canım benimki ikiz ya ondan dr gerek yok ikli teste ikizlerde yanlış sonuç veriyo dedi ense kalınlığını ölçtü o kadar cinsyetleri daha belli değil bakalım 14 haftanın sonunda bi r daha gidecem o zman belli olurr içime bi kız bi erkek geliyo tabi herşeyin hayırlısı
inşallah bu sefer olacak tatlım. dualarımız seninle.
inşallah bu sefer olacak tatlım. Dualarımız seninle.
evet bu dördüncü ilkini selçuklu hastanesinde nil e yaptırdım ikincisinde yumurta bulunmadı üçüncüde tutmadı euro fertilde fuat ali yaptı ikinciyle üçüncüyü 4. De dilek hanım yapacak
sagol canım inşallah ben de bi süre ara verdikten sonra başlamayı düşünüyorum,merkez konusunda karar veremedim dahabetül ve love aramıza hoşgeldiniz inşallah sizlerin tedavileri de başarıyla sonuçlanır.
sagol canım inşallah ben de bi süre ara verdikten sonra başlamayı düşünüyorum,merkez konusunda karar veremedim daha
inşallah olur runne ...yumurta bulunamadı derken yumurta oluşunca topluyorlar toplama işleminde birde yumurta bulunamama tehlikesimi var
runne inşallah bukez olur canım ,sizin sorun yumurtlamada mı?
kızlar eorofertilte ilaçlar dahil tüp bebek nekadar tutuyo?
kızlar yumurtalarım döllenmedi sadece biri döllenmiş tek embriyo yerlestirdiler ben transferden sonra cok agladım dr ların hepsi geldi beni teselli ett,iler bunun da tutma sansı yuzde yirmi dediler ama ben cok kötüyüm test günüm 10 eylül ama test yaptırmıycam.benim sonuç bastan belli kızlar
Slm kizlar tedavide olanlar allah yardimciniz olsun hamilelerede allahim saglikla
kucaginiza almayi nasip etsin
eskiler bilir ben yurt disindan eurofertile gelmistim ve ucuzlerime hamile olarak dondum evime
carsaamba gunu 33 haftalik dogum yaptim allahima sukurler olsun kizlarim iyi
canım 12.günüğn sonunda sonucu alıyorsun 12 gün yatmak dıye birsey yok..ılk3 gun yatsan yeter...merhaba, bende 1.5 yıldr bebek yapmak için cabalıyorum. 1 kere aşılama yaptırdım başkent hastanesinde ama olmadı.. sonra kızılay hastanesinde rahim filmi çektirdim temiz cıktı.. yaşım 29... eşimde hızlı hareketli sperm hiç yok.. bende pcos var(( ne yapacağımı bilmiyorum beklemeklede olmuyo.. direk tüp bebek yaptırayım diyorum ondada sizleri okudum yumurta transferinden sonra 12 gün yatılıyor... ben özel sektörde çalışıyorum. izin almam mümkün değil ozaman ne yapabileceğim konusunda bana yardımcı olursanız cok sevinirm.
banada tek mebryo yerlestırdıler ve tuttu kızım kollarımd abnece bu kadar olumsuz olmazkızlar yumurtalarım döllenmedi sadece biri döllenmiş tek embriyo yerlestirdiler ben transferden sonra cok agladım dr ların hepsi geldi beni teselli ett,iler bunun da tutma sansı yuzde yirmi dediler ama ben cok kötüyüm test günüm 10 eylül ama test yaptırmıycam.benim sonuç bastan belli kızlar
canım fuat ali derken ali fuat mı soyadı nedırevet bu dördüncü ilkini selçuklu hastanesinde nil e yaptırdım ikincisinde yumurta bulunmadı üçüncüde tutmadı euro fertilde fuat ali yaptı ikinciyle üçüncüyü 4. de dilek hanım yapacak
kızlar yumurtalarım döllenmedi sadece biri döllenmiş tek embriyo yerlestirdiler ben transferden sonra cok agladım dr ların hepsi geldi beni teselli ett,iler bunun da tutma sansı yuzde yirmi dediler ama ben cok kötüyüm test günüm 10 eylül ama test yaptırmıycam.benim sonuç bastan belli kızlar
canım 12.günüğn sonunda sonucu alıyorsun 12 gün yatmak dıye birsey yok..ılk3 gun yatsan yeter...
teşekkür ederim.. düşünmekten okadar yoruluyorumki... kimse bilmiyor bebeğimin olamadığını.. duyulmasınıda istemiyorum.. diyorum eurofertil e gitsem beklerken biri görürmü? aklıma olmadık şeyler geliyor.. hayırlısı umarım allah herkesin duasını kabul eyler.
sen 3 gün mü yattın.. burada yazılanlarda okudum sürekli yatıldığını .. ben sürekli okuyordum.. fakat artıık bende yazmak istedim.. okadar şey ögrendimki sizlerden... ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?