Ben de suçluyum her şeyimi anlatıyorumŞunu net olarak söyleyebilirim öyle bir zaman ki insanlar mutsuzluktan besleniyor . Kendilerini mutsuz diye etrafındaki insanların da mutsuz olmasını istiyorlar. Önüne geçmek için terslemeniz gerekiyor
Herkese herşey anlatılmıyor malesefBen de suçluyum her şeyimi anlatıyorum
Nasıl düşünürseniz o şekilde olur bence hayata negatif bakan sizsiniz arkadaşlarınızdan fikir almanın kötü olacağını bile bile anlatıyorsunuz bence ilişkilerinizi kimseye anlatmamalisnizNeden bilmiyorum ama hayatıma hep negatif insanları çekiyorum. Üniversite son sınıfım ama kafama göre bir arkadaş bir türlü bulamadım. Hep negatif insanlar giriyor hayatıma.
Başıma güzel bir şey geliyor, en yakın arkadaşımla paylaşıyorum. Sonra kız hemen "Kanka ya ... olursa?" diye kötü yorumlar yapıyor. Zamanında bir çocuğu beğenmiştim. Geçen gün duydum ki çocuk polis olmuş. Başka bi arkadaşım "Polis olduysa o kimseye bakmaz sana asla bakmaz. Başkasını bulur" dedi. Bi ara çocuğun biri benden hoslaniyordu. Ama çocuğu görseniz kaşına faça atmış serseri bi tip. Ben de bana uygun değil diyerek istemedim. Aynı arkadaşım bu çocuk için "Aman ne olacak kaşında faça varsa dış görünüşe takılma" dedi. Arkadaşlarım nedense benim yanıma eline mesleğini almış düzgün tipleri değil de serseri tipleri yakistiriyorlar.
Bir yengem zamanında beni teyzesinin oğlu ile evlendirmek istedi. Hatta çocuğu babaannemin evine bile getirdiler. Benden ötürü kafası calismiyor üniversite okumasın evlensin diye dusunuyorlardi. Sonra ben "Evlenmek istemiyorum üniversite okuyacağım" deyince bu olay da kapandı çocuk başkasıyla evlendi. Şimdi bu yengem polis olan çocuk iyi olmasına rağmen onu bana kotuluyor. Herkes gibi o da olumsuz konuşuyor.
Günlerdir içimde bir sıkıntı var. Negatif insanlar içimi şişirdi. Bu insanlarin hayatima karismalarindan bıktım. Annem ve babam boşver onları diyorlar ama benim canım çok sıkılıyor. Negatif insanlardan nasıl uzak olabilirim? Benim de güzel şeyler duymaya ihtiyacım var
Bilmem ki bana mesleğe göre yorum yapmak saçma geliyorAnlatma sen de . Benden de sana bi negatiflik yorum gelsin ozaman .
Polisten uzak dur
Kimseye bakmaz değil maşallah önüne gelene bakarlar .(eli yüzü düzgünse kaç ) fazla ego , üniforma şımarıklığı mevcut bu kişilerin . Tecrübelerle sabittir
Ben hep olumlu düşünmeye çalışıyorumNasıl düşünürseniz o şekilde olur bence hayata negatif bakan sizsiniz arkadaşlarınızdan fikir almanın kötü olacağını bile bile anlatıyorsunuz bence ilişkilerinizi kimseye anlatmamalisniz
Şöyle düşünün bir ilişkiyi birilerine anlatınca tüm özeliniz hakkında herkese yorum yapma hakkını arkanizdan konuşma fırsatını veriyorsunuz ve güzel isleri kim ne kadar bilirse enerjisi ile o kadar kötü yönde degistriir yerinizde olsam herkese ayrıldığımı kafa yapımin uymadığını söyler ama ilişkiye kimseye anlatmadan devam ederdim ben biriyle konuştuğum zaman annem dışında kimseye anlatmama kararı aldım ve anlatmayınca daha güzel gittiğini farkettim ciddi adım atmadan duyurmadın hatta ciddi adım atılsa dahi gecistirin soranları hayatta ki muhabbetiniz ilişkileriz olmamalıBen hep olumlu düşünmeye çalışıyorum
