

mübalağa ettim denmez pek en azından ben duymadım ve kullanmıyorum

söylenirken değişmeler olabiliyor.

yeri değil zaten bunun.

her neyse!

İşte bu üslup bozma da bazı şeyleri aşırı kafaya takmakla alakalı.
Bu ve diğer ünlü konularında yumruklarını sıkmış vaziyette "beğenmeyen olursa görürler günlerini" şeklinde bekleyenler var resmen.
Beğenen olursa da "şununla bir alay edeyim ne zevksiz kadın" diyip beğeni mesajları arayanlar.
Asıl mesele de bu bence.
Ne gerek var tanımadığımız insanlar için tartışmaya...

Yermek için yazmadım zaten... arkadaşa oval yüz dediğiniz için ve Lana'nın suratının da bariz uzun bir surat olduğunu gördüğüm için yazdım.

Kendi yazdıkların arasında gördüğün gibi ''ablak'' sadece bir yüz ifadesi değildir...
Sizin yerdiğinizi söylemedim..Üzerinize alınmayın....

Yüz için kullanılan anlamı yazdığım gibidir... Anatomi dersi aldım okul zamanı..46.dakika lanetine yakalandığım için eksik oldu mesajım..Başka özel işlerim olduğu için de tamamlayamadım..

Son düzenleyen: Moderatör:

Benim düşüncemi de tanımlayan kelime bu açıkçası.
Yüzü fazla büyük ve dudaklarıyla,gözleriyle orantısız gibi.
(Zevksiz ve kıskanç oldum şuan bazı insanların gözünde,eminim. )

Tatlımm... kendi yazdıklarını sadece kopyala yapıştır yapmadan önce okusaydın keşke... ''Ceviz ağacının mobilya yapmaya yarar iç kısmı.
Ağaçların dayanıklı kısmı.Yaban armudu, ahlat. 1İyice olgunlaşmamış üzüm. '' bunlar da yazıyor sen daha ablak kelimesinin anlamını döşemeden önce ben sana bir çok anlama geldiğini de ifade etmiştim ki bu yazdıklarım suratla ilgili şeyler değil... her neyse uzatmanın lüzumu yok.

Her uzun yüz ablak oluyorsa ,Liv Tyler'da ablak ,Kristen Sweart da ve ben de .

Bazılarınında şaka anlayışları bana ters düştüğü için ,iki sayfa dolusu yazamayacağım .

Benim düşüncemi de tanımlayan kelime bu açıkçası.
Yüzü fazla büyük ve dudaklarıyla,gözleriyle orantısız gibi.
(Zevksiz ve kıskanç oldum şuan bazı insanların gözünde,eminim. )

Yok canım.Ben de dudaklarını beğenmediğimi yazmıştım :)

Tatlımm...Okumuştum ablacım...46. dakikada sitede mesajlar zor gidiyor..Ok ?

Her uzun yüz ablak oluyorsa ,Liv Tyler'da ablak ,Kristen Sweart da ve ben de .

Bazılarınında şaka anlayışları bana ters düştüğü için ,iki sayfa dolusu yazamayacağım .

Sözlük anlamları doğrultusunda kullanılmaya çalışılan bir kelime değil artık özellikle halk arasında olgunlaşmamış, ifadesiz ve fazlasıyla geniş suratlar için kullanılır ki Liv Tyler'ın gayet ifadeli ve hoş bir surat yapısı var.

Ya arkadaşlar geçiniz harbiden .Bu kadının mı yüzü dolgun .
Dolgun bir yüz için kullanmadığınızı biliyorum ,kendinize de kandırmayın .
Sözlükte yorumlara bakarsan ,Liv içinde ablak dendiğini sıklıkla görürsün .

''Sözlük anlamları doğrultusunda kullanılmaya çalışılan bir kelime değil artık özellikle halk arasında olgunlaşmamış, ifadesiz ve fazlasıyla geniş suratlar için kullanılır ki Liv Tyler'ın gayet ifadeli ve hoş bir surat yapısı var.'' dedim ve geniş ile dolgun aynı şeyleri ifade etmiyor... benim kullanım amacım budur genel olarak halk arasında kullanılan biçimi de budur... ben Liv Tyler'ın suratına bakınca bir donukluk görmüyorum öncelikle masum ifadesini görüyorum.

Aaa Liv için de mi ablak deniliyormuş

O zaman şöyle söyleyim :) Bu kızın yüzü ne dolgun ,ne de geniş.
Git hangi estetikçiye ,doktora çarta çurta sorarsan sor ,aynı şeyi söyler.
Ablaksa da ablak yani yapabileceğimiz birşey yok .

Aaa Liv için de mi ablak deniliyormuş

Evet :26: hem de çok fazla .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…