Etli Burun/Palyaco burun (genis ve büyük burun ucu)

arkadaşlar bendede aynı sorun var. Gülmeye utanıyorum. Helede gülünce büyüyor burnum. Hem öne doğru biraz uzun hemde yana doğru geniş. Artık gülmekten soğudum. Çok kötü bir durum.

aynı ben yani :) birde hafif bir kemer var bende :) doktor araştırıyorum ama bizim gibi burunlara sahip olanlara şekil vermek zormuş iyi düşünmek lazım

canım benm de burun ucum geniş fakat dusukluk felan yok ben de ameliyat olmayı dusunuyorum. biraz uğraştırıcı bir süreç haklıısn, ama bence senin gülümsediğinde insanların başlarını çevirdiğini düşürmen kesinlikle sana öyle geldiğin sen aynada gülümsediğinde belki beğenmediğin için. yani bence öyle bir durum yoktur, ama umarım ameliyat olursun ve istediğin gibi geçer, gelişmelerden haberdar et bizi ve sakın çok üzme kendini,hoşçakal:)

Arkadaşlar benimde bu şekilde bir burnum var =( geniş ve kalın derili dr araştırıyorum bu konuda hiçbir fikrim yok ameliyat olan arkadaşların fotoğraflarını görmek istiyorum ancak albümleri göremiyorum sanırım leila burnunu çok merak ediyorum gerçekten uzun araştırmalar sonucu ameliyat olmuşsun umarım şu anda mutlusundur burnundan

bende tan bundan korkuyorum. peki kimde oldun?

arkadaslar, ben Hep en iyi doktorlara gitmeyi dusundugum halde bu yaz basima gelenleri sormayin
Arkadasima guvendim, onunla Istanbula gidecektim. Elindeki paralari har vurup harman savurdu. Gidemedik. Annemle gideyim dedim, oda beni ipin ucunda tuttu. Sonuc: Kayseriye gittik ve oradaki tanimadigim doktorlara gittim.
eger bir grup ile estetige gidiyorsaniz inanin asla iyi olmuyor. Arkadasim ve annem cok guzel sonuc aldilar. Ben ise cektigim dertle ve harcadigim parayla kaldim.
Kayseride dr. Saffet Ors e yaptirdim burnumu malesef. cene ve kas kaldirma da yaptim. ama 1 ay gecmeden bile kaslarim hala ayni pozisyonda ve alnimda 2 tane ucgenler duruyor. Erimesi gerekiyormus, bakalim nekadar surecek. ama asil sorun burnumda.
Burun kemigimde sorun yok iken, tuttu burun kokumun kenarlarini torpulemis, birde HIC gerekmedigi halde burun ustune kaviz vermis inceltmis ve kaviz vermis, Oysa burnum yan profilden cok guzel idi. AMA GELIN gorunki burun kanatlarini birakmis! simdi hatta daha genis gozukuyor. oysa cok tuhaf bir burun dudak acim var. asil onun icin basvurmustum kendisine. ama beyefendi tuttu kendi kafasina gore birsey yapti. verdigim para da bosa gitti, cektigim agrilar sisliklerde ve zamanda. Ama annem ve arkadasim isin icinden memnun ciktilar. her nekadar onlarda da bagzi seyler iyi olmamis olsa. Yani dusunun, burun cene ve kas kaldirttim, ama esim ve yuzumu cok iyi taniyan kankam bile farketmedi estetik oldugumu.
Size verebilecegim tavsiye. sakin dr. Saffet Ors e gitmeyin, zaten hastasiyla dogr durust konusmaz (zamani kiymetliymis!) ve kesinlikle bir baskasiyla gitmeyin. o arada konular karisiyor, gidiyor, kendi soracaklarini dogru durust soramiyorsun.
Bu onumuzde ki mart ayinda insALLAH Istanbula gidecem. Yanliz yada kuzenim ile.

