öyle deme
genede bellı olmaz bak ben 6 senedır 0 bıle bıle de olsa azıcık umutlanıyorum da sen daha sanslısın benden
eger sonuc uzucude olsa bız yılmadan dılde dua ıcde umut yasamaya calısıyoruz
ben testten sonra kı psıkolojıden cıktım sımdı ıyıyım
burda yazılanlar bıze destek ve dayanma gucu verıyo
Lütfen üzülme öncelikle bebegin olsa bıle butür insanlar hayatımızda herzaman olacaklar bebegin olunca bıle ıkıncısı nezaman olacak sünnetleri dügünleri nezaman böyle devam edecek o yuzden bu kısılerı kafana takma diyorum ama zamanında aynı seyleri bende yasadım nihayet gecen sene sustular simdide ikinciyi soruyorlar yasım 32, 10 senelık evliyim ve 10 sene boyunca bende aynı syleri yasadım yolda hamıle görsem aglıyordum sürekli laf sokmalar falancanın oglu olmus falanca ılk geceden hamıle kalmıs bebegim olmadan örgü örenler artık bunlıma gırmıs hergün aglyıp bıtaraftan dua bitaraftan beddua ediyordum benim yasadıklarımı onlarda yasasın dıye yazdıklarını okuyunca gozlerım doldu esım cok olumlu dusunuyordu hic umudunu kaybetmedı hatta artık annem bıle bıkmıstı sorulardan yeter seda syana goturecem seni dedi onun yönlendirdikerinin tüp bebegi falan oluyo diye haimi anla kafayı yıyecektım aynı senin gibi doktora gittim hic bir sorun yok dedi esimi ikna ettim oda gitti ondada sorun yok tamamen psilolojik dedi bu fıkrı kafandan cıkaracaksın dedi ama bırakmıyolarkı bir kacını tersledım sustular kımıne dusunmuyorum dedım baya bı zaman gecti ankaraya tasındık yenı bır sehır gezdim tozdum ımkanın varsa mekan degıstır yenı seylerle ugras sonra sifalı otlara taktım kafayı bır aktara gittim oda mecit efendi hayıt suyu diye bir su verdi sisede artı bıde arısutu polenı bunları ıc dedı guya ıcenlerın ıkızı olmus hadıbe dedım cıktım ama aklım onda kaldı ondan oncede fulsac diye cok hafıf bır antıdepresan yazmıstı doktor rahatlamak amaclı onu kullanıyodum gittim aldım tarıf edıldıgı gıbı 2 ay ıceceksın dedı hayıt meyvesını arastırırsan ınternetten gorursun daha sıse yarı demeden arısutu tabletıde aynı yarı demeden hamıle kaldım belkı tesadüf dersin ama bir kısıye daha soyledım oda hamıle suan bukadar uzattım kusura bakma ama bırden ıcım kaynadı benım hıslerım cok kuvvetlıır bi dene derım butun aktarlarda var ınsallah bebısını alırsın kucagına ustelık evde yaptıgım teste ınanmadılar nekedar umutlarını kestılerse tin tin gittik beraber hastanede yaptırdık rahatladılar allahım kımsye mahcup etmesın kotu nıyetlı ınsanlara fırsat vermesın senınde allahım kucagını bos bırakmasın ıyı haberlerını duyacam ınsallah sadece bi süre kafandan cıkar kafanda olmayacakmıs gıbı bitir konuyu kapat bak nasıl piti piti kosar gelır hadi bakalım bunu dene daha cok bıldıklerım var hepsını paylasırım sıızınle
Arkadasim hayit suyu nasil kullaniliyor?
Ben de durumuma gore icmek istiyorum.
Daha cok bildiklerim var demissin paylasirsan cok seviniriz.
