Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin.değerin normal bence

ay maşallahh canımmm ne güzelll duydun kuzunun kalp atışını tek çift önemli değil zatennn önemli olan anne olmakkk bendende bir sürü tahlil istedi hepsini ssk gidip dahiliyede yaptırdıkkk ama ebnim onları keseleri görünce istediii kalp atışları günüde getirip gösterdikkk herşey çok güzel dedi açlık kan şekeri falan istemişti valla ikili testi ben hiç sormadımmm kağıt verdi git sskd aşu dr yaptır bunları dediii imza ne için anlamdım ama ben bugün biraz kötüyüm iyiyki oruç tutmamışım zaten bozulurmuş midem çok bulanıyo istifra ediyorummmm valla kafamı pc koydum öyle yazıyorummm

ay canım hayırlı olsunnn tabi 9 güne göre normalllll tebrik ederimmm inşallah sonuda güzel olurrrrrrrrrrrrhihoyyyt

canım ya izin al evde dinlen bari.
ekg falan istedi yarın gidip yaptırıcam uzun sürüyomu

dur bakalım geçmezse gidecem zaten ekg deistedi ama erken git hemen muayene sırası falan almaa gir ben eurofertıeledan geliyorummm şunları istediler de hemen veriyorlar barkodları git hemen kan ver zaten bi düny aalıyolar sonrada ekg hemen girişte hastaneye gir ekge de çektir ekg hemen çıkıyoda kanlar 1 gün sonraaa

canım son adet tarihinin ilk gününden hesaplanıyor değilmikaydirigubbakcemile5

canım benim hayırlı olsun. çok sevindim. allah tamammına erdirsin inşallah.:teytey:

hoşgeldin denizzz nasılsın bugünn

berbat. 5-6 sene önce bazen durduk yere sara krizi gibi birşey geçiriyordum. doktorun biri çok düşük doz bi ilaç vermişti. onu içiyodum, bişey olmuyodu. hamile olunca bıraktım. dün yine oldu. çok sinirlerim bozuk. doktorlar yeniden ilaca başla diyor. zaten bırakma demişlerdi de ben bırakmıştım. napacağımı bilmiyorum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…