etrafınızda kılolu ve hamıle kalan bayanlar varsa lutfen yazarmısınız

ahuhayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
680
2
ben kılolu bırıyım ve bebek dusunuyoruz herkes ver kılonu kalırsın dıyorlar ama duyuyorum etrafta kılolu hamıle kalan cok ama moral acısından daha fazla ornege ıhtıyacım var. etrafınızdakı boyle orneklerı benımle paylasırsanız sevınırım.a.s.
 
tabiki kilolu olarak ta hamile kalinabilir,fakat senin ve bebeginin sagligi ve risksiz bi hamilelik ve dogum icin,normal kilolu olmak daha iyidir,,,

hersey gonlunce olsun,,yerimseniben
 
ben 85 kiloyla kaldım ama bence burada önemli olan boy kilo oranı dolayısıyle yumurtalığı saran yağ dokusu oranı benim boyum 173 bu arada
 
bende 84 kilo ile kaldım.eşimin ananesi çok sinirlerimi bozdu yok yumurtalarım yağ bağlarmışda olmazmışda.Allaha şükür aramadan oldu bebeğimiz.Kimseyi takmıcaksın canım morelini bozma benim boyumda 172 aynı gibiyiz melocum.
 
Son düzenleme:
bende 93 kiloyla kaldim , uc yil dogum kontrol hapi kullandim , ve birakdikdan sekiz ay sonra hamile kaldim , bunye ve saglik meselesi bunlar kilo degil ayrica doktor bilir neyin neden olmadigini, binbir tane sebep olabilir , oyle kafadan yumurtalari yag sarmis bal sarmis la olmaz :)
 
ben 82,5 la hamile kaldım ilk dört ay mide bulantısından hiç bir şey yiyemedim 7,5 kg. verdim. 96 kg. ile doguma girdim. bir sorunum olmadı.
 
bız 8 aydır korunmuyoruz oncesınde dr gıttım muayene ıcın testler yaptı muayene ettı bır sorun yok dedı onun ıcın sanırım bıraz kılo uzerınde yogunlasıyorum esımede bu hafta baktırıcaz ıns ondada bırsey yoktur.gercekten cok zorlu bır surecmıs rabbım ısteyen herkesın kucagını bos bırakmaz ıns su mubarek gunlerde bol bol dua etmek en hayırlısı sanırım.
 
benim bir akrabam 100 kilo ile hamile kaldı herhamileliğinde kilo aldı arka arkaya doğurdu şimdi 5 çocuk annesi ve halakilo alıyor 140 kalınır kalınmaz değil rahat ol ama sonrası için zayıflamak daha iyi boyuda 170 sanırım
 
X