etrafımdaki insanların destek olmayışı

Hiç sermayeniz yoksa nasıl tanıtım yapacaksınız?
Hangi ürünle yani?
Ben çok yaparım internetten alışveriş, bir farkınız olmalı ki tercih edilmelisiniz.
Elinizde ürün yoksa, bir verilen siparişi 15 gün sonra gönderecekseniz, 50 liralık alışverişe 20lira kargo ücreti istenecekse üzgünüm biraz zor

Ama başaracağınızı düşünmüyorlarsa neden başarırsın desinler ki

Boş yere gaz mı versinler

Annenizin yaşını bilmem ama benimki 40

Hiç öyle netten alışveriş yapmam bilmem

Şimdiye kadar bir markadan perde aldım bir de kullandığım kotun aynısını yine markanın kendi sitesinden aldım

Yani instagram satışı işi bana uzak

Yapamazsın, bu devirde kim alacak herkes sinek avlıyor, beğenmez iade ederlerse elinde kalır, boş ver uğraşma gibi cümleleri ben de çok rahat kurarım

Siz kararınızı verdi iseniz hayata geçirin ama kimseden kuru kuruya destek beklemeyin

İnstagram satisindan cok bir sey olmaz. Sermaye edinip trendyol tarzi yerlerden satis yapmak cok daha mantikli.

bana biraz sipsevdi geldiniz- daldan dala konan kuslar gibi.
instagramda butik acmak isteyen ilk kosullarini arastirir.
ben bir bankada avukatim- gelen müsterilerin ILK business planina bakilir. simdi sizde business plani yazin demiyorum ama arastirsatiz ve bir konsept cikartsaniz belki insanlar sizin agizinizdan cikana daha cok deger verirler

Ilk zamanlar olsa yapılabilirdi diye düşünüyorum ama şimdi atı alan üsküdarı geçti .
Onların içinden sıyrılmak ve farkedilmek lazım .Reklâm lazım.
Urun lazım reklam için.
Kısacası para lazım
Network işlerinde de çevre ve sağlam bir çene lazım kendim de pazarlamaciyim ama bizim farmasi satan abla çince bilse maden ocağını satar o kadar diyim
Bıktırıyor mu evet
Ama satıyor mu evet ...

Sirket olmadan ev hanimi olarak vergiden muaf olarak satis yapabilirsiniz. Sanirim vergi dairesinden vergiden muaftir diye bir kagit almak gerekiyor. Pttden hesap actirip kapida odemeli bir sekilde gonderim yapabilirsiniz. Ptt ile gorusunce herseyi anlatiyorlar kargo kampanyasi vs. Yapamazsin diyenlere anlatmayin cesaretiniz kirilmasin icinizde varda deneyin birsey kaybetmezsiniz. Biraz para kaybedersiniz en fazla olsun para bulunur. Bu vergiden muaf olma durumu belli bir miktara kadar ama zaten fazlasini kazanmaya baslayinca sahis sirketi olursunuz yani. Bende bir ise girisicem allahin izniyle de biraz arastirma yaptim ona dayanarak yazdim bunlari

Aslında köstek olmak değil de endişe etmek denilebilir. Yani genelde toplum olarak yenilikten çekiniyoruz. Arkadaşım iş bulmak için önce şehir dışına sonra yurt dışına çıktı. Kız başına orada ne yapacak diye ben bayağı endişe ettim :))

Bir işe başlamak için iki binliranız bile yoksa hiç girmeyin derim çünkü herşey planlandığı gibi gitmiyor kazanana kadar sizi destekleyecek bir birikim olmalı arkanızda destek derken kişileri kast etmiyorum

Aa gerçekten boyle bisey var mi? Arastirayim icime su serptiniz

Siz kendinize inandiktan sonra herseyi yaparsiniz. Evet kimseye de anlatmayin.
Konfor alanindan cikmaktan üsenen..standart yasami secen insanlara hele hic anlatmayin.
Yardim da beklemeyin bu tarz insanlardan. Sizin gibi fikirleri olan veya birseyler basarmis olan insanlardan yardim bekleyin en fazla.

Aslinda maddi olarak kimseden yardim beklentim yok modumu düşürmeleri sinirimi bozuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…