Etli Yemek Yapmayınca Fedakar Bir Eş Olmaz mısınız?-Eşin Küsme Huyu-

Hatta bikeresinde olayı baya abartmıştı kavgaya falan çevirmişti..Ben genelde alttan almaya çalışıyorum ama hiç emek vermiyomuşuz gibi davranmaları insanı çileden çıkarıyo tabiki..

lütfen mesajımı iyi okuyun...ev işi kadının görevi demedim,ya beraber yaparsınız ya ad siz yaparsınız dedim..başka kim yapacak,komşular mı? kendiniz için yemek yapmayabilirsiniz ama şimdi evlisiniz..bu sitede bilenler bilir,erkek egemenliğine en çok karşı olan ve ortak hayatı savunan üyelerden biriyimdir ama bu mesajınız karşısında sadece şunu diyebilrim;eşiniz çok şanslıymış ona yemek yapan bir eşi var.hatalar tek taraflı olmaz...

Son düzenleme:

Ya özür dilerim kendimi tam anlatamadım galiba. Sorun tartışmalarımızda kimin haklı kimin haksız olduğu değil, sorun en ufak bir şeyde küsüp somurtup oturması. Ben bunu aşmaya çalışıyorum, yoksa o hatalı ben hatasızım demek istemiyorum.

umarım günün birinde eşiniz eve bırakın eti ekmek getiremiyecek hale düşmez

neyse , gelelim küsme huyuna görmezden gelin, üzerine düşmeyin. Angeldreams adlı üyenin yazdığı çok iyi bir örnek olmuş , zamanla aşarsınız umarım. anlayış diyorum sadece, karşılıklı hoşgörü ve anlayış

Teşekkür ederim

permanganat, eşin her küstüğünde alttan alıp
barışmak için ugraşan sen mi oluyorsun, o mu?

yemek yapmak evı temızlemek fedakarlık degıldır ılk olarak bunu bılmelısın
sen yıne yemegını yap et ıstedgınde hazır kesılmıs soslanmıs vs al kasaptan yagda ızgarada pısır sebze yemegının yanına onuda koy bu kadar basıt
bende ete dokunamazdım sımdı 15 aylık evlıyım öyle bır dokunuyorumkı

Teşekkür ederim

permanganat, eşin her küstüğünde alttan alıp
barışmak için ugraşan sen mi oluyorsun, o mu?

Ben oluyorum. Haklı olduğumu düşündüğüm zamanlar bile özür diliyorum. Özür dilediğim halde bile hemen barışmıyor. Bir kaç güne illaki sarkıyor.

evet küsen erkek modeli çekilmez oluyor..o zaman siz konuşun,alın karşınıza..sizde küserseniz olmaz.küsme huyu varsa bunu böyle engelleyebilirsiniz..şunu öğrenmesi lazım;her tartışmadan sonra çocuk gibi küsüp kenara çekilmez..aynı evde yaşıyorsak ve bir hayatı paylaşıyorsak sorunları konuşarak halletmeliyiz...bunu siz öğretin ona :)

yukarıda yazmışsınız,hatasız olduğunuz şeylerin özürünü sırf barışsın diye dilemeyin lütfen..o kadar da değil..

Son düzenleme:
Allah yardımcınız olsun10 yıllık evliyim,3 çocuk sahibiyim eşimin bu huyunu değiştiremedimEn basit,saçma şeye küsebiliyor ve ben üstüne gitmesem konuşmuyorBaşarırsanız yöntemini banada söyleyin lütfen

Haklısınız. İnşAllah zamanla düzeleceğini düşünüyorum. Nihayetinde birbirimize alışmamız şart. :)

Ben oluyorum. Haklı olduğumu düşündüğüm zamanlar bile özür diliyorum. Özür dilediğim halde bile hemen barışmıyor. Bir kaç güne illaki sarkıyor.

Ah canım ahhh benimkide aynısı ve 10 yıldır hiç değişmedi...Benim çabalarımla yolumuza devam ediyoruz ve sevmediğim 1-2 huyundan biri olduğu için katlanıyorum...Anlayacağın artılar eksileri götürüyor

İşte bunu yapmayın.

Sanıyorum ki evlenmeden önceki süreçte de tavrınız aynıydı.
Eşiniz biliyor ki her defasında alttan alan özür dileyen siz olacaksınız.
Alışmış bir kere...

Babamda da bu huy var. O da hala anneme küser saçma sebeplerden. Hatta geçenlerde seyrettiği programa ''saçma'' dedi diye ''nasıl beğendiğim şeyi küçük görürsün'' diye annemle günlerce konuşmadı. Bazılarında geçici değil sanırım.

Ozaman sen az çok bu duruma alışkınsındır ben hayatımda böyle birşey görmedim ve hiçte dayanamam küslüğe

Allah yardimciniz olsun
Ne demek ya küsüp duruyor hemde hamile karisina
en cekilmez erkek küsen erkektir bana göre,
bi arkadasda demiski, esim yemegi begenmesse küsüyor
böyle seyde zikkimin kökü ye denir ama neyse demiyim ben bisey
ay allahim sinir olurum yaaaaaaaa

Ama işte siz dayanamadıgınız için,
huylu huyundan vazgeçmiyor :)

Canım ya bu deveyi güdecen yada bu diyardan gideceksin..
Ben evliliğimin ilk yılları denedim,hatta en son tartışmamızdada denedim ama huzurum kaçıyor küçükük olaylar pireyken deve oluyor...unutmayalım yuvayı dişi kuş yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…