Çok haklısınız ben de soranlara olumsuz oldu derimŞöyle düşünün bir ilişkiyi birilerine anlatınca tüm özeliniz hakkında herkese yorum yapma hakkını arkanizdan konuşma fırsatını veriyorsunuz ve güzel isleri kim ne kadar bilirse enerjisi ile o kadar kötü yönde degistriir yerinizde olsam herkese ayrıldığımı kafa yapımin uymadığını söyler ama ilişkiye kimseye anlatmadan devam ederdim ben biriyle konuştuğum zaman annem dışında kimseye anlatmama kararı aldım ve anlatmayınca daha güzel gittiğini farkettim ciddi adım atmadan duyurmadın hatta ciddi adım atılsa dahi gecistirin soranları hayatta ki muhabbetiniz ilişkileriz olmamalı
Evet o da beni begeniyormuş ama henüz ciddi bir görüşme olmadı. Çünkü ben üniversite son sınıfım ve çok yoğunum.Sorun şu ki herkese kötü yorum geliyor ama sen önemsiyorsun. Niye bu kadar takılıyorsun ki? Esprili bir cevap ver geç. Sonuçta karar verecek olan sensin ve karşındaki kişi.
Karşındaki kişi demişken de polis çocuğun sana ilgisi var mı ki? Hep ben hoşlanıyorum deyip arkasından yorum yapmışsınız. Çocuğun haberi var mı bu hoşlanmadan ?
E iletişim kurmayın uzak durun, insanlardan nasıl uzak durulacağını forum üyeleri mi öğretecek gerçekten?Neden bilmiyorum ama hayatıma hep negatif insanları çekiyorum. Üniversite son sınıfım ama kafama göre bir arkadaş bir türlü bulamadım. Hep negatif insanlar giriyor hayatıma.
Başıma güzel bir şey geliyor, en yakın arkadaşımla paylaşıyorum. Sonra kız hemen "Kanka ya ... olursa?" diye kötü yorumlar yapıyor. Zamanında bir çocuğu beğenmiştim. Geçen gün duydum ki çocuk polis olmuş. Başka bi arkadaşım "Polis olduysa o kimseye bakmaz sana asla bakmaz. Başkasını bulur" dedi. Bi ara çocuğun biri benden hoslaniyordu. Ama çocuğu görseniz kaşına faça atmış serseri bi tip. Ben de bana uygun değil diyerek istemedim. Aynı arkadaşım bu çocuk için "Aman ne olacak kaşında faça varsa dış görünüşe takılma" dedi. Arkadaşlarım nedense benim yanıma eline mesleğini almış düzgün tipleri değil de serseri tipleri yakistiriyorlar.
Bir yengem zamanında beni teyzesinin oğlu ile evlendirmek istedi. Hatta çocuğu babaannemin evine bile getirdiler. Benden ötürü kafası calismiyor üniversite okumasın evlensin diye dusunuyorlardi. Sonra ben "Evlenmek istemiyorum üniversite okuyacağım" deyince bu olay da kapandı çocuk başkasıyla evlendi. Şimdi bu yengem polis olan çocuk iyi olmasına rağmen onu bana kotuluyor. Herkes gibi o da olumsuz konuşuyor.
Günlerdir içimde bir sıkıntı var. Negatif insanlar içimi şişirdi. Bu insanlarin hayatima karismalarindan bıktım. Annem ve babam boşver onları diyorlar ama benim canım çok sıkılıyor. Negatif insanlardan nasıl uzak olabilirim? Benim de güzel şeyler duymaya ihtiyacım var
Onlar benim yanıma polis asker yakistirmiyor demek ki :)Aman yaa poliste ne varmış da sizi beğenmeyecekmiş? Lafa gel. Millet polis görünce kaçışıyor
Tabiki her şey nasip, ben de öyle diyorum ailem de öyle diyorSizi seçmelerine odaklanmayın öncelikle. Siz seçin olur, olmaz nasip dersiniz en kötü.
Hoşt deyin hepsineOnlar benim yanıma polis asker yakistirmiyor demek ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?