hihoyyytkızlar ii geceler beni bu gece uyku tutmadı kan testi perşembeydi ama benim ağrı felan olunca dayanamadım yaptırdım 44,1 çıktı ali sami beyi aradım hayırlı olsun dedi çok mutluyum rabbim bu günleride gösterdi allahım isteyen herkese tattırsın bu duyguyu ayrıca transferimin 9. Günü bu değer normal mi sizcee
kızlar biraz geç oldu ama bugün kalp atışını duydum.benim tekmiş.
dilek hanım tahlil verdi idrar ve kan bide ekg yarın onları yaptırıcam.
bide burda ikili test ense kalınlğı testleri yapılıyomuş fiyatı sormadım.bana bi kağıt verdiler.bu testlerle ilgili imzalanacak.
asiii sanada verdilermi
hihoyyytkızlar ii geceler beni bu gece uyku tutmadı kan testi perşembeydi ama benim ağrı felan olunca dayanamadım yaptırdım 44,1 çıktı ali sami beyi aradım hayırlı olsun dedi çok mutluyum rabbim bu günleride gösterdi ALLAHIM isteyen herkese tattırsın bu duyguyu ayrıca transferimin 9. günü bu değer normal mi sizcee
canım ya izin al evde dinlen bari.
ekg falan istedi yarın gidip yaptırıcam uzun sürüyomu
ay canım hayırlı olsunnn tabi 9 güne göre normalllll tebrik ederimmm inşallah sonuda güzel olurrrrrrrrrrrrhihoyyyt
hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin.değerin normal bence
ALLAH razı olsun canım çıktık bir yola daha bakalım rabbim sonumuzu hayır etsinn sen nekadarlık hamilesin
7 hafta bitti 8 olduk inşallah
7 hafta bitti 8 olduk inşallah
saol canım ALLAH razı olsun yarın yine tahlil vercem sen nasılsın aman dikkat et kendinee
canım son adet tarihinin ilk gününden hesaplanıyor değilmikaydirigubbakcemile5canım benim ufaklıklar adet tarihime göre 1 hafta geriden geliyo dr başıy poposu arasını ölçüp söylüyo ne kadarlık olduğunu normalde adet tarihine göre 9 haftalık ama normalde 8 haftalıklarrr seninklerde öylemi canımmm
iyi maşallah euro fertile mi devam ediosun orda ücret ne kadar acaba
canım son adet tarihinin ilk gününden hesaplanıyor değilmikaydirigubbakcemile5
canım benim ufaklıklar adet tarihime göre 1 hafta geriden geliyo dr başıy poposu arasını ölçüp söylüyo ne kadarlık olduğunu normalde adet tarihine göre 9 haftalık ama normalde 8 haftalıklarrr seninklerde öylemi canımmm
hihoyyytkızlar ii geceler beni bu gece uyku tutmadı kan testi perşembeydi ama benim ağrı felan olunca dayanamadım yaptırdım 44,1 çıktı ali sami beyi aradım hayırlı olsun dedi çok mutluyum rabbim bu günleride gösterdi ALLAHIM isteyen herkese tattırsın bu duyguyu ayrıca transferimin 9. günü bu değer normal mi sizcee
hoşgeldin denizzz nasılsın bugünn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?