Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

canım geçmiş olsunn peki o ilacın kuzuna zararı olur muymuş bi sorsaydın doktoruna ona göre içersin canımmm sıkma canını sen sağlıklı oldukça bebeğinde sağlıklı olurrrr inşallah herşey yoluna girecekkk:Saruboceq:

canım geçmiş olsun moralini bozma

olmaz demişlerdi canım ama ben yine de güvenemedim, bıraktım. hatta dün telde doktorlarla konuştum. sami bey de kızdı. kim sana bırak dedi diye. dilek hanım bi doktorla görüştürecek beni cuma günü.

denizcim korkma canım ALLAHH büyük bişey çıkmaz dua edelim hep beraber mübarek aydayız bak:Saruboceq:

selam kızlar
bende dun euro fertılde asılamamı yaptırdım
dılek hanım yaptı saolsun kendısını pek bı sevdım cok pozıtıf banada hep pozıtıglık verdı.
ınsallah sonucumuzda pozıtıf olur dıye dua edıyoruz.
aranızda varmı dılek hanımın yaptıgı asılama ıle hamıle kalan?

hayırlı olsun canım inşallah mutlu haberini alırız hihoyyytbenim doktorum sami bey

cnm tedavin hayırlı olsun inşallah sonucunda hayırlı olurrrr ben dilek hanima gittim ama tüp bebk içinnn ve hamileyimmm allah şükür inşallah sende hamiş olursunnnn:CüvCüv:

sami bey devam etmeni mi istedi.dün benden bi şeyler geldi demiştim ya tlf açtım sami beye proluton diye iğne yaptırmamı istedi bebeğe zararı yok dedi

ewet canım sorduğum bütün doktorlar devam etmemi istemişti. o bahsettiğin şeylerin aynısı benden de geldi demiştim ya. bana da iğneyi o yüzden verdiler işte. düşük olmasın diyeymiş. yok bi zararı bebeğe endişelenme. ben 5 tane oldum devam edip etmeyeceğime kontrolde karar verecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…