berbat. 5-6 sene önce bazen durduk yere sara krizi gibi birşey geçiriyordum. doktorun biri çok düşük doz bi ilaç vermişti. onu içiyodum, bişey olmuyodu. hamile olunca bıraktım. dün yine oldu. çok sinirlerim bozuk. doktorlar yeniden ilaca başla diyor. zaten bırakma demişlerdi de ben bırakmıştım. napacağımı bilmiyorum ya.
berbat. 5-6 sene önce bazen durduk yere sara krizi gibi birşey geçiriyordum. doktorun biri çok düşük doz bi ilaç vermişti. onu içiyodum, bişey olmuyodu. hamile olunca bıraktım. dün yine oldu. çok sinirlerim bozuk. doktorlar yeniden ilaca başla diyor. zaten bırakma demişlerdi de ben bırakmıştım. napacağımı bilmiyorum ya.
canım geçmiş olsunn peki o ilacın kuzuna zararı olur muymuş bi sorsaydın doktoruna ona göre içersin canımmm sıkma canını sen sağlıklı oldukça bebeğinde sağlıklı olurrrr inşallah herşey yoluna girecekkk:Saruboceq:
denizcim korkma canım ALLAHH büyük bişey çıkmaz dua edelim hep beraber mübarek aydayız bak:Saruboceq:
çıkmayacağını biliyorum tatlım ama insan ister istemez stres oluyo. ne de olsa yalnız değilsin artık, bir can daha taşıyorsun
hayırlı olsun canım inşallah mutlu haberini alırız hihoyyytbenim doktorum sami beyselam kızlar
bende dun euro fertılde asılamamı yaptırdım
dılek hanım yaptı saolsun kendısını pek bı sevdım cok pozıtıf banada hep pozıtıglık verdı.
ınsallah sonucumuzda pozıtıf olur dıye dua edıyoruz.
aranızda varmı dılek hanımın yaptıgı asılama ıle hamıle kalan?
hayırlı olsun canım inşallah mutlu haberini alırız hihoyyytbenim doktorum sami bey
benim tüp bebek canım dün mutlu haberi aldım çok şükür darısı sana nezaman kan testi yaptırcanınsallah canım saol. sen asılamamı tup bebekmı yaptırdın tuttumu?
ewt yanlız deilsin işte sitres de bebeğine ne kadar zararlı biliosun demilmaz:
benim tüp bebek canım dün mutlu haberi aldım çok şükür darısı sana nezaman kan testi yaptırcan
cok sevındım senın adına tebrık ederım.
benım test tarıhım ayın 25 ınde.ınsallah bende mutlu haberı almayı cok ıstıyorum.
ınsallah canım saol. sen asılamamı tup bebekmı yaptırdın tuttumu?
biliyorum tatlım o yüzden sakin olmaya çalışıyorum zaten
selam kızlar
bende dun euro fertılde asılamamı yaptırdım
dılek hanım yaptı saolsun kendısını pek bı sevdım cok pozıtıf banada hep pozıtıglık verdı.
ınsallah sonucumuzda pozıtıf olur dıye dua edıyoruz.
aranızda varmı dılek hanımın yaptıgı asılama ıle hamıle kalan?
sami bey devam etmeni mi istedi.dün benden bi şeyler geldi demiştim ya tlf açtım sami beye proluton diye iğne yaptırmamı istedi bebeğe zararı yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?