Etrafımda sürekli hamile haberleri duymaktan sıkıldım artık.

Lütfen üzülme öncelikle bebegin olsa bıle butür insanlar hayatımızda herzaman olacaklar bebegin olunca bıle ıkıncısı nezaman olacak sünnetleri dügünleri nezaman böyle devam edecek o yuzden bu kısılerı kafana takma diyorum ama zamanında aynı seyleri bende yasadım nihayet gecen sene sustular simdide ikinciyi soruyorlar yasım 32, 10 senelık evliyim ve 10 sene boyunca bende aynı syleri yasadım yolda hamıle görsem aglıyordum sürekli laf sokmalar falancanın oglu olmus falanca ılk geceden hamıle kalmıs bebegim olmadan örgü örenler artık bunlıma gırmıs hergün aglyıp bıtaraftan dua bitaraftan beddua ediyordum benim yasadıklarımı onlarda yasasın dıye yazdıklarını okuyunca gozlerım doldu esım cok olumlu dusunuyordu hic umudunu kaybetmedı hatta artık annem bıle bıkmıstı sorulardan yeter seda syana goturecem seni dedi onun yönlendirdikerinin tüp bebegi falan oluyo diye haimi anla kafayı yıyecektım aynı senin gibi doktora gittim hic bir sorun yok dedi esimi ikna ettim oda gitti ondada sorun yok tamamen psilolojik dedi bu fıkrı kafandan cıkaracaksın dedi ama bırakmıyolarkı bir kacını tersledım sustular kımıne dusunmuyorum dedım baya bı zaman gecti ankaraya tasındık yenı bır sehır gezdim tozdum ımkanın varsa mekan degıstır yenı seylerle ugras sonra sifalı otlara taktım kafayı bır aktara gittim oda mecit efendi hayıt suyu diye bir su verdi sisede artı bıde arısutu polenı bunları ıc dedı guya ıcenlerın ıkızı olmus hadıbe dedım cıktım ama aklım onda kaldı ondan oncede fulsac diye cok hafıf bır antıdepresan yazmıstı doktor rahatlamak amaclı onu kullanıyodum gittim aldım tarıf edıldıgı gıbı 2 ay ıceceksın dedı hayıt meyvesını arastırırsan ınternetten gorursun daha sıse yarı demeden arısutu tabletıde aynı yarı demeden hamıle kaldım belkı tesadüf dersin ama bir kısıye daha soyledım oda hamıle suan bukadar uzattım kusura bakma ama bırden ıcım kaynadı benım hıslerım cok kuvvetlıır bi dene derım butun aktarlarda var ınsallah bebısını alırsın kucagına ustelık evde yaptıgım teste ınanmadılar nekedar umutlarını kestılerse tin tin gittik beraber hastanede yaptırdık rahatladılar allahım kımsye mahcup etmesın kotu nıyetlı ınsanlara fırsat vermesın senınde allahım kucagını bos bırakmasın ıyı haberlerını duyacam ınsallah sadece bi süre kafandan cıkar kafanda olmayacakmıs gıbı bitir konuyu kapat bak nasıl piti piti kosar gelır hadi bakalım bunu dene daha cok bıldıklerım var hepsını paylasırım sıızınle

Canim valla o isler hic belli olmaz.

Doktorum ozellikle tembihledi beni. Sabah kahvalti etmeden, haberleri dinlemeden asla strese girmeden testini yaptir dedi ama ben simdiden girdim

Sonuclari hemen vermezler kesin. Bir de bekleme stresi var, ardindan da doktorumu gorene kadar ne diyecek, tedavim ne olacak vs. stresi var. rahim filmi isteyebilirim demisti o da var.

Bekarken hic boyle dertler yoktu valla.

Arkadasim hayit suyu nasil kullaniliyor?

Ben de durumuma gore icmek istiyorum.

Daha cok bildiklerim var demissin paylasirsan cok seviniriz.

bütün mesajları ağlayarak okudum benden ne kadar çok varmış.ben hamile haberi almaktan değil ama herkesin sormasından bıktım.daha bişey yok mu ne kadar tembelsiniz falan.of bıktım yaa.arkadaşlarla toplandığımızda sanki inadıma hamileliğini doğumunu çocuğunu anlatıp duruyo.bin defa dinledim yani her defasında da anlatılmaz ki.hiç kimseyi aramak istemiyorum hamile değil misin diyecekler diye.inş en kısa zamanda hayırlı bi şekilde bebeklerimize kavuşuruz.

Arkadasim hayit suyu nasil kullaniliyor?

Ben de durumuma gore icmek istiyorum.

