slm kızlar nasılsınız krızantem sen nasılsın inşallah sonuç iyidir canım ben de 5+3 de keseyi gördüm şükür
mrb kızlar nasılsınız
kızlar ben düşük yaptım bügün dekürtaş oldum çok kötüyüm ama yapacak bi şey yok herşey ALLAHTAN ...dr.1 ay sonra genetik tanı testi yapalım dedi bilgisi olan var mı veya yaptıran
geçmiş olsun canım. senin adına gerçekten üzüldüm. ama belki böylesi hayırlıdır. tedaviden önce genetik tanı testini biz de yaptırmıştık. tıp fakültesinde yapılıyor. gidip kan veriyorsun. birkaç haftada sonucu çıkıyor. bir zorluğu yok.
kızlar ben düşük yaptım bügün dekürtaş oldum çok kötüyüm ama yapacak bi şey yok herşey ALLAHTAN ...dr.1 ay sonra genetik tanı testi yapalım dedi bilgisi olan var mı veya yaptıran
selam canım. o sıvı bende de var endişelenme. jelden dolayı sanırım. ben iyiyim. bulantı filan yok. normal bi hayat sürüyorum. sadece iştahım çok açıldı. çok kilo alıyorum. bi de cildim bozuldu. sen nasılsın, nasıl gidiyor?
anladım canım bizi dr.sükan faruk a çağırdı 1 ay sonra senin sonuç nasıldı
bende iyiyim canım sadece arada vajinada batma oluyor onun dışında herşey iyi bu cumartesi farabi hastanesine gidicem ara ara sivilce çıkıyor.karnım şişti gazdan mı acaba
kızlar sizdende hala su gibi bişeyler geliyormu.crinoneden dolayı diye düşünüyorum.
denizcim nasıl gidiyor.
canlarım nasıl gidiyo hamileliğiniz valla geçen hafta farabiye gittim mehmet beye çok ii bi insan bebişlerimi gördüm çok güzeller bugün buradaki kadın doğuma gittim kuzularımı tekrar görmeye allahım bu kadar tatlı olamazlar maşallahhh biri pek hareketli sırt üstü yatıyoo ayakları falan belli biri yüz sütü yatıyo o biraz daha sakinnnn müthiş bi duygu anlatılamazzzz çok sağlıklı dedi dr artık tam haftalrındalar 11 hafat 2 günlük biri 11 hafta3 günlük biri çok müthişşş ense kalınlığını ölçtü dr çok güzel dedi ama ikli ve üçlü test yapılmayacak ikizlerde yanlış sonuç veriyomuşş her iki dr aynı şeyi söyledi bende yaptırmayacammm
mrb kızlar bugun yumurta toplandı 6 yumurta oldu bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?