Günaydınlar diliyorum arkadaşlar,
aranıza aşılama topiclerinden transfer oldum.öncelikle hamile olan arkadaşlara Allah bebeklerini sağlıkla kucakların almayı nasip etsin diyorum. benim gibi bebek sahibi olmak isteyenlere de inşallah bir an önce hamile olmayı nasip etsin inşallah.
şimdi geleyim kendimi tanıtmaya;33 yaşındayım 3 yıllık evliyim ve henüz bebek sahibi olamadık.ilk tedaviye konya başkentte başladık. testler, kontroller derken,
bende yumurta tembelliği çıktı, yani yumurtalarım olgunlaşamıyordu, sol tüpüm tıkalı çıktı ve spermde de hareket azlığı ve morfoloji bozukluğu.
canım o cogul gebeligi orda sana anlatırlar ben 25 yasındayım 70 kiloyum banada kilo ver dediler bende yaklasık 5 kilo verdim simdi 3 denememi yaptırcam hemen hemen sorunumuzda aynı allah yardımcın olsun ben sana euro fertili tavsiye ederim gözlerimin önünde o mutlu haberi alıp ta gidenleri görüyorum.geçen sene ki basarı oranı 6 kadından 4 ü gebe kalıyormuş ilgileri de cok güzel.inşş hamile oldugunuda yazarsın bizim önce kromozom larımıza ve genlerimize baktılar eger sorun cıksaydı cinsiyetini belirleyim mikroenjeksiyon yapacaklardı sanırım genetik problemi olanlara yaıyorlar cinsiyet belirlemeyi
merhaba arkadaşlar...eurofertılda konyada tedaviy başladım doktorum ali sami gürbüz bey kendisindende merkezdende çok memnunum bu yönde aklınızda kötü düşünceler kalmasın hepsi birbirinden iyiler..9 yumurtam varmış salı günü yumurta toplama işlemim gerçekleşecek dr um ali beye sordum en fazla 2 embiriyo transfer edebilirlermiş buna üzüldüm çünkü devlet fazlayı engellemiş hiç bir destek vermeyen devletimiz sagolsun bunada el atıp önümüze geçmiş...arkadaşlar 2 tane transfer edilipte tutan varmı sizce ne olur bizimkisisi sebepsizdi ne eşimde ne kendimde sorun yok yaşımız 28 5 yıldır olmuyorinşallah ilk denemede başarılı olurlar...
fazlaydı ama yasadan sonra sadece tek embriyo yerlestiriyorlar ilk denemede
evet öyle oldu sonrada avrupaya uyduk diyorlar avrupada ilaçların hepsini devlet kuruşsuz veriyor çocugada destek veriyor iş para vermeye yardıma geldimi hiç avrupaya uymuyorlar...inşallah benimkide tutar 5 yıldır tedavi görüyorum ilk başlarda naciye hanıma gittim 2 yılda çolakogluna gittim çolakoglu beni rezil eti
fazlaydı ama yasadan sonra sadece tek embriyo yerlestiriyorlar ilk denemede
runne ben ilçede ikametgah ediyorum pazartesi salı yumurta toplayacaklar transferde konyadamı kalayım yani yolculuk edip evime gitmeyimmi ne yapayım
asiicim bende mehmet beye gidicem orda ikili test üçlü test yapıyolarmı ücretleri sordunmu?bazen kasılma oluyomu sendede anide kalktığım zaman kasılma oluyor.
canım benim maşallah. inşallah hayırlısıyla kucağımıza alalım bebişlerimizi. bize yapılacak ikili test 23 eylülde. cinsiyetleri daha belli olmadı mı tatlım bazen 11.- 12. haftada belli oluyomuş. sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil aslında.
mehmet çolakoglunu bende hiç begenmedim,gerçi benimki aşılamaydı allahtan tüp bebek düşünmedim onunla,çok yogun,ilgisiz bi doktor oysa çok olumlu şeyler duyarak gitmiştim,çok saglıksız bi tedavi uyguladı banaevet öyle oldu sonrada avrupaya uyduk diyorlar avrupada ilaçların hepsini devlet kuruşsuz veriyor çocugada destek veriyor iş para vermeye yardıma geldimi hiç avrupaya uymuyorlar...inşallah benimkide tutar 5 yıldır tedavi görüyorum ilk başlarda naciye hanıma gittim 2 yılda çolakogluna gittim çolakoglu beni rezil eti
canım transferde bir gün boyunca yolculuk yasak eger kalacagın bir yer varsa kalmanı tavsiye edrim benımde dün yumurta toplandı
yumurta toplandıktan ne kadar sonra transfer var
mehmet çolakoglunu bende hiç begenmedim,gerçi benimki aşılamaydı allahtan tüp bebek düşünmedim onunla,çok yogun,ilgisiz bi doktor oysa çok olumlu şeyler duyarak gitmiştim,çok saglıksız bi tedavi uyguladı bana
mersenem bebegini kaybetmişsin çok üzüldüm,neyse hamile kalabildigini görmek sevindirici gene..inşallah en yakın zamanda bebegin gelir canım
ikli ile 5 gun arasaı
mrb kızlar bugun yumurta toplandı 6 yumurta oldu bana dua edin
runne senin daha önce tüp bebek denemen oldumu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?