amin canim saol rabbim tum isteyenlere nasip etsinmerhaba canım ne güzel üçüz annesi olmak özel olmassa yaşın kaç ve kaç tane transfer ettiler ve ilk denemenmiydi ALLAH anneli babalı büyütmek nasip etsin canım
ii dilekleriniz için tesekkurler kızlar neoluur dua edin allah hepimize yrdım etsin
amin canim saol rabbim tum isteyenlere nasip etsin
yasim 25 ocak 2010 da geldik konyaya tedavi icin burda denedik ama olmadi konyada 3tane transfer ettiler ve hepsi tuttu allaha sukur ama o zaman 3 taneye kadar transfer yapilabiliyodu simdi 1 tane yapiliyo diye duydum
tatlım moralini bozma çok insan var senin durumunda hamile kalan. tanıdığım bi bayan var yüzde on şans vermiş doktorlar. şimdi 6 yaşında üçüzleri var. hiçbir zaman umudunu yitirme.
canım 12.günüğn sonunda sonucu alıyorsun 12 gün yatmak dıye birsey yok..ılk3 gun yatsan yeter...
teşekkür ederim.. düşünmekten okadar yoruluyorumki... kimse bilmiyor bebeğimin olamadığını.. duyulmasınıda istemiyorum.. diyorum eurofertil e gitsem beklerken biri görürmü? aklıma olmadık şeyler geliyor.. hayırlısı umarım allah herkesin duasını kabul eyler.
sen 3 gün mü yattın.. burada yazılanlarda okudum sürekli yatıldığını .. ben sürekli okuyordum.. fakat artıık bende yazmak istedim.. okadar şey ögrendimki sizlerden... ..
[ben 3 gün ayttım3.günün sonunda yola gittim evdede yatmadım öyle..ben ılaclardan dolayı halsız kaldım bünyem kaldırmadı..ama benım arkada 2 gün yattı yola gıttı ve öğretmenlıgıne devam etti..tutunduysa düşmesi zor allah korsunn
[ben 3 gün ayttım3.günün sonunda yola gittim evdede yatmadım öyle..ben ılaclardan dolayı halsız kaldım bünyem kaldırmadı..ama benım arkada 2 gün yattı yola gıttı ve öğretmenlıgıne devam etti..tutunduysa düşmesi zor allah korsunn
teşekkür ederim sorularımı cevapladığın için.. allah senden razı olsun.. buay adet olunca eorofertile gideyim dedim.. bi görüşme yapayım olursa ramazandan sonra bende başlarım.. sende eorıfertil e mi gittin.
kızlar yumurtalarım döllenmedi sadece biri döllenmiş tek embriyo yerlestirdiler ben transferden sonra cok agladım dr ların hepsi geldi beni teselli ett,iler bunun da tutma sansı yuzde yirmi dediler ama ben cok kötüyüm test günüm 10 eylül ama test yaptırmıycam.benim sonuç bastan belli kızlar
ankara mayaya gıttım
arkadasım maya hakkında neler dıyebılırsın bende orayla gorustum bılmıyorum ankarada yaptırmak cok zor karar veremedım osman beyle gorustuk ıyı bırı gıbı
ALLAH analı babalı büyütsün genelde hep kızım olacak kızım oldu diyenleri duyuyordum ilk defa ikiz oglan duydum burda:) dünde benim yumurtalar toplandı 4 tane iyi çıktı bügünde döllendi diye ararlar inşallahdoktorum dilek hanımdı transferı fuat alı beyle bırlıkte yaptılar bebişlerim suan 11 aylıklar allah bağışlasın cümlesını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?