Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

ii dilekleriniz için tesekkurler kızlar neoluur dua edin allah hepimize yrdım etsin

merhaba canım ne güzel üçüz annesi olmak özel olmassa yaşın kaç ve kaç tane transfer ettiler ve ilk denemenmiydi ALLAH anneli babalı büyütmek nasip etsin canım
amin canim saol rabbim tum isteyenlere nasip etsin
yasim 25 ocak 2010 da geldik konyaya tedavi icin burda denedik ama olmadi konyada 3tane transfer ettiler ve hepsi tuttu allaha sukur ama o zaman 3 taneye kadar transfer yapilabiliyodu simdi 1 tane yapiliyo diye duydum

ii dilekleriniz için tesekkurler kızlar neoluur dua edin allah hepimize yrdım etsin

tatlım moralini bozma çok insan var senin durumunda hamile kalan. tanıdığım bi bayan var yüzde on şans vermiş doktorlar. şimdi 6 yaşında üçüzleri var. hiçbir zaman umudunu yitirme.

amin inşallah darısı bana bize tüm isteyenlere aslında benimki tutuyor ama tuttuktan sonra kese düzensiz oluyor 3.denemem olacak bir kaç ay sonra ikisinde de 2 embriyo transfer oldu ve bir tanesi tuttu şimdi de genetik tanı testi yaptırıp deniycez inşallah bu sefer kucağıma alırım çünkü insan hem maddi hem manevi olarak çok yoruluyor ALLAHIM cümlemizin yar ve yardımcısı olsun

tatlım moralini bozma çok insan var senin durumunda hamile kalan. tanıdığım bi bayan var yüzde on şans vermiş doktorlar. şimdi 6 yaşında üçüzleri var. hiçbir zaman umudunu yitirme.

tabi umudumu yitirmedim ama bu sefer az umudum
süprizzzzzsüprizzzzz

meryemcim allah analı babalı saglıklı büyütsün sizi takip edipte karar vermistim
euro fertile seni,rosu, fatmay,ı denizi allah hepinizin bebeklerini size bagışlasın

runnecim sagol canim amin allahim herkese yastasin bu guzel duyguyu
umutsuz olmayin kizlar ben cok inanarak gitmistim eurofertile cok dua ettim
allahim dualrimi kabul etti sukur rabbime

gunaydın kızlar runne bak bilgisayardan biraz uzak kal canım radyosyon düşük tehdidi veriyor

runne canım inşallah bu kez olur dualarım seninle,hiç umutsuz olma sakın herşeyde bi hayır vardır,bu sefer olmazsada bi gün mutlaka olacaktır canım inşallah bebegin seninledir...

canım benım nolur kalbını ferah tut rabbım ol deyınce oluyor tekmız cıftmıs bu hıc onemlı degıl bak bana nerdeyse kesın konustularda noldu...

evet kesinlikle konya eorofertıl derım ben benımde ikizlerim oldu 3 tane transfer ettmışlerdi suan iki oğlum var allah bağışlasın allah hepsınden razı olsun düşünmeden gidin derım

doktorum dilek hanımdı transferı fuat alı beyle bırlıkte yaptılar bebişlerim suan 11 aylıklar allah bağışlasın cümlesını

dün yani pazartesi günü yumurtalarım toplandı 4 iyi yumurta alındı dediler inşallah bügünde döllendi diye ararlar ...

doktorum dilek hanımdı transferı fuat alı beyle bırlıkte yaptılar bebişlerim suan 11 aylıklar allah bağışlasın cümlesını
ALLAH analı babalı büyütsün genelde hep kızım olacak kızım oldu diyenleri duyuyordum ilk defa ikiz oglan duydum burda:) dünde benim yumurtalar toplandı 4 tane iyi çıktı bügünde döllendi diye ararlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…