Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

canım ben asılamada 75 doz puregon kullandım bırde orgalutran kullandım ıgne.
doktorum bana 75lık dozun ıyı geldıgını soyledı.
ınsallah hepımız hayırlı haberler alırız.

canım günaydın nasıl gidiyor deişiklikler var mıCADIARZU

gunaydın canım.
bugun asılamamın 7.gunu ılk gunlerdekı kasık sızılarım bıraz azaldı.
ama bı degıısklık varmı pek anlayamıyorum goguslerım hassaslastı bıraz baska bırsey yok.test gunume 9 gun kladı.
senın hamıle kalırken ne gıbı degıısıklerın oldu yerlesme zamanı?
bu arada kanaman azalmıs sevındım canım yorma kendını yınede bol bol dınlen.
yatmak zor olur bılrım ama bebısler ıcın katlancaz dımı?

saol canım çok az gelirse geliyor kahve akıntım benim en çok dikkatimi çeken transferden sonra idrar rengimin sarılaşması canım onun haricin de ağrım veya başka belirtim yoktu birde rengim sararmışta baya senin adet tarihin ne zaman canım yatıyormusun sende :çok üzgünüm:

yok canım ben yatmıyorum oncekı duusklerımde kanamalarımdan bılıyorum yatmayı
20 gun boyunca sureklı yatmıstım cok zor vallaaa:1no2:
benım adet tarıhım ayın 30 unda ama doktorum 25 agustosta test yapmamı ıstedı ozamana kadar adet olmazsam tabı.
sen nerde oturuyosun canım?

arada 5 gün var adet düzensizliğin yoksa sanırım olmazsın canım ben aksaraydayım canım

ay inş. canım ben adet oldum ayın 14 ünde Ekim ayını bekliyorum sabırsızlıkla ancak o zaman gidebileceğim doktora

ay inş. canım ben adet oldum ayın 14 ünde Ekim ayını bekliyorum sabırsızlıkla ancak o zaman gidebileceğim doktora

İNŞALLAH CANIM SENİNDE MUTLU HABERİNİ ALACAĞIZZZZZ SENİN AŞILAMA OLMUŞTU DEİL Mİ CANIM TÜP BEBEK İLK Mİ OLACAK TIopuyorumnanaktan

canım benim geçmiş olsun dualarımız seninle. bikaç gündür sesin çıkmayınca ters bişeyler olduğunu anlamıştım zaten. bebişler için biraz dişini sık canım.

:içelim:
geçmiş olsun canım bebişleri düşün çekmek daha kolay olur.

slm arkadaşlar bu aralar durgunsunuz hamileler bebişler nasıl tedavi görenler nasıl gidiyor

canlarım ptesi serum yedim az kendime geldimmm iyiyim bugünn ama hiçdermanım yokkkk allah sabrını verirde geçer inşallahh 3 ayı bi atlatsaydıkkkkk hayırlısı ile neyse akalım ctesi randvum var bakalım nasıllarmış kuzularımmmmm çok özledimmm her an görmek istiyorum onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…