Encancım,yaptırdın mı daha önce bilmiyorum ama minik bir tavsiye...Dahiliye uzmanına gidip tiroid tahlillerinin yanında pıhtılaşma testlerini de ihmal etme...Çünkü bu değerlerin düşüklüğü yüksekliği de önemli hamilelik oluşması için...Çıkan sonuca göre dr.ilaç verir,pıhtılaşma sorunun varsa hamilelik süresince iğne kullanırsın ve Allah izin verirse inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin...
canım genetik tahlil yapıldı sorun yok dedi sasece kanda pıhtılaşma var ilk denememde hamile kaldım 8 haftalık düşük olunca araştırıldı evet hamileliğim boyunca iğne kullanıcam perşembe amaliyat oldum iki ay sonra tüp denicez hayırlısı artık
saol canım rabbim herkeze hayırlısını versin inşallahHayırlısıyla tutsun bebeğin,sağlıkla zamanında kucağına alırsın inşallah canım
Canim benim yaa(
Ben cevreden negatif bir tepki gormedim ama o insanlara sinir oldum simdi. Bana biri oyle bir densizlik yapsa emin ol ki soyledigine pisman ederim.
Benim en buyuk dusmanim benim aslinda. Kendi kendimi cok guzel dolduruyorum. Bu arada benim cevremde de herkes ya hamile ya da ogullari oluyor ki benim hayalimde de bir erkek cocugu var.
Saglikli, guzel yuzlu, guzel huylu, merhametli. Boyle bir cocuk hayal ediyorum :)
Sen doktora gititin mi canim? Sorununuz nedir?
Evet canım gittik doktora. Sorunumuz polikistikoverEşimde bir şey çıkmadı çok şükür. Tedaviye başladık. 2 ay klomen+çatlatma iğnesi kullandıktan sonra kist oluştu. 1 ay onun yok olmasını bekledik. İlaç vermedi doktorum. ben de o ay soğan suyu içtim. yok oldu. sonraki ayda da klomen kullandım, 2 yumurtam oluştu. çatlatma iğnesine gerek kalmadan kendiliğinden çatladığını söyledi doktorum. ama yine olmadı malesef. sonra da tekrar doktora gittiğimizde Glucophage850 verdi. sabah akşam sürekli 3 ay kullan dedi. 3 aya kadar hamilelik olmazsa rahim filmi çekeriz dedi. Bekliyorum şu an. biraz uzun oldu ama... yaşadıklarımı paylaşmak istedim. inşallah bir gün de hamilelik haberimi paylaşırım sizlerle...
selam kızlar ben başlığı okudum tam beni yansıtıyor dedim ama konu değişmiş sanırım hamile haberi duymak beni o kadar rahatsız etmiyor ama bazı kötü niyetli fesat insanlar bunu sana karşı kullNIYOR YA o kadar üzülüyorum ki anlatamam size hemde yeni düşük yaptığınız daha ruh halinizin değişmediği dönemlerde beim nişanımdan beri hamile kalmaya çalışan elti nasıl yaptıysa hamile kalmış koşa koşa müjdeye geldiler o anki duygularımı anlatamam size hala nasıl tepki vereceğimi bilemiyorum eminim beni çok gözlemliyor ve her üzüldüğümü görüşünde içinin yağları eriyordur sanırım
selam kızlar ben başlığı okudum tam beni yansıtıyor dedim ama konu değişmiş sanırım hamile haberi duymak beni o kadar rahatsız etmiyor ama bazı kötü niyetli fesat insanlar bunu sana karşı kullNIYOR YA o kadar üzülüyorum ki anlatamam size hemde yeni düşük yaptığınız daha ruh halinizin değişmediği dönemlerde beim nişanımdan beri hamile kalmaya çalışan elti nasıl yaptıysa hamile kalmış koşa koşa müjdeye geldiler o anki duygularımı anlatamam size hala nasıl tepki vereceğimi bilemiyorum eminim beni çok gözlemliyor ve her üzüldüğümü görüşünde içinin yağları eriyordur sanırım
Evet canım gittik doktora. Sorunumuz polikistikoverEşimde bir şey çıkmadı çok şükür. Tedaviye başladık. 2 ay klomen+çatlatma iğnesi kullandıktan sonra kist oluştu. 1 ay onun yok olmasını bekledik. İlaç vermedi doktorum. ben de o ay soğan suyu içtim. yok oldu. sonraki ayda da klomen kullandım, 2 yumurtam oluştu. çatlatma iğnesine gerek kalmadan kendiliğinden çatladığını söyledi doktorum. ama yine olmadı malesef. sonra da tekrar doktora gittiğimizde Glucophage850 verdi. sabah akşam sürekli 3 ay kullan dedi. 3 aya kadar hamilelik olmazsa rahim filmi çekeriz dedi. Bekliyorum şu an. biraz uzun oldu ama... yaşadıklarımı paylaşmak istedim. inşallah bir gün de hamilelik haberimi paylaşırım sizlerle...
oğlun tez zamanda seni bulsun cnm
sonucu hemen buraya yaz cnm ben merak ederım:18:
belki bizimkisi bencillik ama inanın bende artık hamile haberi duymaktan çok sıkıldım.algıda seçicilikmidir nedir bilmem ama sürekli kulağıma hamile haberi ve ardından gelen o malum ''ee artık sıra sizde sizden de haber bekliyoruz ''cümleleri.inanın bir bebeğimin olmamasından daha çok etraftki baskı daha çok hırpalıyor beni.insanlar bilip bilmeden sürekli yaranızı kanatıyorlar.maalesefki bizim ülkemizd çocuk bir kadının en güçlü simgesi sayılıyor ve eğer çocuğunuz olmuyorsa bakışlar bile değişerek acınarak bakılıyorsunuz.belki hiç bebeğimiz olmayacak bunu kabullenebiliyorum sonuçta Allahtan gelen herşeye razıyım ama sürekli kanatılan yaramız olacak bu konu.Allahım hepimizn yardımcısı olsun
canım benim arkadaşım polikistikover le hamile kaldı dr kalamassın demiş ama kaldı allah bilir rabbim çok büyük dua et sen vecek allah beb inanıyorum 2012 hamile kalıcaz bak görürsün sonrada burda güzel haberler vericez hamileliklerimizi konuşacağız inşallah
Sonucta tedavine baslamissin, doktorun da gercekten iyiyse neden olmasin?
Insallah senin de haberini aliriz. Insallah hepimiz hamile kalip, saglikli bebeklerimizi kucaklarimiza aliriz.
İnşallah canım inşallah, sen de ben de isteyen herkes de hayırlısıyla yaşar inşallah bu güzel duyguyu... Amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?