ooo kimsecikler yokkk....arkadaşlar tüp bebeğin maliyeti ne kadar bilginiz varmı...raporsuz maliyeti ne oluyo...
çok tşk ederim canım benim...evet yaklaşık 5 aydır bende nile gidiyorum ama hiç memnun kalamadım nedense...çok bekliyorsun girincede 5 dakikada işini bitirip gönderiyor.hiç bişey sorup konuşamıyorsun...bu ay için nil bana aşılama dedi ama eşimle mücadele ediyorum şu anda eğer kabul ettirebilirsem eurofertle yaptırmayı düşünüyorum aşılamamı...peki eurofertilde kime gideyim kimi tavsiye edersin canımben daha önce nile tüp bebek yaptırdım hiç memnun kalmadım hiç ilgisizler saatlerce bekliyorsun ben sana onu hiç tavsiye etmem bi arkadas ta oraya gitti kız düsük yaptı rahim duvarını yırtmış kürtajda
ben araya raporlu verdigim parayı euro fertile raporsuz verdim yani hiç farkı yok aynı parayı rapor adı altında alıyorlar 2006 da öyleydi
şu anda sen beklemedemisinbence hepsi ii ilgililer yalnız fuat bey birazyogun
ali sami bey var oda ii bence ye gelince kesinlikle dilek hanım
burda dilek hanımda hamile kalan daha çok
yani dr konusunda tereddütün olmasın
ben önceki ikisini fuat beye yaptırdım birinde yumurta lar çatlamadı
ötekide tutmadı şimdikinide dilek hanıma yaptırdım
nili ben ilk gittigimde çok sevdim dr olarak ama gittikçe
orda beklemekten bıkmıştım ama ozamanburası hakkında bi bilgim yoktu
ona yaptırdım oda tutmadı ondan 3 üz hamile kalan biri vardı bu kulubte
onladA HİÇ İLGİLENMEMİŞ telefonlarına cvp vermemiş ve başka bi hastaneye gitmiş sonra
ahh canım benim çok üzüldüm...geçmiş olsun tatlım...bende bişey çıkmadı...tüpler açık...sonuç ne çıktı bende rahim filminde kis çıktı tıp faKültesinde metin çapara ameliyat oldum aslında hiç olmamam gereken bi ameliyattı sadece 3 cm di ve sonra ögrendimki 10 cm in altındaki kistler ilaçla tedavi edilirmiş.sonra geçirdigimbi şokta sag yumurtalıgım o ameliyatta küçültülmüş bunu yeni ögrendim ve o yüzden sagdan daha az yumurta çıkıyor
şu anda sen beklemedemisin
tüp bebekmi yaptırdın canım...
sonucun ne zaman belli olur...
valla çok merak ettim şimdi...
yaaa benm adetim bayrama denkgelirse ne yapacağım...
bu ayda geçecek o zaman...
çünkü büyük ihtimal bayrama denkgelecek((((
ahh canım benim çok üzüldüm...geçmiş olsun tatlım...bende bişey çıkmadı...tüpler açık...
peki bişey daha soracağım canım...doktoru kendimiz seçebiliyormuyuz...yoksa onlar kendilerimi yönlendiriyorlar...kusura bakma çok soru sordum ama daha çok tecrbesizim bu konuda
peki kim diyeyim canım...dilek hanıma mı söyleyeyim senin tavsiye ettiğini...benim adımda dilek bu arada...canım tüp bebeğin sana maliyeti ne olduevet kendin seçiyorsun ben gittigimde kimin tavsiye ettigini de söylemiştim beni söyleye bilirsin gidince hemen hatırlıyorlar
tamam güzelim...bekliyorum...fiyatlar hakkındada bişeyler yazarsan sevinirimözeline yazıcam adımı
sonuç ne çıktı bende rahim filminde kis çıktı tıp faKültesinde metin çapara ameliyat oldum aslında hiç olmamam gereken bi ameliyattı sadece 3 cm di ve sonra ögrendimki 10 cm in altındaki kistler ilaçla tedavi edilirmiş.sonra geçirdigimbi şokta sag yumurtalıgım o ameliyatta küçültülmüş bunu yeni ögrendim ve o yüzden sagdan daha az yumurta çıkıyor
tamam güzelim...bekliyorum...fiyatlar hakkındada bişeyler yazarsan sevinirim
anladım güzelim...bayağıda pahalıymış yaa...neyse bakalım aşılama tutmazsa tüp bebeğe geçeriz...taksit falan yapıyolarmı yoksa peşin mi3500 veriyosun yaklaşık 1000 civarı ilaçlar tutuyor canım
anladım canım...iyi oldu bunu söylediğin...inşallah aşılamam tutarda gerek kalmaz tüpe...inşallah seninde son olur:Saruboceq:inş canım taksitle vade farkı koyuyolar bence murat beyle pazarlık yap biz peşin verdik 3000 verdik ilaçlardada yardımcı oluyorlar eczacı tavsiye ediyorlar onlard a ilaçları düşük fiyata veriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?