Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

inşallah bebişine kavuşursun ilk denemenmi sizde sorun neydi bizde eşimde sorun var fiyatı ne kadar çok soru sordum galiba:kedi:

saol canım ınsalllah hepımız kavusuruz.
benım ılk denemem asılamada bızde hamıle kalmam ıcın hıcbır sorun yok
sadece bende kan pıhtılasması var oda hamıle kalınca etkılıyor benı baska hıcbır sorun yok
bız fıyatkonusunda devletten yararlanamadık
ılacları herseyı kendımız odedık
1000 küsür tl tuttu tam fıyatı hatırlamıyorum
.

slm canım bence hiç aşılama felan düşünme en yüksek şans tüp bebek çünkü insan manen çok yıkılıyor negatif sonuç alınca benim de başımdan geçti ayrıca eurofertil güzel önerebilirimkaydirigubbakcemile5

nasıl gidiyor canım kaç gün kaldı:ecrin_bebek:

bugun aşılamamın 5. gunu canım.
gerıye kaldı 10 gun test ıcın.
tabı test gunu gelmeden adet olmazsam.:CüvCüv:
senın nasıl gıdıyor?:ecrin_bebek:

az kalmış canım hayırlısı olsun.bende fene deilim bugün kanamam biraz daha az öğleden sonra tekrar kan testi yaptırcam idare ediyoz işteCADIARZU

benimde son aşılamamdı canım kısmet degilmiş,2-3 ay geçsin bende tüp bebek düşünüyorum,inşallah olur
krizantem20 canım inşallah senin hayırlı haberini alırız..sen aşılamada hangi ilacı kullandın?kaç doz vuruldun?

inşallah canım düşündüğün doktor varmı benim doktorum ali sami beyalkisalkisalkis

slm kızlar bu gün beta yaptırdım yine 230 çıktı değerim normal gebelikmiş çok güzel dedi doktorum darısı tüm istiyenlere inşallah

selam canım. gzöünü korkutmak gibi olmasın ama çok zor..

3 güne bir 1 kg veriyorum diyim sen anla.. günde 1-2 saatlik uykuyla duruyorum. eşimde fazla yardım edemiyo.şimdi anneme geldim biraz rahat edecem inş...

farabide doğum yaptım canım..

:CüvCüv:mrb kızlar bugün dilek hanıma muayeneye gidicem kist varmı yokmu diye bakıp ona göre tedaviye baslıycaz bana dua edin kızlar

kızlar merhaba çok kötü günler geçiriyorumm resmen hamilelik başladı inanılmaz bi mide bulantısı kaldırmıyo beni kalkar kalmaz midem bulanıyo hiç bir şey yiyemiyorummm 58 kilodan 55 düştüm bu gidişle düşecek gibiyimmm dr da gitmedimmmm gerçi gitsem ne yapacak inşallah geçer dua edinnn ne olurr

geçmiş olsun canım işte annelik başladı yani senin bulantın kaç hafta sonra başladı bi de beta değerlerin kaçtı hihoyyyt

:CüvCüv:mrb kızlar bugün dilek hanıma muayeneye gidicem kist varmı yokmu diye bakıp ona göre tedaviye baslıycaz bana dua edin kızlar

inşallah canım hakkında hayırlısı olsun tüp bebek e başlıyacaksın sanırım:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…