offf hic cevapp yokkkk
canım doktorun hakkında bir bilgim yok ama benimde burun ucum etliydi ve burun ucu estetiği oldum sonuçtan çok memnunum. kendi doktorum özellikle burun ucu yapılacaksa açık tekniği kullandığını söylemişti. iyi araştırmanı tavsiye ediyorum...
aradım onu 7bin dedi ya.bence cok gereksız heleki kemık kırılmıcak sadece uc yapılacaksaAcaba muhammet dilber böyle burun düzelttimi hic
kim doktorun canım????
offf hic cevapp yokkkk
canım ben artık bu şekilde kabullendim kendimii tekrar bi ameliyatt çok uzak geliyor çünkü ameliyat sonrasıda çok sancılı geçtii ki zaten 2. ameliyatımdı ama ilk ameliyatımda burun ortamda kemik gibi birşey çıkmasaydı hiç düşünmezdim çünkü ilkinde burun ucum gayet kibardı ve kavisi çok yerindeydi şimdikinin kavisi fazla ben bu kadar istememiştim zaten hiç dinlemiyo gerçi nasıl bi burun istediğini burun deliklerimde eşit değill zaten biri daha büyük gibi belkide eğri durmasının sebebi budur. oda kendini savunma şekli heralde çok takiyosun gayet güzelsin diyip işin içinden sıyrılıyoo. ben çok pişmanım ya 19 yaşında yaptırmıştım keşke çok daha iyi araştırsaydım.. sen düşünüyomusun tekrardan bi ameliyat?
ben denizlide oldum ameliyatımı.
Merhaba arkadaslar!
Burnuma estetik yaptiracagim. Benim burnum palyaco burnu gibi, yani ucu genis ve büyük.
Burnu bu sekilde olup ameliyat edenler var mi? Ve doktorunuz kimdi?
Eki Görüntüle 254785
Burnum resimdeki gibi
Bence her doktor bu tarz burunlari güzel yapamaz.
Burnu böyle olup estetik olanlar, lütfen resim yükleyiiiinBir fikir ediniriz:)
canım benım burnumun uc kısmı sarkık ve genişti ama cok genıs degıldı Op.Dr.Ahmet Ercan Demiray a oldum ameliyatımı fotom var profilimde... ben tavsiye ederim bir gorus kendısıyle..fıyatta da kolaylık yapıyor...hıc paragoz değil... cok sevımlı bır doktor sorularını ıctenlıkle cevaplayacagını dusunuyorum
Benımde burnum palyaço burnu gıbıydı 5 gun önce amelıyat oldum orta kemıgım kırılıp inceltildı etler kesıldı salı gunü alçı çıkınca belli olacak insallah küçülmüştür
sonucunu mutlaka yazar mısın.benim burnum da etli ve geniş.iki ay sonra ameliyat olacağım.senin işlemlerinin aynısı bana da yapılacak.bir de ameliyattan sonra yüzün çok şisti mi morluklar çok oldumu.bizim gibi burunlarda ameliyat sonrası şişme morluk daha çok oluyormuş.şimdiden teşekkürler canım.
sonucunu mutlaka yazar mısın.benim burnum da etli ve geniş.iki ay sonra ameliyat olacağım.senin işlemlerinin aynısı bana da yapılacak.bir de ameliyattan sonra yüzün çok şisti mi morluklar çok oldumu.bizim gibi burunlarda ameliyat sonrası şişme morluk daha çok oluyormuş.şimdiden teşekkürler canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?