- 30 Haziran 2009
- 1.560
- 2
- 156
yasım 22 canım bıraz kucugum ama yasadıklarım yasımın kucuklugune gelmıyor maalesef 2,5 yıllk evlıyız evlendıgımızden berı bu cocuk ısıyle ugrasıyoruz 3 dusugum var sımıdıde 10 aydır hamıle kalamadım dılek hanım bızı boyle yonlendırdı kendısıne guvenıyorum ınsallah sonucumuz guzel olur.tşkr ederim canım senin yaş kaçç kaç yıllık evlisin
hoşgeldin aramıza canım. biz buradaki arkadaşlarla hep tüp bebek yaptırdık. benim doktorum fuat beydi. dilek hanım da mükemmel bi doktor. inşallah olmuştur tatlım:
cnm tedavin hayırlı olsun inşallah sonucunda hayırlı olurrrr ben dilek hanima gittim ama tüp bebk içinnn ve hamileyimmm allah şükür inşallah sende hamiş olursunnnn:CüvCüv:
ewet canım sorduğum bütün doktorlar devam etmemi istemişti. o bahsettiğin şeylerin aynısı benden de geldi demiştim ya. bana da iğneyi o yüzden verdiler işte. düşük olmasın diyeymiş. yok bi zararı bebeğe endişelenme. ben 5 tane oldum devam edip etmeyeceğime kontrolde karar verecekler.
yasım 22 canım bıraz kucugum ama yasadıklarım yasımın kucuklugune gelmıyor maalesef 2,5 yıllk evlıyız evlendıgımızden berı bu cocuk ısıyle ugrasıyoruz 3 dusugum var sımıdıde 10 aydır hamıle kalamadım dılek hanım bızı boyle yonlendırdı kendısıne guvenıyorum ınsallah sonucumuz guzel olur.[/B
inşallah canım ALLAHH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN DİER DÜŞÜKLERİNE TEDAVİYLE Mİ GEBE KALDIN BU ARADA BENDE 22 YAŞINDAYIM
selam kızlar mersenem çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun inş. sağlıkla kucağına alırsın DARISI BAŞIMA :Saruboceq:
ınsalahhhh canımmm
senıde tebrık ederım masallah kımı sorsam hamıleyım dıyor ınsallah 15 gun sonra bende derım.
eee doktorlar devam etmeni istiyosa korkacak bi şey yok canımm ilk kontrıle kaç gün sonra gittini sen canm
yasım 22 canım bıraz kucugum ama yasadıklarım yasımın kucuklugune gelmıyor maalesef 2,5 yıllk evlıyız evlendıgımızden berı bu cocuk ısıyle ugrasıyoruz 3 dusugum var sımıdıde 10 aydır hamıle kalamadım dılek hanım bızı boyle yonlendırdı kendısıne guvenıyorum ınsallah sonucumuz guzel olur.[/B
inşallah canım ALLAHH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN DİER DÜŞÜKLERİNE TEDAVİYLE Mİ GEBE KALDIN BU ARADA BENDE 22 YAŞINDAYIM
yasıtız yanıııopuyorumnanaktan
benım oncekı dusukler kan pıhtılasmasından oldu kendılıgımden hamıle kalmıstım hepsınde ama nedense 10 aydır hamıle kalamadım sebepsız dıyo doktorlar ama bılemıyoruz ıste.
ınsallah bundan sonrakı hamıllelıgım ıcın cok ugrasıyoruz allahım bosa cıkarmasın ınsallah ıgneler falan derken bazen cok yoruldugumu hıssedıyorum.
yasım 22 canım bıraz kucugum ama yasadıklarım yasımın kucuklugune gelmıyor maalesef 2,5 yıllk evlıyız evlendıgımızden berı bu cocuk ısıyle ugrasıyoruz 3 dusugum var sımıdıde 10 aydır hamıle kalamadım dılek hanım bızı boyle yonlendırdı kendısıne guvenıyorum ınsallah sonucumuz guzel olur.
saol canım ınsallaah tutmustur.
ınsallah sııznde bebıslerınız olur fazla beklemzsınız.
cunku ınsan okaadr yoruluyorkı ne kadar emek verıyoruz kendımızden vucudumuzdan sureklı ödün verıyoruz ınsallah allahım emekleerımızı bosa cıkarmaz.
inşallah canım gittiğin merkez çok güzel dr lar çok güzelde ondan canım herkes hamile benim çalıştığım yerde 38 yaşında kadını dilek hanım hamile bıraktııı düşün çok ii bir yer ve ii drlar hepsiiiiiiiiiii
asicim sabah tla bitakım tahlilerden bahsediyordunuz ya. ekg, kan tahlili filan. aç karnına mı yapılıyor canım bunlar?
evet canım aç karnıan açlık şekeri, falan istiyo dr ama ssk ya gittik bu tahliller için oarad yapmadılar
yasıtız yanıııopuyorumnanaktan
benım oncekı dusukler kan pıhtılasmasından oldu kendılıgımden hamıle kalmıstım hepsınde ama nedense 10 aydır hamıle kalamadım sebepsız dıyo doktorlar ama bılemıyoruz ıste.
ınsallah bundan sonrakı hamıllelıgım ıcın cok ugrasıyoruz allahım bosa cıkarmasın ınsallah ıgneler falan derken bazen cok yoruldugumu hıssedıyorum.
benim amcamın hanımında da vardı kan pıhtılaşması ilk bebeğini kaybetti şimdi 2 yaşında oğlu var bide karnında var oda senin gibi ilki normal yoldan oldu 2. tedaviyle oldu şuandaki de normal oldu inşallah seninde bu olur hayırlısıyla bundan sonrakilerde normal yolda olur bence
benim amcamın hanımında da vardı kan pıhtılaşması ilk bebeğini kaybetti şimdi 2 yaşında oğlu var bide karnında var oda senin gibi ilki normal yoldan oldu 2. tedaviyle oldu şuandaki de normal oldu inşallah seninde bu olur hayırlısıyla bundan sonrakilerde normal yolda olur bence
ınsallah canım.
amcanın hanımı konyadamı oturuyor hangı doktora gıttı?
eğitim araştırmaya gittik yaptırdıkkkk
benım testıme daha cooooookkkkkkk var yaa 13 gun varrrrr gecmezkı okadar gunn
bende hemen ogrenmek ıstıyorum hanı dıycem belırtılerden takıp edeyım ama ılaclardan vucudun dengesı zaten bozuluyor belırtı falan kalmazkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?