sana sorun olarak ne dediler ilaçla tedavi olm azmıymış kaç yasındasın
snn isim soyisim neydi konyanın neresindesin
canım aslında bende direk tüp bebek yaaptırsam daha iyi olacak çünkü bizde genetik problemde var...PGT yaptırmak çok mantıklı olacak ama çok pahalı geliyor şimdilik...bende ilçede öğretmenim...ve şu an borçlarımız var...aşılamayla şansımızı denemek istiyoruz bakalım...9 yaşında birde kızım var...hayırşısı bakalım...sen hangi ilçedesin şeker...hemde meslektaşmışız:))asılamanın fıyatı daha uygun dıye bılıyorum zaten gıttıgınde ılk asılama konusu konusuluyo durumuna gore karar verılıyo bızım asılamayı zaman kaybı olarak gorduler ılkı dırek tup bebek oldu ondada 3.500 artı 1000 ılaclar tabı ben ılceden gelıyodum o masraflar bıde dondurma ucretıyle valla bızım 6 bın tuttu gozunu korkutmak ıstemem(kı zaten senınkı aslamaymıs tup bebekle aynı degıl)ama dusundugunden 1-2 mılyar fazla gıttı bızım
ah canım benim ben yaşlandık artık...yaş 35...yolun yarısı demiş Cahit Sıtkı...ben ilçedeyim şekerim...kaç yasındasın
konyanın neresindesin duruşahcım
bu saydılarının hepsi eurofertil tüp bebek merkeziinin doktorları güzelimeuro fertil dokltorların ad ve soyadlarını söyleyebilirmisiniz.. alisami gürbüz ..dilek hanım kızılayın dolktorumuydu..fuat bey kim..
huuuuuuuuu hu kimsecikler yok muuuuu???konyalı arkadaşlar ltfen birbirimizi yalnız bırakmayalım...uğrayın arasıra topiğe...
euro fertil dokltorların ad ve soyadlarını söyleyebilirmisiniz.. alisami gürbüz ..dilek hanım kızılayın dolktorumuydu..fuat bey kim..
evet güzelim...eurofertilde aşılama yaptırmayı düşünüyorum...bakalım hayırlısı olsun inşallah...senin durumun nedir...eee buraya takılmıyosanız nerelere takılıyosunuz...çok sıkıldım bugün...aynı şehirlerde olduğumuzu bilmek daha iyi geldi sanki bana:)))burası hep böyle tenha olur canım sen demi tedaviye başlıyosun eurofertil güzel tavsiye edrim
ayy konyalı deyince valla özledim memleketimihuuuuuuuuu hu kimsecikler yok muuuuu???konyalı arkadaşlar ltfen birbirimizi yalnız bırakmayalım...uğrayın arasıra topiğe...
evet güzelim...eurofertilde aşılama yaptırmayı düşünüyorum...bakalım hayırlısı olsun inşallah...senin durumun nedir...eee buraya takılmıyosanız nerelere takılıyosunuz...çok sıkıldım bugün...aynı şehirlerde olduğumuzu bilmek daha iyi geldi sanki bana:)))
canım o genetik testi tüp bbek tedavisi sırasında yapacaklar bana..bende ve eşimde akdeniz anemisi taşıyıcılığı var...oluşan embriyoların genetiğine bakılacak..sağlıklı olanlar bana transfer edilecek...benimki böyle...oda 600 TLden başlıyo 6000 euroya kadar gidiyo diyeyim sana.biraz masraflı bir işlem cnım...duruşah slm canım genetik sorun var yazmışın canım bendende dr.istedi nasıl bir test bu maliyeti ne oldu sana canım nerde yaptırdın
çok üzüldüm güzelim yaaa...çok çok geçmiş olsun...aynı acıyı bir daha yaşatmasın rabbim...benimde 9 yaşında bir kızım var ona kardeş yapmaya karar verdik ama 16 aydır olmadı bir türlü...kızım kendiliğinden olmuştu...bu çok nazlı çıktı..bakalım nasipte neler var canım...eurofertilin başarısı için yüksek diyorlar bende o yüzden tercih ettim..inşallah pozitif olurbenim zamanım oldukça giriyorum canım benim durum karışık ilk bebeğim ankarada anotolyada pozitif tüp bebek olarak gebe kaldım ama 37.hafatalıkken 8 ay önce doğum oldu ve kakasını yemiş 3 gün yaşadı .2.denemem eurofertil de pozitifti ama neyazık 10gün önce 6haftalıkken henüz düşükle sonlandı şimdi dr.genetik tanı testi istedi sonrada tekrar deniycez inşallah.ayrıca aynı şehir derken canım ben aksaraydayım ama konyalıyım
canım o genetik testi tüp bbek tedavisi sırasında yapacaklar bana..bende ve eşimde akdeniz anemisi taşıyıcılığı var...oluşan embriyoların genetiğine bakılacak..sağlıklı olanlar bana transfer edilecek...benimki böyle...oda 600 TLden başlıyo 6000 euroya kadar gidiyo diyeyim sana.biraz masraflı bir işlem cnım...
anladım canım benim düşük olduğu için belki biraz daha ucuz olur diye düşünüyorum bir de selçuklu tıpta ücretsizmiş olmazsa orda yaptırırım çünkü kolay deil bu 3.tüp bebek tedavisi olcak hem madden hem manen zorladı
çok üzüldüm güzelim yaaa...çok çok geçmiş olsun...aynı acıyı bir daha yaşatmasın rabbim...benimde 9 yaşında bir kızım var ona kardeş yapmaya karar verdik ama 16 aydır olmadı bir türlü...kızım kendiliğinden olmuştu...bu çok nazlı çıktı..bakalım nasipte neler var canım...eurofertilin başarısı için yüksek diyorlar bende o yüzden tercih ettim..inşallah pozitif olur
canım o genetik testi tüp bbek tedavisi sırasında yapacaklar bana..bende ve eşimde akdeniz anemisi taşıyıcılığı var...oluşan embriyoların genetiğine bakılacak..sağlıklı olanlar bana transfer edilecek...benimki böyle...oda 600 TLden başlıyo 6000 euroya kadar gidiyo diyeyim sana.biraz masraflı
anladım canım benim düşük olduğu için belki biraz daha ucuz olur diye düşünüyorum bir de selçuklu tıpta ücretsizmiş olmazsa orda yaptırırım çünkü kolay deil bu 3.tüp bebek tedavisi olcak hem madden hem manen zorladı
lı bir işlem
duruşah slm canım genetik sorun var yazmışın canım bendende dr.istedi nasıl bir test bu maliyeti ne oldu sana canım nerde yaptırdın
selam arkadasım genetık konyada unıversıtede yapılıyo hemde ucretsız daha dogrusu temmuza kadar 2 bın falan alıyolarmıs temmuzda yenı yasayla calısanlardan ucret almıyolar. benım ılk denemem olumsuz oldu dr neden bılmem hemen genetık ınceleme ıstedı 5 test yapıldı(benden 2 esımden 2 kan alındı esım bıde sperm verdı)sonuclar temız cıktı cok sukur bu arada cogu test 1 haftada cıkıyo ama 1-2sı galıba 4-6 hafta arası sonucu cıkması oluyo haberın olsun gıdıp unv ıle gorusun sorun tıbbı genetık bolumu var selcuk unıversıtesınde hemde cok ılgılı ve ıyıler sagolsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?