etrafımdaki insanlarla neden samimiyet kurmajk istemiyorum?Neden soğuk davranıyorum?

Bu durum ailenizide kapsiyorum?
Kardeşlerlede mi sicak kanli değilsiniz?
Bende ayniyim ve uzun yillar depresyon içindeydim .Ozamanlar birisi bana yardim etse ,teselli etse diye herkese atlardim.
Ama gördümki insanlar artik sirf kendi cikari için konuşuyor.
Çok boş laflar dönüyor.
Artik canim kimseyle sįk görüşmek istemiyor .
Yeni cevre edinmiyorum ve hiç bir tane arkadaşimda yok.
Eskiden bu duruma çok üzülürdüm ,artik daha rahatim diyorum.
Sadece ileri zamani düşündümmü korkuyorum ,yaşlandimmi kapimi çalan elim tutan kimsem olmaz diye.
Depresyonum gecti zannediyordum ,eskisi kadar bunalimda değilim fakat bir yazi okudum.
Depresyon içinde olan insanlar sosyal cevrelerinden uzaklaşiyormuşlar.
Genel etrafa karşi ilgi azalmasi var .
Bilmiyorum işte...bir araştirin
evet kapsıyor.
hatta konuşmuyoruz bile.
işte ben de umursamam kimse olmasa. ama ileriyi düşününce bayramlarda,düğünlerde,ölümlerde gözüm kapıda kalmasın istiyorum. :(
depresyondayım da ilaç kullanmak istemiyorum,kullanmadıça insanlardan uzaklaşıyorum uzaklaşınca depresyonda kalıyorum kaldıkça uzaklaşıyorum. bu böyle dögüde devam ediyor. birde kurslara gidip arkadaş edinmeyi deneyecem. bakalım.

Bende öyleyim ama ben burcun da önemli olduğunu düşünüyorum oğlak burcuyum budç gereği soğuk bir yapım var hemen ısınamıyorum bir yandan diyorum ki aman boşver böyle daha iyi bir yanım da çok monotonsun biraz heyecanlı sıcak ol diyor:KK51:

Belki de iyi bir arkadaşınız olmamıştır. Hiç aşık olmayanın aşka inanmaması gibi. Ya da aldatmayan erkek yoktur genellemesi gibi. Aslında çikolatanın tadını bilmiyorsunuzdur belki de.
Çok yakın arkadaşlarım var gerçekten özlüyorum seslerini duymak istiyorum. Onlarda beni arıyorlar sık sık. Hafta da 1-2 gün gece kalırlar. Hastaneye yatsam hemen gelirler çağırmadan. Belki aileden (anne vs) şanssız biriyim ama arkadaş açısından çok şanslıyım sanırım.
Eşle olmak çocuklar güzel ama hiç kız arkadaşlarla film izlemek saçma şeylere gülmek istemiyor musunuz?
Kendinizi dışarıya kapatmayın.

Bende öyleyim ama ben burcun da önemli olduğunu düşünüyorum oğlak burcuyum budç gereği soğuk bir yapım var hemen ısınamıyorum bir yandan diyorum ki aman boşver böyle daha iyi bir yanım da çok monotonsun biraz heyecanlı sıcak ol diyor:KK51:
Ben de oğlak burcuyum,dediklerinize katiliyorum ama bunlar ben de 40 yasindan sonra belirginleşti. 40 yaş öncesi cok sempatik,arkadaş canlisi,cevresinde pek cok insan olan ,fedakar,arayan soran ,dert dinleyen ,eve sık sık arkadaşlar davet eden biriydim.Şimdi biri gelicek diye ödüm kopuyo:)) Cok kazık yedigimi ve gereksiz fedakar oldugumu,verdigim kadar alamadigimi farkettigimden beri degistim.Yine arkadasim yine dostum var yalniz degilim ama cook azlar.Eledim çünkü..

bende nerdeyse hayatımda olan insanları çıkarıcam hiç ihtiyaç duymuyorum bu başta bi sorun olarak görüyordum ama ihtiyaç duymuyorum yani napiyim kedilerim ve sevgilim bana yetiyo :) bazı insanlar başka insanlardan beslenirler o yüzden hiç yalnız kalamazlar kocasının en uzak akrabasıyla bile kanka olan tanıdıklarım var bazısı da doğadan beslenir bazısı yalnızlıktan herkes aynı olamaz ki demekki sizde beslenmiyosunuz o yüzden kendi gelişiminize kafa yorun .sevgiler...

insanlıklarıyla kendi insanlığından bile soğuttuklarından aynı samimiyetle yaklaşamıyorsun artık.

Back
X