Daha cok bildiklerim var demissin paylasirsan cok seviniriz.

arkadasım hayıtsuyu rahımdekı ıltahapları kurutup yumurtalıkları calıstırıyor aynı zamanda hormonları ve adetlerını duzenliyor.Ba en mecıt efendı markasını kullandım sabah aksam bır cay bardagının yarısına kadar doldurup uzerını su ıle tamamla ac tok farketmez gunde ıkı kere 2 ay kullan bunun yanında arısutu polenının tabletı var ondanda gunde 1 tane ıcılıyor ben yarı demeden hamıle kaldım ustelık dogumdan 4 ay sonra afedersınız 1 kere ılıskı oldu sut korur muhabbetıne hemen yıne kaldım ustelık kıllanmadan ama fulsac dıye cok hafıf antıdepresan kullanıyodum doktorluk yapmayım ama bununda faydasını gordum gercı ıkıncı bebısım kuveze kondu erken dogum ılkıde ogleydı hıcbır sorun yoktu hastane mıkrobundan oldu sımdı sızın heycanınızı gordukce bende tekrar ıstıyorum cunku dogumdan sonra kucagın bos kalması cok kotu hıcbır sey yerını doldurmuyor umarım faydalı olur ayrıca bol bol sut ıcın oda yumurtaları buyutuyor klomen hıkaye onların hepsını kullandım bunları dene kafandan sıl artık olmuyor de kabullen kendılıgınden olur daha cok sey var aklıma gelınce yazarım

Okadar tanıdık duygularki bunlar okadar aynı şeyleri yasiyoruzki bir çoğumuz. Ozamanlar sanki bi tek benmmisim gibi gelirdi. Halbuki okadar çokmuşuzki bunu sonra sonra anladım. 2003 senesinde Cok hatri sayılır bir hastanenin kadın doğum uzmanı yüzüme bakarak çok kolay bisekilde senin çocuğun olmaz diyisini yıllardıunutmadım .Ozamanlar nekadar agladigimi depresyon dan scikamadugim zamanlari hayatımı karartan doktor bozun tularini sanirim asla unutmayacagim. Sonrasında bi çok dr dolaştım. Birgun evde ağlarken kapımı caldi merdivenleri silin kadın o halimi gördü sordu anlattım. Bana eşinin bi hastanede çalıştigini orda bir doktor varmis ona yurtdışından şehir dışından hastalar geldiğini anlattı bi doktor lafı bile duymak istemeyen ben hadi bide ona gideyim dedim. Iyikide gitmisim. Şimdi 5 yaşında dünya tatlisi bir iglum var. Bebek düşündüm 2 sefer yine aynı doktorundan tedavi gördüm 7 sonunda 2. Bebeğini bekliyorum..Hiç umudunuzu kaybetmeyin eşinizi ikna edin eminim sizde bebeğinizi kucagibiza alacaksiniz eminim ve suan sizi cok iyi anlitirum.. yüce rabbim ısteyen herkeze nasip eder Insallahe

Merhaba

Seni anliyorum, seninde dedigin gibi mesela ben Bekarim benden kücük kuzenlerim evli.. insanlar sanki gözüme sokarak soruyorlarmis gibi geliyor artik .. Hayatinda biri varmi... yada sakaya vurmalari bende gülüyorum ama insanin icinde birseyler aciyor sanki. Herseyin hayirlisi iste.. Her insanin kaderi, yasami bambaska

canım bende yazılanları okudum duygulandım ben yeni üye oldum ama bizi bizden başkası anlamaz ben 14 yıllık evliyim 31 yaşındayım bende ilk zamanlar söylenenlere kafamıı takıyordum ama artık 14yıl olunca artık olarda sormaktan bıktılar.çocunuz yokmu niye olmuyor .sorun sendemi eşindemi ,hele birinde eşim ceketi ustüme atsa hamile kalıyorum buna benzer neler artık çocuk istemiyorum diyordum soranlara .bıkmıştım yani kardeş bunlar bitmez takma kafana rabbim büyük inşallah verecek bizede şimdi 3. denememi yapıcam perşembe laparoskopi oldum dinleniyorum 2 adet geçsin aradan dedi dr hayırlısı bakalım üzmeyin kendinizi allaha sığının rabbimin hazinesi geniş bizede nasip eder inşallah

