Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

slm arkadaşlar bu aralar durgunsunuz hamileler bebişler nasıl tedavi görenler nasıl gidiyor

selam canım çok şükür bende şimdilik bi sıkıntı yok. hafif bir bel ağrısı sadece. senin baş ağrısı da hamilelikle alakalı olabilir. canını sıkma. zaman ilerledikçe geçer. ilk üç ay biraz sıkıntı oluyormuş.

geçmiş olsun canım inşallah biran önce normale dönersin bende hiç bulantı felan yok şükür ama ilerde olursa bilemem:1no2:

a.i.v. canım bende de pek sıkıntı yok şükür senden gelen o kahverengi akıntı kaç gün geldii benim bu günlere kadar çok azz günde 1 kaç damlada olsa geldi ama değerler yükselince doktor sıkıntı yok dedi şükür puroluton dan 2 tane yapıldı başka yaptırma dedi durum böyle işte şimdi ilk ultrasona gün sayıyorum 31 ağustosa yanii
senin ilk ultrasonun kan testinden kaç gün sonra gittin cnm:1rolleyes:

o akıntı benden 2 kere gelmişti sadece canım. ama ben 5 tane proluton vuruldum. ilk ultrason pozitif sonuçtan 1 hafta kadar sonraydı galiba tatlım. cuma günü de kalp atışlarını duyduk. ilk ultrasonda pek bişey belli olmuyo ama kalp atışlarını duymak müthiş.

anladım canım benim doktor da o yüzden dedi 20 gün sonra gel daha güzel belli olur diye zatem 11 gün kaldı inşallahh biz birde aksaraydan gideceğimiz için hemen çağırmamışta olabilir bide bende arada kasıklarımda ağrı oluyor normal dio doktor ama önceki gebeliğimde olmamıştı hayırlısı bakalım:ecrin_bebek:

meraklanma kasıklarda ağrı bende de oluyo. adet sancısı gibi. rahim büyüyomuş çünkü.

kızlar hepinize tesekur ederim ii dilekleriniz için hepinizden dua bekliyorum
bugun iynelerimin 3. günü

ben yaptırcam canım 23 eylülde çağırdılar ikili test için

bende yaptırıcam hala eurofertille devam ediyorum testler bitince değiştiricem.benim bide kan tahlillerimde eritrositim yüksek çıktı tekrar yaptırdım düştü böbrekte kum olabilir dediler ultrasona giricem.

bende yaptırıcam hala eurofertille devam ediyorum testler bitince değiştiricem.benim bide kan tahlillerimde eritrositim yüksek çıktı tekrar yaptırdım düştü böbrekte kum olabilir dediler ultrasona giricem.

ben de eurofertl'e devam ediyorum. galiba hep devam edicem gibi görünüyo. benim de idrar tahlilinde kan çıkmış. önemli bişey olduğunu sanmıyorum dedi ama ben de haftaya yenilicem tahlili.

slm kızlar nasılsınız krızantem sen nasılsın inşallah sonuç iyidir canım ben de 5+3 de keseyi gördüm şükür

kızlar sizdende hala su gibi bişeyler geliyormu.crinoneden dolayı diye düşünüyorum.
denizcim nasıl gidiyor.

kızlar sizdende hala su gibi bişeyler geliyormu.crinoneden dolayı diye düşünüyorum.
denizcim nasıl gidiyor.

selam canım. o sıvı bende de var endişelenme. jelden dolayı sanırım. ben iyiyim. bulantı filan yok. normal bi hayat sürüyorum. sadece iştahım çok açıldı. çok kilo alıyorum. bi de cildim bozuldu. sen nasılsın, nasıl gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…