Etli Burun/Palyaco burun (genis ve büyük burun ucu)

velı arslan a boyle burnu guzel yapıo dedıler. ben de hafta ıcı gorusme ayarladım. fakat kapalı teknık yapıyormus ooo:/ boyle burun kapalı teknıkle olmazmıski

offf hic cevapp yokkkk

canım doktorun hakkında bir bilgim yok ama benimde burun ucum etliydi ve burun ucu estetiği oldum sonuçtan çok memnunum. kendi doktorum özellikle burun ucu yapılacaksa açık tekniği kullandığını söylemişti. iyi araştırmanı tavsiye ediyorum...

kim doktorun canım????

Ah canim, gecmis olsun. evet oyle parasini haketmeyen, basina buyruk, doktorlukdan once bir sosyal davranislar kursu gormesi gereken bir doktor iste. Benim duygularimla paramla zamanimla sagligimla oynadi, Allah da onu bildigi gibi yapsin. baska diyecek birsey yok.
Dusunmezmiyim? burnumu buyutmesi gerekir iken kuculttu. simdi tekrar eski burn sirtimi istiyorm. duz. cunku cok guzeldi onceden. Instagramdan gecen Op. dr. Ozan Balik 'a rastladim. dunyalar tatlisi bir insana benziyor. Sanirim ya Ozan Balik yada dr. Teoman Dogan a gidecem.
Dr. Ozan balik fiyatlari baya makul benim icin. Op. dr. Teoman Dogan'nin da en ince ayrintilara kadar anlatimlari hosuma gidiyor. d

Burnundan memnun olmadiysan canim tekrar olabilirsin? neden olmasin.Busefe daha once yaptigin hatalari tekrarlamassin. boyle bir ameliyat icin Dr. Teoman Dogan yada Dr. Emre Ilhan uygun. ikiside cok basarili bu konuda.

simdiden gecmis olsun dilegiyle

cevabiniz icin cok tsk ederim. Bir arastirim ben ozaman

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benımde burnum palyaço burnu gıbıydı 5 gun önce amelıyat oldum orta kemıgım kırılıp inceltildı etler kesıldı salı gunü alçı çıkınca belli olacak insallah küçülmüştür

Benımde burnum palyaço burnu gıbıydı 5 gun önce amelıyat oldum orta kemıgım kırılıp inceltildı etler kesıldı salı gunü alçı çıkınca belli olacak insallah küçülmüştür

sonucunu mutlaka yazar mısın.benim burnum da etli ve geniş.iki ay sonra ameliyat olacağım.senin işlemlerinin aynısı bana da yapılacak.bir de ameliyattan sonra yüzün çok şisti mi morluklar çok oldumu.bizim gibi burunlarda ameliyat sonrası şişme morluk daha çok oluyormuş.şimdiden teşekkürler canım.

Şişme var morluk çok az amelıyat sonrası buz uygulamasını ıhmal etmezsen morluk olmuyormuş nefes alamadıgım için ilk gün çok zor geçtı ağrı fln hiç olmadı tek sorun nefes almaktı buz koyamadım gece o yüzden azıcık morluklarım oldu mutlaka sonucu yazarım salı gunü sürpriz gün bakalım

Bugün alçım çıktı tuhaf yenı burnuma daha alışamadım yüzüm değişmiş sanki komple küçülmüş ama şiş biraz inince minik bişey olucak galıba 15 gün sonra biraz daha insin şişlikler alışırsın dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…