Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

sana katılıyorum canım milletin lafı öldürüyor şimdi de niye düşüyor hocaya git diyolar bana sinir oluyorum

yok hocaya felan gitme.boşver onları ben ole yapıyorum çünkü bana bebekle ilgili bişi soracak olan insanlarla görüşmemi hep erteliyorum ve hatta görüşmemeye çalışıyorum. dua et başka yapacak bişiyimiz yok. çünkü bu bir imtihan unutma sabır sınavı.geçenlerin sonu mutluluk ben buna inanıyorum. sadece sabır..

benim sadece ailem yanımda başka kimse bilmiyor. diğer kişilerlede görüşmüyorum 2 senedir memlekete bile bu yüzden gitmiyorum.bence en azından ailene söyle çünkü seni anlayan en yakın insanlar onlardır. diğer insanların bilmemesi daha ıyı çünkü çok soru soruyorlar.evet sabır imthanı.bende senin gibi sabrediyorum.allahım bize başka dert vermesin.tek derdimiz bu olsun diye şükrediyorum.sağol

canım hayırlı olsun. inşallah tutar. kabız olmamaya çalış. benim transferen sonra başıma bir sürü iş geldi. dişlerim mi iltihaplanmadı, karanlıkta üzerime kedi mi atlamadı. klava: daha neler neler. ama allahım isteyince oluyor işte. 11. haftaya geldik bile. biliyorum söylemesi kolay ama stres yapmamaya çalış.

canım bırakın milleti ağzı olan konuşuyo. ben de çok yaşadım bu muhabbetleri. nefret ettim insanlardan. boşverin sizin de bir gün bebeğiniz olunca o insanların ağzı kapanacak.

hayırlı olsun direk tüp bebekle başladığın iyi olmuş aşılamada şans % 10 polikistik overde daha da düşüyo. ama tüp bebekte çok yüksek. polikistik over bende de vardı. bi sorun olmadı. inşallah kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız.

betullll seni tanımıyorummm ama inş rabbim transferini kabul eder...
dualarım senle.ben bile heycanlandımmopuyorumnanaktan

sagol deniz tşk ederim..ama ben çatlayacam ya :)bekliyemiyorum kan testi gününü bunun bir yolu yokmu yumurtalar tutundumu tutunmadımı nasıl bilebilirim::)

arkadaşlar bu transferden sonra vurundugum igne yani kan testine kadar vurunacagım igne clexane ne zaman vurunsam karındada koldada morarma oluyor ve iz kalıyor bu normalmi ne yapmam gerekiyor ve sertleşiyor orası

arkadaşlar bu transferden sonra vurundugum igne yani kan testine kadar vurunacagım igne clexane ne zaman vurunsam karındada koldada morarma oluyor ve iz kalıyor bu normalmi ne yapmam gerekiyor ve sertleşiyor orası
o iğne ne için canım ben 2 denememdede kullanmadım o iğnelerden

yok canım hocalık felan işim yok ALLAHIM var o yeter bana ol dedimi oluverir her şey hem rabbim sevdiği kuluna sıkıntı verirmiş bizim sınavımızda bu hiç bir zaman isyan etmedim 2 tane bebeğim öldü biri düştü hep şükrettim çünkü o bizi bizden daha iyi düşünendir ALLAH BÜYÜK BAKALIM

kızlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun inşallah sabaha tertemiz çıkarız

aynı sekilde benimde öyle göbegim harita gibi
küçük küçük morarmalazr var
ama bu normalmiş bazı bünyelerde oluyormuş

canım memlekete gıtmemek ne mumkun esımle aynı memlekettenız mecbur gıdıyorum keske ayrı memleketten olsaydım gıtmedıgımı kımse anlamazdı bıseyde demezdı aman kaynanama yetmez gıtmesem bıldıgı halde yınede sıkıstır gelın dıye aman aılede bı yere kadar guya kaynanam bılıyor tatıl boyunca konu komsunun bebegınden bahsedıyo

hayırlı olsun canım ınsallah ıyıdır bendede pko var merak etme yumurtanın cok cıkmasını saglıyo ılaclara daha cok tepkı verıyo

ewt cnm çok doğru yazmışın hiç deneme şansı olmayanlar da var her zaman kendimizden aşağıyı düşünmeliyiz sen neye kara verdin

canım ben temmuz sonunda olumsuz sonucu aldım sımdı kendımı toparlamaya calısırıyorum hem maddı olarakta bırıkım lazım sıfırı tukettık cunku bakalım belkı kasım-aralık gıbı olabılır yada 15 tatılde ankara olabılır dusunme asamasındayım

yaa kızlar ben çok merak ediyorum...transferden sonraki o 12-14 günü nasıl geçiriyosunuz...ben çatlarım yaaa...stres yaparım..tutacağı varsada tutmaz kesin...

bizde aynı memleketliyiz.ben bahaneler uyduruyorum iznimiz yok diyorum bu sene eşim 3 günlüğüne gitti geldi. ama söyledim gitmeyeceğimi çok kötü oluorum çünkü. seni çok ıyı anlıyorum.inanki en yakının bile bazen anlamıyor seni.hassas bir konu ufacık bir söz bile yetiyor üzülmeye.Allahım bu kandil günü hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…