Etrafim negatif insanlarla dolu

Sizin beğendim dediğiniz çocuk hakkında bin tane konu açtığınız, varlığınızdan bile haber olmayan takıntı yaptığınız çocuksa eğer (ki bu çocuğun sevgilisi de vardı) arkadaşlarınız o çocuktan artık umutlanmayın diye öyle diyodur. Yoksa polislik ekstrem bir meslek değil. Cumhurbaşkanı olmuş gibi muamele yapılacak bir meslek hiç değil.

Ki bu polis çocuğu aileniz de tanıdığına göre kuvvetle muhtemel aynı kişiden bahsediyorsunuz. Artık çevrenizdekiler bu çocuğa olan takıntınızdan kurtulun diye açık açık sana bakmaz demeye başlamışlar.

Yok o kişi değil. Ben onu Şubat ayında unuttum ve aileme de o kişiyi istemedigimi söyledim.

Yok o kişi değil. Ben onu Şubat ayında unuttum ve aileme de o kişiyi istemedigimi söyledim.
Şubatta unuttum diyosunuz ama şubattan sonra o kişiyle ilgili bir sürü konu açtınız Açık konuşayım bu bahsettiğiniz kişi de bana o gibi geliyor. Çünkü önceden anlattığınız özelliklere de uyuyor

Benimde üniversiteden bir arkadaşım!!!!! "amannn en sonunda işsiz güçsüz deme evlen biriyle" demisti ve bende sen öyle mi yaptın bak altında araban var eşinin sayesinde sen olsan evlenir mıydın bu ne biçim düşünce ve cümle demiştim...sonrada aaaa kız ben saka yaptım diye kivirmisti...çok şükür eşimle evlendim hemen sormuş eşi ne iş yapıyor diye ortak arkadaşlara yani düşünce ne kadar kötü...

Polis olmuş sana bakmaz derken? Hakan Sabancıdan falan mı bahsediyoruz. Lise mezunu polis var yani övmek için fazla abartmamislar mi?

Ben şubatta unuttum mart ayında ailesi tekrar gündeme getirdi benim de canım sıkıldığı için konu açtım. O çocuk lise mezunu idi bu kişi üniversite mezunu. Neye isterseniz ona inanın. Size yalan borcum yok. Benim de bir kalbim var elbette birilerinden hoslanacagim. Ayrica bu kişi de benden hoslaniyor kiz kardesi vs de bunu biliyor. Sadece suan okulum olduğu için reddedecegimi biliyorlar o yüzden adı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…