Günaydın Herkese
1,5 yıllık evliyim ve 1 yıldır istememize rağmen gebelik hiç olmadı.Bazı problemler var,ve eşim doktora gitmekten hiç hoşlanmayan biri.Eee bu iş tek başınada yapılamadıgı için keyfini beklemek durumundayım oysaki ben muayenelerdi,tahlilllerdi,rahim filmi derken bir sürü acıya katlandım.Devamındada tedavinin sanki onların canı acıyacak ama destek yok işte.
Neyse benim içimi asıl acıtan durmadan inadına gözüme sokar gibi hamile haberi almak.(ALLAH herkesin evladını kendisine bağışlasın burdaki duygum kesinlikle kıskançlık değil)Sonuçta hamile kalmalarının yada kalmamalarının bana ne faydası yada zararı varki.
Eşimin kardeşi bizden sonra evlendi ve şimdi bebekleri doğdu.Yine ailesinden yakın birinin eşi hamile.Bir diğer akrabası çokkk yakın o da hamile.Yakın arkadaşlarının çocugu olan var eşi hamile olan var.Keza benim etrafımda öyle benden küçük kuzenlerim anne oldular.Biri evlenmeye görsün aklıma gelen başıma geliyor:)zırttt bilmem ne hamileymiş haberi alıyoruz.Hani şey gibi bekarken durmadan eve birilerinin düğün davetiyesi gelir ya.Sanırım buna ALGILAMADAKİ SEÇİCİLİK deniyor.
Tabi arkasından aaaaaa biz sizden bekliyorduk falan filan gibi cümleler.Biz yapamıyoruz varsa bir yolu sen söyle diyesim geliyor o insanlara inanın.
Sabah sabah yazmamın nedeni dün akşam yine bir yakının hamile oldugu haberi gelmesi:)
Kesinlikle isyan etmek ve neden böyle oluyor demek istemiyorum.
Allahım nerde var ise herkese hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin,bizlerede sabır versin.
bütün mesajları ağlayarak okudum benden ne kadar çok varmış.ben hamile haberi almaktan değil ama herkesin sormasından bıktım.daha bişey yok mu ne kadar tembelsiniz falan.of bıktım yaa.arkadaşlarla toplandığımızda sanki inadıma hamileliğini doğumunu çocuğunu anlatıp duruyo.bin defa dinledim yani her defasında da anlatılmaz ki.hiç kimseyi aramak istemiyorum hamile değil misin diyecekler diye.inş en kısa zamanda hayırlı bi şekilde bebeklerimize kavuşuruz.
canım bende yazılanları okudum duygulandım ben yeni üye oldum ama bizi bizden başkası anlamaz ben 14 yıllık evliyim 31 yaşındayım bende ilk zamanlar söylenenlere kafamıı takıyordum ama artık 14yıl olunca artık olarda sormaktan bıktılar.çocunuz yokmu niye olmuyor .sorun sendemi eşindemi ,hele birinde eşim ceketi ustüme atsa hamile kalıyorum buna benzer neler artık çocuk istemiyorum diyordum soranlara .bıkmıştım yani kardeş bunlar bitmez takma kafana rabbim büyük inşallah verecek bizede şimdi 3. denememi yapıcam perşembe laparoskopi oldum dinleniyorum 2 adet geçsin aradan dedi dr hayırlısı bakalım üzmeyin kendinizi allaha sığının rabbimin hazinesi geniş bizede nasip eder inşallah
Allah sabır versin abla dediğin gibi Rabbimin hazinesi çok geniş ben 3.5 yıl oldu evleneli 2.5 yıldır istiyorum olmuyo tedaviye yeni başladık biz eşimin işinden dolayı bi köyde oturuyoruz şehir merkezine 2 saatte gidiliyo onun için biraz salladık hem olur falan dedik olmadı işte bakalım ne zaman nasip olursa artık.şu insanlar bi sussa yeter şimdilik
