Euhm bosaniyorum galiba suclumuyum bilmiyorum

Evet dolduruldu ama tasindigi icin belki iyi niyetimi gorur dedim pek gormuyo. Ille annem diye tutturmuyo su an ama tasinmak istemedi ve burda yasamak istemiyo. Ailesini oyle her haftada gormuyo aslinda ama bi sekilde onlara karsi yanlis yapti kendince tasinmakla ve onlarla duzelmezse ilerde problem cikabilir diye dedi. Ki artik ailesiyle nekadar duzelebilir bilmiyorum cok fazla laf soylendi edindi sevmiolar beni onlar ben oyle anladim

Konuşmayı hep siz başlattığınız için yine sizin taviz vereceğinizi düşünüyor bence. ayrıca evden memnun olmayan o, ne münasebet size git demesi. Çok istiyorsa kendi gitsin.

Ailem farkli sehirde oldugu icin oraya donecegimi biliyo o yuzden cok istiyosan ayrilmayi git dedi kavga ederken. Taviz vermedim ayrilalim dedim bu sefer oda karsi cikmadi en azindan farkli davranabilirdi ama oda benim gibi sert kalmayi tercih ediyo cok saskinim bburda yasamak istemio belki ondan zaten kac zamandir konusuydu nolcak boyle napacak ailede ayri falan

Eski konunuzu biliyorum, gec bile kaldiniz bence. Evliligi kurtarmak icin tasinipta sonradan yuzune vurmak nedir yani. Akli fikri yok mu bu adamin da seni sucluyor. Diger konulari soylemeyecegim bile.

Çok fazla yıpranmış bu evlilik.
Bence biraz uzak kalin birbirinizden.
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.
Yuva kolay kurulmuyor..

Eski konunuzu biliyorum, gec bile kaldiniz bence. Evliligi kurtarmak icin tasinipta sonradan yuzune vurmak nedir yani. Akli fikri yok mu bu adamin da seni sucluyor. Diger konulari soylemeyecegim bile.

Direk suclamiyo burda yasamak istemiyo o yuzdende herseyi salmis durumda. Biliyorum cok diyen oldu gec bile kaldin diye ama adam hep iyidi bi sekilde mutlu ediyodu yada ben cok safim bilmiyorum. Bende artik ne dogru ne yanlis sasirmis durumdayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…