Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

Son düzenleme:

canım dr gercekten ii bi dr çok ilgil,i benim dr dilek hanım HER HASTANEYE gittşgimde sami beyde sorar ne yaptın dite ve tranfermede girecek bu sayfayı okuduysan tutanlar5ın grnrldev ikiz tutuyor devlet keske embriyo sayısını düsürecegine biraz fiyatta yardımcı olsaydı ama nerde saglık bakanımız işine geldigi gibi önerilerde bulunur

okudum tşk ederim..dr um dilekçeden bahsetmedi ama sayısını öyle dedi zaten yanlız daha önceden daha fazla degilmiydi

fazlaydı ama yasadan sonra sadece tek embriyo yerlestiriyorlar ilk denemede

fazlaydı ama yasadan sonra sadece tek embriyo yerlestiriyorlar ilk denemede

evet öyle oldu sonrada avrupaya uyduk diyorlar avrupada ilaçların hepsini devlet kuruşsuz veriyor çocugada destek veriyor iş para vermeye yardıma geldimi hiç avrupaya uymuyorlar...inşallah benimkide tutar 5 yıldır tedavi görüyorum ilk başlarda naciye hanıma gittim 2 yılda çolakogluna gittim çolakoglu beni rezil eti

hepimiz öyle canım 9 yıldır bende ugrasıyorum çolak ogluyla bende görüstüm ben onu beklerken muayeneden çıksın diye o ben yemege gidiyorum dedi gitti bana sekreteri 2 sene önce 3500 dedi ilaçlarda size ait dedi.bagkurda olursa 3000 felan olur ilaçlarıda karsılar dedi ben ona güvenemedim kaaldı gitmedik.bizimkiler sadece kendi işlerine geleni yaparlar avrupa kendi halkını düsünür bizimkiler kendilerini düsünür canım

runne ben ilçede ikametgah ediyorum pazartesi salı yumurta toplayacaklar transferde konyadamı kalayım yani yolculuk edip evime gitmeyimmi ne yapayım

canım transferde bir gün boyunca yolculuk yasak eger kalacagın bir yer varsa kalmanı tavsiye edrim benımde dün yumurta toplandı

asiicim bende mehmet beye gidicem orda ikili test üçlü test yapıyolarmı ücretleri sordunmu?bazen kasılma oluyomu sendede anide kalktığım zaman kasılma oluyor.

evet canım benim görümceme üçlü testi 25 tl ye yapmışlar canım kasılmalar oluyo bıçak batar gibi bide vajinada da batma oluyo sanki bir şeyin üstüne düşmüşte acıyo gibi

canım benimki ikiz ya ondan dr gerek yok ikli teste ikizlerde yanlış sonuç veriyo dedi ense kalınlığını ölçtü o kadar cinsyetleri daha belli değil bakalım 14 haftanın sonunda bi r daha gidecem o zman belli olurr içime bi kız bi erkek geliyo tabi herşeyin hayırlısı

mehmet çolakoglunu bende hiç begenmedim,gerçi benimki aşılamaydı allahtan tüp bebek düşünmedim onunla,çok yogun,ilgisiz bi doktor oysa çok olumlu şeyler duyarak gitmiştim,çok saglıksız bi tedavi uyguladı bana

mersenem bebegini kaybetmişsin çok üzüldüm,neyse hamile kalabildigini görmek sevindirici gene..inşallah en yakın zamanda bebegin gelir canım

bana varya 2 yıl igne yaptı yumurtalar oluşmuyor dedi en sonunda yapamıyacam başka yere gidin diye söyledi halbuki igneleri yaparken ne tahlil ne muayane etti eurofertılı buldum şükürler olsun hepsi güler yüzlü 24 saat hizmet var tertemiz birde randevu zamanında tam ordalar çolakoglu saat 10,00 demişti 15,30 da baktı bana sonrada moralinizi yüksek tutun diyor moralimizi bi bozan vardı oda kendisiydi zaten ALLAHIMA şükürler olsun kurtuldum aklım başıma sonradan geldi

runne senin daha önce tüp bebek denemen oldumu hiç

evet bu dördüncü ilkini selçuklu hastanesinde nil e yaptırdım ikincisinde yumurta bulunmadı üçüncüde tutmadı euro fertilde fuat ali yaptı ikinciyle üçüncüyü 4. de dilek hanım yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…