Neden bilmiyorum ama hayatıma hep negatif insanları çekiyorum. Üniversite son sınıfım ama kafama göre bir arkadaş bir türlü bulamadım. Hep negatif insanlar giriyor hayatıma.
Başıma güzel bir şey geliyor, en yakın arkadaşımla paylaşıyorum. Sonra kız hemen "Kanka ya ... olursa?" diye kötü yorumlar yapıyor. Zamanında bir çocuğu beğenmiştim. Geçen gün duydum ki çocuk polis olmuş. Başka bi arkadaşım "Polis olduysa o kimseye bakmaz sana asla bakmaz. Başkasını bulur" dedi. Bi ara çocuğun biri benden hoslaniyordu. Ama çocuğu görseniz kaşına faça atmış serseri bi tip. Ben de bana uygun değil diyerek istemedim. Aynı arkadaşım bu çocuk için "Aman ne olacak kaşında faça varsa dış görünüşe takılma" dedi. Arkadaşlarım nedense benim yanıma eline mesleğini almış düzgün tipleri değil de serseri tipleri yakistiriyorlar.
Bir yengem zamanında beni teyzesinin oğlu ile evlendirmek istedi. Hatta çocuğu babaannemin evine bile getirdiler. Benden ötürü kafası calismiyor üniversite okumasın evlensin diye dusunuyorlardi. Sonra ben "Evlenmek istemiyorum üniversite okuyacağım" deyince bu olay da kapandı çocuk başkasıyla evlendi. Şimdi bu yengem polis olan çocuk iyi olmasına rağmen onu bana kotuluyor. Herkes gibi o da olumsuz konuşuyor.
Günlerdir içimde bir sıkıntı var. Negatif insanlar içimi şişirdi. Bu insanlarin hayatima karismalarindan bıktım. Annem ve babam boşver onları diyorlar ama benim canım çok sıkılıyor. Negatif insanlardan nasıl uzak olabilirim? Benim de güzel şeyler duymaya ihtiyacım var