Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

denizcim sen cumartesi geliceksin eurofertile.hafta içi tahlil yaptırman lazım ilçede iyi bi dahiliyeci varmı.

denizcim sen cumartesi geliceksin eurofertile.hafta içi tahlil yaptırman lazım ilçede iyi bi dahiliyeci varmı.

bilmiyorum tatlım buradaki doktorları hiç tanımıyorum bir de hangi tahlillerin yapılacağını bilmiyorum ki. eurofertilde randevumu cumaya aldırdımk bakalım yetişecek mi

hayır canım hamile degilim ben yaptırdım tutmadı snn kacıncı günün

herşeyde bir hayır aramak lazım canım hayırlısı inşallah bidakine bende bugün transferin 10. günü bü gün dün ağrılarım olunca kan testi yaptırdık 44 çıktı varmış yani Adarısı sana inşallahh

insaalah canım allah seninkinide tamamına erdirsin kucagına alıp büyütmek nasip olsun

kızlar bugün 2. betayı yaptırdım 110 çıktı ama kanamam var doktor normal istirat et dedi benim durumumu yaşayan önerisi olan var vmı

ben euro konyada aşılama yaptırıcam bi bilgisi olan varmı aşılama yaptıran

ben asılama yaptırdım eurofertılde.
hatta asılamamın 4. gunu ben dılek hanıma gıdıyorum kendısını cok beegndım cok pozıtıf bır ınsan obur doktorları bılmıyorum ama tavsıye edebılecegım dılek hanım.

selam arkadaşlar bende konyada mehmet çolakogluna aşılama yaptırdım ve aşılamamın 9. günü adet oldum,kendisi son derece yogun bi doktor,pekte ilgili oldugunu söyleyemem aşılamam tutmadıgı için degil beni sadece birkez kontrole çagırıp kafasına göre yumurtlama hesabı yapması son derece sinirimi bozdu,sonuç olarak yumurta erken çatladı,kendisine ısrarla söylememe ragmen 5 gün sonrada aşılama yapıldı
ben aslıda daha önce de yazmıştım buraya bazı arkadaşlar eurofertil de denemem konusunda tavsiyede bulunmuşlardı,benimde ilaç yazdırma problem olacagından m.çolakogluna gittim neyse kısmet olmadı,aşılamada başarı şansının düşük oldugunu biliyorum ama en azında yumurtlama gününde olsaydı belki bi şansım vardı,bundada vardır belki hayır diyorum bekliyorum şimdi

inşallah bebişine kavuşursun ilk denemenmi sizde sorun neydi bizde eşimde sorun var fiyatı ne kadar çok soru sordum galiba:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…