Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

ay ne tatlı olacak onlar yaa tabi haklısın canım herşeyin hayırlısı. bence herkesinki kız. sağlıklı olsunlar da başka bişey istemem allahtan.

sanada geçmiş ozaman,bu zorlu tedavi sürecinde gerçekten doktor çok önemli,sende mehmet çolakogluyla uzun zaman harcamışsın,ben sadece aşılama yaptırdım inanırmısın beni bi kez kontrol etti 4 gün sonra çatlatma ignesin vur 42 saat sonundada gel dedi,şok oldum kafaya göre hesap yaptı,tabi yumurtalar erken çatladı,üstüne ignenin progonun etkisiyle tekrar yumurtalar gelişti tekrar çatladı bunlarıda başka doktorla ögrendim tam talihsizlik anlayacagın

sen şimdi tüp bebek yaptıryosun degil mi?ilk tüp denemen mi?

runne inşallah bukez olur canım ,sizin sorun yumurtlamada mı?

kızlar eorofertilte ilaçlar dahil tüp bebek nekadar tutuyo?

evet bu dördüncü ilkini selçuklu hastanesinde nil e yaptırdım ikincisinde yumurta bulunmadı üçüncüde tutmadı euro fertilde fuat ali yaptı ikinciyle üçüncüyü 4. De dilek hanım yapacak

inşallah olur runne ...yumurta bulunamadı derken yumurta oluşunca topluyorlar toplama işleminde birde yumurta bulunamama tehlikesimi var

sagol canım inşallah ben de bi süre ara verdikten sonra başlamayı düşünüyorum,merkez konusunda karar veremedim daha

ben eurofertil'i gözü kapalı tavsiye edebilirim. eğer konyada yaşıyorsan fazla bi seçeneğin yok zaten. ben 9 haftalık hamileyim. tedavi süreci nasıl geçti anlamadım. o klasik saatlerce bekleme muhabbeti yok, doktorla görüşemezsin sonra ara yok. gerçekten çok fedakar insanlar. aradığında meşgul olsalar bile sonra kendileri sana dönüyorlar. düşün derim bence.

inşallah olur runne ...yumurta bulunamadı derken yumurta oluşunca topluyorlar toplama işleminde birde yumurta bulunamama tehlikesimi var

evet ama çok nadir görülen bişey yumurta var ama çatlama olmuyor o yuzden o ayki işlemin boşa gidiyor tabi paranda

denizcim yarın transfer var iki yumurta döllenmiş yarın işlem yapacaklar ama benim biraz canım sıkıldı iknci gün embriyosu olacak tutma sansım az yine

Slm kizlar tedavide olanlar allah yardimciniz olsun hamilelerede allahim saglikla
kucaginiza almayi nasip etsin
eskiler bilir ben yurt disindan eurofertile gelmistim ve ucuzlerime hamile olarak dondum evime
carsaamba gunu 33 haftalik dogum yaptim allahima sukurler olsun kizlarim iyi

merhaba, bende 1.5 yıldr bebek yapmak için cabalıyorum. 1 kere aşılama yaptırdım başkent hastanesinde ama olmadı.. sonra kızılay hastanesinde rahim filmi çektirdim temiz cıktı.. yaşım 29... eşimde hızlı hareketli sperm hiç yok.. bende pcos var (( ne yapacağımı bilmiyorum beklemeklede olmuyo.. direk tüp bebek yaptırayım diyorum ondada sizleri okudum yumurta transferinden sonra 12 gün yatılıyor... ben özel sektörde çalışıyorum. izin almam mümkün değil ozaman ne yapabileceğim konusunda bana yardımcı olursanız cok sevinirm.

kızlar yumurtalarım döllenmedi sadece biri döllenmiş tek embriyo yerlestirdiler ben transferden sonra cok agladım dr ların hepsi geldi beni teselli ett,iler bunun da tutma sansı yuzde yirmi dediler ama ben cok kötüyüm test günüm 10 eylül ama test yaptırmıycam.benim sonuç bastan belli kızlar

runne canım öyle düşünme canım bak benimkiler kaliteliydi de ne oldu ama moralini bozma bol bol salavat getir rabbim büyük canım yar ve yardımcımız olsun

merhaba canım ne güzel üçüz annesi olmak özel olmassa yaşın kaç ve kaç tane transfer ettiler ve ilk denemenmiydi ALLAH anneli babalı büyütmek nasip etsin canım

canım 12.günüğn sonunda sonucu alıyorsun 12 gün yatmak dıye birsey yok..ılk3 gun yatsan yeter...

banada tek mebryo yerlestırdıler ve tuttu kızım kollarımd abnece bu kadar olumsuz olmaz

evet bu dördüncü ilkini selçuklu hastanesinde nil e yaptırdım ikincisinde yumurta bulunmadı üçüncüde tutmadı euro fertilde fuat ali yaptı ikinciyle üçüncüyü 4. de dilek hanım yapacak
canım fuat ali derken ali fuat mı soyadı nedır

[

canım kötü düşünme benim bi tanıdığımda eurofertile gitti onada tek yerleştirdiler umudunu kaybetme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…