canım bende yazılanları okudum duygulandım ben yeni üye oldum ama bizi bizden başkası anlamaz ben 14 yıllık evliyim 31 yaşındayım bende ilk zamanlar söylenenlere kafamıı takıyordum ama artık 14yıl olunca artık olarda sormaktan bıktılar.çocunuz yokmu niye olmuyor .sorun sendemi eşindemi ,hele birinde eşim ceketi ustüme atsa hamile kalıyorum buna benzer neler artık çocuk istemiyorum diyordum soranlara .bıkmıştım yani kardeş bunlar bitmez takma kafana rabbim büyük inşallah verecek bizede şimdi 3. denememi yapıcam perşembe laparoskopi oldum dinleniyorum 2 adet geçsin aradan dedi dr hayırlısı bakalım üzmeyin kendinizi allaha sığının rabbimin hazinesi geniş bizede nasip eder inşallah
insanları takma kafana onlar susmaz hiçbi zaman unutma olsada başka şeyler bulurlar önemli olan eşinle olan mutluluğun benim eşim hiç üzmedi beni belkide bu yüzden yıkılmadım inan evli olupta çocuklu olan arkadaşlarım bile evliliğime imrendi herşey çocuk demek deyil bunu unutma .ama peşiide bırakma tedavinin. erken kalkan yol alır derler biz geç kaldık suç bizdede deyil aslında küçük yaşta evlendik eşimin aile durumu çok iyi ama biz nezaman doktora gideceğiz desek para yok olurdu .herkez tatil yaparken para var biz dr gidecez yok mayısı bekleyin kışı bekleyin hep oyaladılar bizi torun olmuş olmamış umurları deyil .şimdi kendi imkanlarımızla bişeyler yapmaya çalışıyoruz inan sana anlatsamyaşadıklarımı inanamassın .sadece eşim için bikeredaha denicem onu seviyorum o beni hiç üzmedi ama ailesi onu çok üzdü inan biz tedavi görürken bile birkere arayıp sormadılar o yüzden canım takma kafanı ben artık takıyorum hiç bişey beynini doldurma böyle şeylerle ki herey yolunda gitsin benimle dertleşmek istersen ben hep yazarım sana canım
çok sağol abla benim eşim de çok yardımcı ben ağladığım zamanlar çok üzülüyo hemen dr araştırmalarına falan giriyo gerçekten herşey bebek değil zaten bu kadar düşkün değildim çocuğa ama ne olduysa bu son zamanlarda oldu ablam bile hala hamile değil misin herkes soruyo mahcup oluyorum falan demişti kötü niyetle demediğini biliyorum ama çok zoruma gitti.bide bişey soracağım sen tecrübelisin şimdi ben progestan kullanıyorum dr adetin 3.günü gel dedi muayane edecek heralde acaba nereden edecek yani adetliyken alttan muayene ederse utanırımçok kafama takıldı
sanırım adetli muane etmez kan tahlili yapar ama bellide olmazçekinecek bişiyok tatlım ben alıştım 14 yıldır görmeyen doktor kalmadı valla tam olarak sorun ne canım sizde
sanırım adetli muane etmez kan tahlili yapar ama bellide olmazçekinecek bişiyok tatlım ben alıştım 14 yıldır görmeyen doktor kalmadı valla tam olarak sorun ne canım sizde
Canım ben mikroenjeksiyonla hamile kaldım..Ki tedaviye adetin 3. günü başlanır..Muayneler de adetin 3.günü başlar..Dr. vajinal ultrasonla rahme ve yumurtalıklara bakar...Yani adetliyken bakılıyor zaten...
ben pkoluyum eşimde hareket azlığı var
anladım o zaman ne yapayım mecbur,mikroenjeksiyon ne oluyor ki acaba:)
Pko lu olup hamile kalan çok tanıdığım var.. Mikroenjeksiyon tüp bebeğin bir üst aşaması canım..Yani tüp bebek yöntemlerinden biri diyeyim...
ben daha çatlatma iğnesine falan bile gelemedim:)heralde klomen falan veriliyor ya bu muayeneden sonra verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?