Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

tşkr ederim canım senin yaş kaçç kaç yıllık evlisin
yasım 22 canım bıraz kucugum ama yasadıklarım yasımın kucuklugune gelmıyor maalesef 2,5 yıllk evlıyız evlendıgımızden berı bu cocuk ısıyle ugrasıyoruz 3 dusugum var sımıdıde 10 aydır hamıle kalamadım dılek hanım bızı boyle yonlendırdı kendısıne guvenıyorum ınsallah sonucumuz guzel olur.
hoşgeldin aramıza canım. biz buradaki arkadaşlarla hep tüp bebek yaptırdık. benim doktorum fuat beydi. dilek hanım da mükemmel bi doktor. inşallah olmuştur tatlım:

saol canım ınsallaah tutmustur.
ınsallah sııznde bebıslerınız olur fazla beklemzsınız.
cunku ınsan okaadr yoruluyorkı ne kadar emek verıyoruz kendımızden vucudumuzdan sureklı ödün verıyoruz ınsallah allahım
emekleerımızı bosa cıkarmaz.

cnm tedavin hayırlı olsun inşallah sonucunda hayırlı olurrrr ben dilek hanima gittim ama tüp bebk içinnn ve hamileyimmm allah şükür inşallah sende hamiş olursunnnn:CüvCüv:

ınsalahhhh canımmm
senıde tebrık ederım masallah kımı sorsam hamıleyım dıyor ınsallah 15 gun sonra bende derım.

eee doktorlar devam etmeni istiyosa korkacak bi şey yok canımm ilk kontrıle kaç gün sonra gittini sen canm

selam kızlar mersenem çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun inş. sağlıkla kucağına alırsın DARISI BAŞIMA :Saruboceq:

selam kızlar mersenem çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun inş. sağlıkla kucağına alırsın DARISI BAŞIMA :Saruboceq:

ALLAH razı olsun canım ben meraklı dayanamadım işte 2 gün önce yaptırdım darısı sana tüm istiyenlere sen de geciktirme başla biran önce dualarım sizinleopuyorumnanaktan

ınsalahhhh canımmm
senıde tebrık ederım masallah kımı sorsam hamıleyım dıyor ınsallah 15 gun sonra bende derım.

inşallah canım gittiğin merkez çok güzel dr lar çok güzelde ondan canım herkes hamile benim çalıştığım yerde 38 yaşında kadını dilek hanım hamile bıraktııı düşün çok ii bir yer ve ii drlar hepsiiiiiiiiiii

eee doktorlar devam etmeni istiyosa korkacak bi şey yok canımm ilk kontrıle kaç gün sonra gittini sen canm

gebelik testi pozitif çıktığında 2 gün sonra tekrar kan tahliline çağırıyorlar. gebelik devam ediyor mu diye. bizi 4 gün sonra ultrasona alacaklardı. gittik yine kan tahlile aldılar sadece. bebek canlı mı diye. 2 gün sonra da ultrasonda keseyi gösterdiler. yani gebelik testinden sonraki 9.-10. gün.

inşallah tatlım.hepimizin bebekleri şöyle birbirine yakın zamanlarda doğar.

benım testıme daha cooooookkkkkkk var yaa 13 gun varrrrr gecmezkı okadar gunn
bende hemen ogrenmek ıstıyorum hanı dıycem belırtılerden takıp edeyım ama ılaclardan vucudun dengesı zaten bozuluyor belırtı falan kalmazkı

asicim sabah tla bitakım tahlilerden bahsediyordunuz ya. ekg, kan tahlili filan. aç karnına mı yapılıyor canım bunlar?

eğitim araştırmaya gittik yaptırdıkkkk

eurofertil'in ilerisindekini demiyor musun? orası eskiden ssk hastanesiydi zaten. ya ben ilçeden geliyorum ya eurofertildeki randevuyu sabah 10a aldırdık. sonra da tahlil yaptırmak gerekirse öğlene kadar açlıktan ölürüm ben. haftaya yaptırıyım olmazsa.

13 gün dediğin mi çok canım ama sonunda inşallah mutlu habr var geçer merak etme bol bol dua et namaz kıl hele böyle mübarek ayda rabbim duaları boş çevirmezopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…