Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

canım bı bak bakalım belkıde devam edersın benım dr fuat alıydı kendısı cok guleryuzlu ve babacan bırısıdır yanında rahat edersın ben ayrıca konusmalarını aksanını cok komık buluyodum kendısı bıraz unutkan olabılıyo bazen:)dılek hanımı pek tanımıyorum transferımı o ve alı samı bey yapmıstı transferden sonra odama gelmıstı durumumu sormaya cok tatlı bayan. fuat alı bey bıraz yogun oluyo mesela yumurta toplamayı o yapmıstı ama transferı baskaları yaptı. galıba toplantısı vardı. senın ıcın kımde rahat edecekse ona gıt onemlı olan sey bu bence dılek hanım hakkında hep olumlu seyler okudum ben. ben gıttıgımdede o yoktu ızındeydı

bu saydılarının hepsi eurofertil tüp bebek merkeziinin doktorları güzelim

onların üçü de uzman dr.canım eurofetil de tüp bebek mi düşünüyosun

[ tamam ali fuat beyle fuat ali bey daha önce bırlıktelerdı..benim bir yılıma mal oldular.yanlıs tedavi sayesınde. sevmıyorum ben onları.. ama tüp bebek tedavısınde ıyı olabılırler kısırlık tedavısıyle tüp bebek farklı seyler bana yanlıs ilac uygulattılar bos bos hormon yedim.. ankarada yaptırdım ben tüp bebeği kızım oldu.ikinciyi düşünüyorum konyada olsamı dıye ama sanırım yine ankara yolu gözüktü bana

evet yie yokmuş dilek hanım...şehir dışındaymış...eğer pazartesiye kalsam tedavim başlamayacaktı...bir an önce tedavimin başlaması için kabul ettim...sonrada tekrar dilek hanıma geçebilecek olmam güzel...adaşız üstelik:)

merhaba arkadaşlar. benim bugün 4. günüm transfer sonrası. yalnız olmadığımı bilmek beni rahatlatıyor. bu ikinci tüp bebek denemesi. günler geçmiyor. 6 yıldır çocuk için uğraşıyoruz.allahım yardımcımız olsun herkesle beraber.bu sefer 2 taneler keşke bir yolu olsada tuttumu, tutmadımı öğrenebilsek..

endişelenme canım. ikincide şans daha yüksek. benim de ikincide tuttu. şu anda hislerini çok iyi anlayabiliyorum. hepimiz yaşadık bu süreçleri. kimimiz güldük, kimimiz ağladık. umarım sen de güleceksin.

selam canım. yazdıklarını takip ediyorum. bence hiç tereddütün olmasın. ikisi de iyi doktorlar. zaten yumurta toplama ve transfer işleminde bütün doktorlar bulunuyor. sen sadece yumurtaların ölçülürken kendi doktoruna gidiyorsun. benim tedavide doktorum fuat beydi. gebelik takibimi de dilek hanım yapıyor. aklında soru işaretleri olmasın bence. bu arada tedavin hayırlı olsun. inşallah sonu iyi olur.

slm canım inşallah bebişlerin sana tutunur ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın

hadi bakalım hayırlısı canım senin de inşallah iyi haberlerini alırız bize de moral olsun

arkadaşlar 4 yumurta toplandı demiştim 2 si döllenmiş çarşamba günü transferim gerçekleşti çok başarılı bir transfer gerçekleşti dediler 2 sinide transfer ettiler inşallah tutar inşallah hepimizinki tutar...bana önereceginiz birşey varmı ben transferden beri yatıyorum

inşallah okadar çok istiyoruz ki Alahım dan sabır istiyorum dualar ediyorum beni bana bırakma diye isyan etmekten çok korkuyorum. Ama bir kere bile neden biz yada neden benim çocuğum olmuyor demedim.neler yaptık bebek için neler denedik.sadece çevre çok yoruyor insanı ne zaman olcak çocuğunuz mu olmuyor yoksa. bide bu yetmezmiş gibi insanların sana çocuğun olmuyor diye hastalıklı gibi bakması ağır geliyor.psikolojim çok bozuldu.şuan düşünmemeye çalışıyorum inşallah tutunurlar.dua ediyorum hepimize Allahım hayırlı evlat versin..

transfer sonrası ilk 24 saat çok önemliymiş yat kalkmadan bide ananas suyu iç ben ole yapıyorum etkili olduğunu söylüyorlar. ananas ta ye.wc ve yemek dışındada yataktan kalkma.inşallah olur. benimde iki taneler gün sayıyorum bu 2. ttüp bebek ilki olmadı tutunmadı:içelim:

hayırlı olsun canım inşallah tutunurlar istiratine devam et bol su kayısı suyu felan iç canımbir de kafandan at yanında moral verecek insanlar kalsa çok iyi olur

sana katılıyorum canım milletin lafı öldürüyor şimdi de niye düşüyor hocaya git diyolar bana sinir oluyorum

canım ananas ye kabak çekirdeğide ye bolbol meyve ye kayısı kurusu tüket.tabi en önemlisi moral

amaaann agzı olan konusuyo sankı hayatımızı sorgulamaya hakları varmıs gıbı bende sınır oluyorum emın ol bılım gıbı olanların var boyle akbabaları...ben ılk 1-2 senesını dusunmuyoruz ıste kpss var atanmam lazım falan dıye gecıstırıyodum ama sımdı 3 yıl bıtınce dıyecek laf bulamıyorum hayırlısı dusunuyoruz falan dıyorum kendı aılem bıle bılmıyor ama suohelenıyolar galıba annem ablamlara sormus olmuyo mu yoksa dıye oooff enınde sonunda duyacaklar ınsallah ayyuka cıkmadan 2. denemede hayırlı bı sekılde bıter bu ımtıhan........sabret arkadasım sabretmekten baska neyımız var elımızde bugunumuzede cok sukur ya hıc deneme sansımız bıle olmasaydı...

ewt cnm çok doğru yazmışın hiç deneme şansı olmayanlar da var her zaman kendimizden aşağıyı düşünmeliyiz sen neye kara verdin

kızlar merhaba ben geldim...evet bugün büyük gündü...gittim eurofertile tanıştım doktor beylerle murat beylerle...aşılama için ilaçlarım yazıldı...tedavim başlandı...birde doktor bey kan tahlili istedi..neyse biz murat beyle ücret hakkında görüşmeye alındık....derkeeen ben birden tüp bebek üzerine konuşmaya başladım...fiyatlar ve tedavi süreci hakkında...ve ne oldu biliyomusunuz....bizim tedavi aşılamadan çıkıp tüp ebeğe dönüştü:))))şu anda çok heyecanlıyım yaaa...sanki hamile olduğumu öğrenmiş kadar mutluyum...ilk iğnemi oldum bakalım...ve fuat bey bana polikistik over teşhisi koydu...kaç tane doktora göründüm ama ilk kez bu doktor bana bunu söyledi...

hadi bakalım canım hayırlı olsun bencede tüp bebek daha olumlu benim 2kez aşılamam oldu AKSARAYDA tutmadı ama tüp bebeklerim tuttu inşalla seninde tutarlar sana özeldem sms atcam cnm cevabını bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…