Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

kızlar ben düşük yaptım bügün dekürtaş oldum çok kötüyüm ama yapacak bi şey yok herşey ALLAHTAN ...dr.1 ay sonra genetik tanı testi yapalım dedi bilgisi olan var mı veya yaptıran

kızlar ben düşük yaptım bügün dekürtaş oldum çok kötüyüm ama yapacak bi şey yok herşey ALLAHTAN ...dr.1 ay sonra genetik tanı testi yapalım dedi bilgisi olan var mı veya yaptıran

geçmiş olsun canım. senin adına gerçekten üzüldüm. ama belki böylesi hayırlıdır. tedaviden önce genetik tanı testini biz de yaptırmıştık. tıp fakültesinde yapılıyor. gidip kan veriyorsun. birkaç haftada sonucu çıkıyor. bir zorluğu yok.

anladım canım bizi dr.sükan faruk a çağırdı 1 ay sonra senin sonuç nasıldı

bende iyiyim canım sadece arada vajinada batma oluyor onun dışında herşey iyi bu cumartesi farabi hastanesine gidicem ara ara sivilce çıkıyor.karnım şişti gazdan mı acaba

anladım canım bizi dr.sükan faruk a çağırdı 1 ay sonra senin sonuç nasıldı

benim eşimin normal çıktı da benimkini tekrarlamak istediler. çünkü haftanın belirli günlerinde yapılıyodu. pazartesi, perşembe, cuma galiba. ben salı gitmiştim. o yüzden geçersiz olmuş. o arada da hamile kaldım zaten. kolay kolay bi bozukluk çıkmıyomuş ama. eurofertildekiler de hastalarımızın genelde normal çıkıyo dediler. merklanma herşey yoluna girecek canım.

bende iyiyim canım sadece arada vajinada batma oluyor onun dışında herşey iyi bu cumartesi farabi hastanesine gidicem ara ara sivilce çıkıyor.karnım şişti gazdan mı acaba

ben de sivilce içinde kaldım canım. karın şişliğini de ben iştahımın açılmasına bağlıyorum. ben galiba eurofertile devam edicem. 23 eylülde gelin dedi dilek hanım. o zamana kadar meraktan çatlıcam yaaa.

canım çok geçmiş olsunn çok üzüldüm ama vardır bir hayır bunda da inşallah herşey dah güzel olur

canlarım nasıl gidiyo hamileliğiniz valla geçen hafta farabiye gittim mehmet beye çok ii bi insan bebişlerimi gördüm çok güzeller bugün buradaki kadın doğuma gittim kuzularımı tekrar görmeye allahım bu kadar tatlı olamazlar maşallahhh biri pek hareketli sırt üstü yatıyoo ayakları falan belli biri yüz sütü yatıyo o biraz daha sakinnnn müthiş bi duygu anlatılamazzzz çok sağlıklı dedi dr artık tam haftalrındalar 11 hafat 2 günlük biri 11 hafta3 günlük biri çok müthişşş ense kalınlığını ölçtü dr çok güzel dedi ama ikli ve üçlü test yapılmayacak ikizlerde yanlış sonuç veriyomuşş her iki dr aynı şeyi söyledi bende yaptırmayacammm

kızlar sizdende hala su gibi bişeyler geliyormu.crinoneden dolayı diye düşünüyorum.
denizcim nasıl gidiyor.

aynı canım bir şeye eğilince sanki bende n su akıyomuş gibi geliyo ve gerçeketen günde 2 kere çamaşır değiştiriyorummm ve artık kokuda yapıyoooo günlük duştayımmm ama artık bitiyo az kaldı bu hafta son jelde folik asitte tabi dr elevit verdi ona başlıyacam hatırlat daha sonrada balık yağı verecem dedi bakalım hayırlısı

asiicim bende mehmet beye gidicem orda ikili test üçlü test yapıyolarmı ücretleri sordunmu?bazen kasılma oluyomu sendede anide kalktığım zaman kasılma oluyor.

canım benim maşallah. inşallah hayırlısıyla kucağımıza alalım bebişlerimizi. bize yapılacak ikili test 23 eylülde. cinsiyetleri daha belli olmadı mı tatlım bazen 11.- 12. haftada belli oluyomuş. sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil aslında.

Günaydınlar diliyorum arkadaşlar,
aranıza aşılama topiclerinden transfer oldum.öncelikle hamile olan arkadaşlara Allah bebeklerini sağlıkla kucakların almayı nasip etsin diyorum. benim gibi bebek sahibi olmak isteyenlere de inşallah bir an önce hamile olmayı nasip etsin inşallah.
şimdi geleyim kendimi tanıtmaya;33 yaşındayım 3 yıllık evliyim ve henüz bebek sahibi olamadık.ilk tedaviye konya başkentte başladık. testler, kontroller derken,
bende yumurta tembelliği çıktı, yani yumurtalarım olgunlaşamıyordu, sol tüpüm tıkalı çıktı ve spermde de hareket azlığı ve morfoloji bozukluğu.
neyse aşılama tedavisine başladık. 2 defa aşılama yaptırdım ve aşılamalarım tutmadı. doktorum da 2-3 ay ara verip tüp ebbek deneyelim dedi. bu arada 92 kiloyum ve kilo vermem gerektiğini de söyledi.şimdi şöyle bir sorum var sizlere. benim gibi kilolu olup da tüp bebek yapıyorlar mı eurofertilde? tüp bebek için başkenti mi denesem yoksa sizlerin tedavi gördüğü eurofertili mi?
sizler memnunmusunuz. bi de ben devlet memuruyum. 2 aşılamam negatif olunca tüp bebeği devlet ödeyecek diye biliyorum. ama tüp bebek yönetmeliğini okuyunca 35 yaşın altındaki kadınlara tek yumurta ile tüp bebek tedavisi yapıldığını okudum. sizler genelde birden fazla yumurtadan bahsetmişsiniz. bu konuda da sizlerden yardım talep ediyorum. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

merhaba arkadaşlar...eurofertılda konyada tedaviy başladım doktorum ali sami gürbüz bey kendisindende merkezdende çok memnunum bu yönde aklınızda kötü düşünceler kalmasın hepsi birbirinden iyiler..9 yumurtam varmış salı günü yumurta toplama işlemim gerçekleşecek dr um ali beye sordum en fazla 2 embiriyo transfer edebilirlermiş buna üzüldüm çünkü devlet fazlayı engellemiş hiç bir destek vermeyen devletimiz sagolsun bunada el atıp önümüze geçmiş...arkadaşlar 2 tane transfer edilipte tutan varmı sizce ne olur bizimkisisi sebepsizdi ne eşimde ne kendimde sorun yok yaşımız 28 5 yıldır olmuyor inşallah ilk denemede başarılı olurlar...

arkadaşlar birde yumurta transferinde cinsiyeti belli olarakmı transfer ediyorlar bazıları diyorda kızlar daha iyi tutunuyormuş felan diye böyle birşey varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…