Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

inşallah canım sonucun hayırlısıyla pozitif olur ewt bende eurofertil i tavsiye ediyorum kızlar

arkadasım maya hakkında neler dıyebılırsın bende orayla gorustum bılmıyorum ankarada yaptırmak cok zor karar veremedım osman beyle gorustuk ıyı bırı gıbı

canım illede ankara diosan bence anotolya yıda bir araştır benim ilk denemem orda oldu ama erken doğumdan bebeğimi kaybettim

cnm benim bak ben burada biriyle tanıştım onun 3 yumurtası toplanmıştı ve 1 embiyo döllenmişti hemde ikinci gün transfer edildi ve şuand ahamileeeeeeeee sıkma canını inşallahh pozitif bak pozitif olsunn tamam mı tatlımmmmm

kızlar allah şükür jel bitti şimdi bir tek elevit kllanıyormmmmm ve 1 bardak süttttt bir yumurtaaaa kuzularım 1 hafta geriden geliyordu şimdi tam zamanındalar ikiside 12 haftalık teyzeleri şimdi merakla cinsiyetlerini bekliyorummmmmm şimdiden başlayacamm kıyafet almayaaa dayanamıyorummmm

canım bende jeli azaltıyorum gün aşırı kullanıcam 12 haftaya kadar benimde öyleydi şimdi tam haftasındalar 10*0 11.haftadayız eynan süt ve yumurta hergün birde ceviz ve fındık yiyorum ve bol meyve doktoruma çok ısındım farabide devam edicem.

canım illede ankara diosan bence anotolya yıda bir araştır benim ilk denemem orda oldu ama erken doğumdan bebeğimi kaybettim

konyada yasıyorum canım ama kafam cok karısık eurofertılı bazı nedenlerle artık ıstemıyorum ankarada cok zorlu olcak bakalım kararsızım. konyayı yanı eurofertılı bundan sonra mecbur kalırsam.........

asiicim çizelgeyi nasıl yaptın bende istiyorum

tatlım googleden gebelik çizelgesi yaz kadınlar klubunde yazmış bi arkadaş lilype die bi yere gir yazıyooo onu uygula canımmmmm sonrada profilinde çizelge yazan yere yapıştırr canımm bu arada dr gerçekten sıcak biri bende memnun kaldımmm hastanede temizzz tam istediğim gibi yer ama ameliyat parası ne kadar bi onu sormak istiyorummm valla bi arkadaşım faturalamada çalışıyo proflar 64 milyar alıyomuşşşş maaşş çok acayip zengin bi hastane bakalımmm

mideyecim canım nieee eurofertıle istemiyonnnnn bu kadar negatifsin tatlımmm

maşallah canım ya. allah hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah. ne zaman belli olacak cinsiyetleri?

jel ne kıslar ne jeli kullanıyorsunuz

progestron hormonu olan bı jel hapı ve ıgnesı var ama eurofertıl genelde jelı verıyo o daha ıyı oluyomus. yumurta toplamadan baslanıp 2. aya kadar kullanılıyo. dusugu onlemek ıcınmıs

merhaba kızlarrr....bende eurofertili düşünüyordum aşılama için...başarı oranı nedir bilginiz varmı ya...selçukluda nil hanıma gdiyorum ama biraz tereddütlerim var o konuda...

ooo kimsecikler yokkk....arkadaşlar tüp bebeğin maliyeti ne kadar bilginiz varmı...raporsuz maliyeti ne oluyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…