Genis burunlari uygun bir fiyata yapan doktor biliyormusunuz?

Kızlar benimde burnum üstten ince geliyo çok az bi genişliyo önden değil de yandan kötü duruyo alt kısımda bi sıra halinde fazla et var. Önden de gülünce genişleme oluyo 17 yaşındayım ama bu kadar güzelsin tek kusurun burnun demelerinden bıktım ne yapmalıyım kime yaptırmalıyım sizce :)

canım benım burnumun uc kısmı sarkık ve genişti ama cok genıs degıldı Op.Dr.Ahmet Ercan Demiray a oldum ameliyatımı fotom var profilimde... ben tavsiye ederim bir gorus kendısıyle..fıyatta da kolaylık yapıyor...hıc paragoz değil... cok sevımlı bır doktor sorularını ıctenlıkle cevaplayacagını dusunuyorum

Son düzenleme:
Benim en beğenmediğim burun estetiği tipi şunlardır:

Ve ne yazıkki estetik öncesinde hiçkimsenin ilk harfini bile anmadığı bu iki ünlü kadına estetikten sonra benzetilmemdeki tek etken başarısız burun estetiği ameliyatım...

hatta şimdi tekrar baktım da burnum yonca evcimiğin burnunun tıpatıp aynısı neredeyse.Kemikten yoksun oluşu,ablak et yığını ifade, ucunun eğriliği, ve o sıkılmış gibi, ifadeyi iğrençleştiren burun kenarları görüntüsü...aynı tamamen.

Son düzenleme:

canım cok canını sıkıyorsa ..revizyonla ıstedıgın buruna ulaşabılırsın...

canım bende saffet örse oldum 2010 daa yandan fena duymuyo çok kötü olmasada.. önden eğrilik hiç gitmedi ve ucu etli bi burun olduu. kontrole gittiğimde şikayetlerimi anlatıyorum bana bence çok güzel doğal olmuş uğraşma takıntı yapma diyo yaa komikk yanii..bidaha kontrole bile gitmedim gitmem gerktiği halde

Evet evet aynen oyle birisi malesef. Burun ucunu beceremiyor, burun kok'u ve kenarlari az cok yapabiliyor ama sanirim zor olan burun kanatlarina nasil sekil verecegini bilmiyor yada yapmak istemiyor. Aceleci bir doktor. Sizin icin uzuldum. Onden ki egriligi beceremedigini biliyorum cunku asimetrik is yapiyor. son gunler farkettim, benim burnum cok hafif asimetrik. sinir olmamak elde degil.
Herkes abartiyor, takinti yapiyo ve mukemmeliyetci ama bir kendisi iyi! :)

Artik birdaha ki sefere gidecegimiz doktorlar mutlaka Dr. Emre Ilhan yada dr Teoman Dogan olmali. Detayci ve konusmayi seven doktorlar ikiside. Tabii baska daha cok iyi doktorlar vardir ama en cok takip ettiklerim bu ikisi.

canım ben artık bu şekilde kabullendim kendimii tekrar bi ameliyatt çok uzak geliyor çünkü ameliyat sonrasıda çok sancılı geçtii ki zaten 2. ameliyatımdı ama ilk ameliyatımda burun ortamda kemik gibi birşey çıkmasaydı hiç düşünmezdim çünkü ilkinde burun ucum gayet kibardı ve kavisi çok yerindeydi şimdikinin kavisi fazla ben bu kadar istememiştim zaten hiç dinlemiyo gerçi nasıl bi burun istediğini burun deliklerimde eşit değill zaten biri daha büyük gibi belkide eğri durmasının sebebi budur. oda kendini savunma şekli heralde çok takiyosun gayet güzelsin diyip işin içinden sıyrılıyoo. ben çok pişmanım ya 19 yaşında yaptırmıştım keşke çok daha iyi araştırsaydım.. sen düşünüyomusun tekrardan bi ameliyat?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…