ALLAH analı babalı büyütsün genelde hep kızım olacak kızım oldu diyenleri duyuyordum ilk defa ikiz oglan duydum burda:) dünde benim yumurtalar toplandı 4 tane iyi çıktı bügünde döllendi diye ararlar inşallah
arkadasım maya hakkında neler dıyebılırsın bende orayla gorustum bılmıyorum ankarada yaptırmak cok zor karar veremedım osman beyle gorustuk ıyı bırı gıbı
kızlar yumurtalarım döllenmedi sadece biri döllenmiş tek embriyo yerlestirdiler ben transferden sonra cok agladım dr ların hepsi geldi beni teselli ett,iler bunun da tutma sansı yuzde yirmi dediler ama ben cok kötüyüm test günüm 10 eylül ama test yaptırmıycam.benim sonuç bastan belli kızlar
kızlar allah şükür jel bitti şimdi bir tek elevit kllanıyormmmmm ve 1 bardak süttttt bir yumurtaaaa kuzularım 1 hafta geriden geliyordu şimdi tam zamanındalar ikiside 12 haftalık teyzeleri şimdi merakla cinsiyetlerini bekliyorummmmmm şimdiden başlayacamm kıyafet almayaaa dayanamıyorummmm
canım illede ankara diosan bence anotolya yıda bir araştır benim ilk denemem orda oldu ama erken doğumdan bebeğimi kaybettim
asiicim çizelgeyi nasıl yaptın bende istiyorum
konyada yasıyorum canım ama kafam cok karısık eurofertılı bazı nedenlerle artık ıstemıyorum ankarada cok zorlu olcak bakalım kararsızım. konyayı yanı eurofertılı bundan sonra mecbur kalırsam.........
kızlar allah şükür jel bitti şimdi bir tek elevit kllanıyormmmmm ve 1 bardak süttttt bir yumurtaaaa kuzularım 1 hafta geriden geliyordu şimdi tam zamanındalar ikiside 12 haftalık teyzeleri şimdi merakla cinsiyetlerini bekliyorummmmmm şimdiden başlayacamm kıyafet almayaaa dayanamıyorummmm
tancım ikimizin de çizelgesi olmamış
mideyecim canım nieee eurofertıle istemiyonnnnn bu kadar negatifsin tatlımmm
ben de yazmıştım. benimki de seninkinin aynısı oldu, sildim ben de.
jel ne kıslar ne jeli kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?