Allah sabır versin abla dediğin gibi Rabbimin hazinesi çok geniş ben 3.5 yıl oldu evleneli 2.5 yıldır istiyorum olmuyo tedaviye yeni başladık biz eşimin işinden dolayı bi köyde oturuyoruz şehir merkezine 2 saatte gidiliyo onun için biraz salladık hem olur falan dedik olmadı işte bakalım ne zaman nasip olursa artık.şu insanlar bi sussa yeter şimdilik

insanları takma kafana onlar susmaz hiçbi zaman unutma olsada başka şeyler bulurlar önemli olan eşinle olan mutluluğun benim eşim hiç üzmedi beni belkide bu yüzden yıkılmadım inan evli olupta çocuklu olan arkadaşlarım bile evliliğime imrendi herşey çocuk demek deyil bunu unutma .ama peşiide bırakma tedavinin. erken kalkan yol alır derler biz geç kaldık suç bizdede deyil aslında küçük yaşta evlendik eşimin aile durumu çok iyi ama biz nezaman doktora gideceğiz desek para yok olurdu .herkez tatil yaparken para var biz dr gidecez yok mayısı bekleyin kışı bekleyin hep oyaladılar bizi torun olmuş olmamış umurları deyil .şimdi kendi imkanlarımızla bişeyler yapmaya çalışıyoruz inan sana anlatsamyaşadıklarımı inanamassın .sadece eşim için bikeredaha denicem onu seviyorum o beni hiç üzmedi ama ailesi onu çok üzdü inan biz tedavi görürken bile birkere arayıp sormadılar o yüzden canım takma kafanı ben artık takıyorum hiç bişey beynini doldurma böyle şeylerle ki herey yolunda gitsin benimle dertleşmek istersen ben hep yazarım sana canım

çok sağol abla benim eşim de çok yardımcı ben ağladığım zamanlar çok üzülüyo hemen dr araştırmalarına falan giriyo gerçekten herşey bebek değil zaten bu kadar düşkün değildim çocuğa ama ne olduysa bu son zamanlarda oldu ablam bile hala hamile değil misin herkes soruyo mahcup oluyorum falan demişti kötü niyetle demediğini biliyorum ama çok zoruma gitti.bide bişey soracağım sen tecrübelisin şimdi ben progestan kullanıyorum dr adetin 3.günü gel dedi muayane edecek heralde acaba nereden edecek yani adetliyken alttan muayene ederse utanırım çok kafama takıldı

sanırım adetli muane etmez kan tahlili yapar ama bellide olmazçekinecek bişiyok tatlım ben alıştım 14 yıldır görmeyen doktor kalmadı valla tam olarak sorun ne canım sizde

sanırım adetli muane etmez kan tahlili yapar ama bellide olmazçekinecek bişiyok tatlım ben alıştım 14 yıldır görmeyen doktor kalmadı valla tam olarak sorun ne canım sizde

Canım ben mikroenjeksiyonla hamile kaldım..Ki tedaviye adetin 3. günü başlanır..Muayneler de adetin 3.günü başlar..Dr. vajinal ultrasonla rahme ve yumurtalıklara bakar...Yani adetliyken bakılıyor zaten...

Encancım,yaptırdın mı daha önce bilmiyorum ama minik bir tavsiye...Dahiliye uzmanına gidip tiroid tahlillerinin yanında pıhtılaşma testlerini de ihmal etme...Çünkü bu değerlerin düşüklüğü yüksekliği de önemli hamilelik oluşması için...Çıkan sonuca göre dr.ilaç verir,pıhtılaşma sorunun varsa hamilelik süresince iğne kullanırsın ve Allah izin verirse inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin...

Benim anlamadığım bu 14 sene içinde hiç adetin 3. günü gel bir muayene edelim diyen dr. hiç mi olmadı ???

ben pkoluyum eşimde hareket azlığı var

Canım ben mikroenjeksiyonla hamile kaldım..Ki tedaviye adetin 3. günü başlanır..Muayneler de adetin 3.günü başlar..Dr. vajinal ultrasonla rahme ve yumurtalıklara bakar...Yani adetliyken bakılıyor zaten...

anladım o zaman ne yapayım mecbur,mikroenjeksiyon ne oluyor ki acaba:)

Evlilik yaşın büyükmüş ama kendin gayet genç yaştasın Moralini bozma ... Ben ikizlerime 37 yaşında hamile kaldım tedaviyle.... Yeterki doğru dr. u bul...

ben pkoluyum eşimde hareket azlığı var

anladım o zaman ne yapayım mecbur,mikroenjeksiyon ne oluyor ki acaba:)

Pko lu olup hamile kalan çok tanıdığım var.. Mikroenjeksiyon tüp bebeğin bir üst aşaması canım..Yani tüp bebek yöntemlerinden biri diyeyim...

Pko lu olup hamile kalan çok tanıdığım var.. Mikroenjeksiyon tüp bebeğin bir üst aşaması canım..Yani tüp bebek yöntemlerinden biri diyeyim...

ben daha çatlatma iğnesine falan bile gelemedim:)heralde klomen falan veriliyor ya bu muayeneden sonra verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…