bugun aşılamamın 5. gunu canım.
gerıye kaldı 10 gun test ıcın.
tabı test gunu gelmeden adet olmazsam.:CüvCüv:
senın nasıl gıdıyor?:ecrin_bebek:
benimde son aşılamamdı canım kısmet degilmiş,2-3 ay geçsin bende tüp bebek düşünüyorum,inşallah olur
krizantem20 canım inşallah senin hayırlı haberini alırız..sen aşılamada hangi ilacı kullandın?kaç doz vuruldun?
canım günaydın nasıl gidiyor deişiklikler var mıCADIARZU
gunaydın canım.
bugun asılamamın 7.gunu ılk gunlerdekı kasık sızılarım bıraz azaldı.
ama bı degıısklık varmı pek anlayamıyorum goguslerım hassaslastı bıraz baska bırsey yok.test gunume 9 gun kladı.
senın hamıle kalırken ne gıbı degıısıklerın oldu yerlesme zamanı?
bu arada kanaman azalmıs sevındım canım yorma kendını yınede bol bol dınlen.
yatmak zor olur bılrım ama bebısler ıcın katlancaz dımı?
saol canım çok az gelirse geliyor kahve akıntım benim en çok dikkatimi çeken transferden sonra idrar rengimin sarılaşması canım onun haricin de ağrım veya başka belirtim yoktu birde rengim sararmışta baya senin adet tarihin ne zaman canım yatıyormusun sende :çok üzgünüm:
selam kızlar mersenem nasıl gidiyor bakalım canım ?
yok canım ben yatmıyorum oncekı duusklerımde kanamalarımdan bılıyorum yatmayı
20 gun boyunca sureklı yatmıstım cok zor vallaaa:1no2:
benım adet tarıhım ayın 30 unda ama doktorum 25 agustosta test yapmamı ıstedı ozamana kadar adet olmazsam tabı.
sen nerde oturuyosun canım?
ay inş. canım ben adet oldum ayın 14 ünde Ekim ayını bekliyorum sabırsızlıkla ancak o zaman gidebileceğim doktora
kızlar merhaba çok kötü günler geçiriyorumm resmen hamilelik başladı inanılmaz bi mide bulantısı kaldırmıyo beni kalkar kalmaz midem bulanıyo hiç bir şey yiyemiyorummm 58 kilodan 55 düştüm bu gidişle düşecek gibiyimmm dr da gitmedimmmm gerçi gitsem ne yapacak inşallah geçer dua edinnn ne olurr
kızlar merhaba çok kötü günler geçiriyorumm resmen hamilelik başladı inanılmaz bi mide bulantısı kaldırmıyo beni kalkar kalmaz midem bulanıyo hiç bir şey yiyemiyorummm 58 kilodan 55 düştüm bu gidişle düşecek gibiyimmm dr da gitmedimmmm gerçi gitsem ne yapacak inşallah geçer dua edinnn ne olurr
evet tüp bebek baslıycam
ne zaman canım bu sefer olacak dualarımız seninle.
bu gün tedavi basladı canım iyneleri yapıyorum
bu gün tedavi basladı canım iyneleri yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?