- 30 Haziran 2009
- 1.560
- 2
- 156
inşallah bebişine kavuşursun ilk denemenmi sizde sorun neydi bizde eşimde sorun var fiyatı ne kadar çok soru sordum galiba:kedi:
selam arkadaşlar bende konyada mehmet çolakogluna aşılama yaptırdım ve aşılamamın 9. günü adet oldum,kendisi son derece yogun bi doktor,pekte ilgili oldugunu söyleyemem aşılamam tutmadıgı için degil beni sadece birkez kontrole çagırıp kafasına göre yumurtlama hesabı yapması son derece sinirimi bozdu,sonuç olarak yumurta erken çatladı,kendisine ısrarla söylememe ragmen 5 gün sonrada aşılama yapıldı
ben aslıda daha önce de yazmıştım buraya bazı arkadaşlar eurofertil de denemem konusunda tavsiyede bulunmuşlardı,benimde ilaç yazdırma problem olacagından m.çolakogluna gittim neyse kısmet olmadı,aşılamada başarı şansının düşük oldugunu biliyorum ama en azında yumurtlama gününde olsaydı belki bi şansım vardı,bundada vardır belki hayır diyorum bekliyorum şimdi
saol canım ınsalllah hepımız kavusuruz.
benım ılk denemem asılamada bızde hamıle kalmam ıcın hıcbır sorun yok
sadece bende kan pıhtılasması var oda hamıle kalınca etkılıyor benı baska hıcbır sorun yok
bız fıyatkonusunda devletten yararlanamadık
ılacları herseyı kendımız odedık
1000 küsür tl tuttu tam fıyatı hatırlamıyorum.
nasıl gidiyor canım kaç gün kaldı:ecrin_bebek:
bugun aşılamamın 5. gunu canım.
gerıye kaldı 10 gun test ıcın.
tabı test gunu gelmeden adet olmazsam.:CüvCüv:
senın nasıl gıdıyor?:ecrin_bebek:
benimde son aşılamamdı canım kısmet degilmiş,2-3 ay geçsin bende tüp bebek düşünüyorum,inşallah olurslm canım bence hiç aşılama felan düşünme en yüksek şans tüp bebek çünkü insan manen çok yıkılıyor negatif sonuç alınca benim de başımdan geçti ayrıca eurofertil güzel önerebilirimkaydirigubbakcemile5
benimde son aşılamamdı canım kısmet degilmiş,2-3 ay geçsin bende tüp bebek düşünüyorum,inşallah olur
krizantem20 canım inşallah senin hayırlı haberini alırız..sen aşılamada hangi ilacı kullandın?kaç doz vuruldun?
amin inşallah canım gözün aydın Allahım analı babalı büyütsün inşallah
canım benim yaa allahımm bir ömür boyu mutlu etsin yavrunla seniii bende ikizlerime hamileyim 8 haftalıklarrr ikiziler çok muuu zorr yaaaa anammmm ne yapacamm bennnn ama çok tatlılar değil mi annesiiiii nasıl bakıyon fatoşcummm her ikisde birden başlıyo mu ağlamayaaa ne olur arada girde bize anlattt lütfenn bu arada hangi hastanede doğurdun canımmmm
slm kızlar bu gün beta yaptırdım yine 230 çıktı değerim normal gebelikmiş çok güzel dedi doktorum darısı tüm istiyenlere inşallah
slm mersenemcim nası gidio hamilelik bulantın falan varmı
slm canım iii fena deil ama biraz iştahım açıldı gibi işte geçinip gidioz 31 ağustos da randevum var tek mi çift mi belli olacak inşallah senin kız nasılhihoyyyt
ne yapsın teyzesi o da iiiiiii artık doğum için gün sayıyoruz beraber:lepi:
hadi bakalım az kaldı sizin yol hayırlısı olsun darısı bize inşallahhsositososito
kızlar merhaba çok kötü günler geçiriyorumm resmen hamilelik başladı inanılmaz bi mide bulantısı kaldırmıyo beni kalkar kalmaz midem bulanıyo hiç bir şey yiyemiyorummm 58 kilodan 55 düştüm bu gidişle düşecek gibiyimmm dr da gitmedimmmm gerçi gitsem ne yapacak inşallah geçer dua edinnn ne olurr
:CüvCüv:mrb kızlar bugün dilek hanıma muayeneye gidicem kist varmı yokmu diye bakıp ona göre tedaviye baslıycaz bana dua edin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?