sana katılıyorum canım milletin lafı öldürüyor şimdi de niye düşüyor hocaya git diyolar bana sinir oluyorum
amaaann agzı olan konusuyo sankı hayatımızı sorgulamaya hakları varmıs gıbı bende sınır oluyorum emın ol bılım gıbı olanların var boyle akbabaları...ben ılk 1-2 senesını dusunmuyoruz ıste kpss var atanmam lazım falan dıye gecıstırıyodum ama sımdı 3 yıl bıtınce dıyecek laf bulamıyorum hayırlısı dusunuyoruz falan dıyorum kendı aılem bıle bılmıyor ama suohelenıyolar galıba annem ablamlara sormus olmuyo mu yoksa dıye oooff enınde sonunda duyacaklar ınsallah ayyuka cıkmadan 2. denemede hayırlı bı sekılde bıter bu ımtıhan........sabret arkadasım sabretmekten baska neyımız var elımızde bugunumuzede cok sukur ya hıc deneme sansımız bıle olmasaydı...
arkadaşlar 4 yumurta toplandı demiştim 2 si döllenmiş çarşamba günü transferim gerçekleşti çok başarılı bir transfer gerçekleşti dediler 2 sinide transfer ettiler inşallah tutar inşallah hepimizinki tutar...bana önereceginiz birşey varmı ben transferden beri yatıyorum
yok hocaya felan gitme.boşver onları ben ole yapıyorum çünkü bana bebekle ilgili bişi soracak olan insanlarla görüşmemi hep erteliyorum ve hatta görüşmemeye çalışıyorum. dua et başka yapacak bişiyimiz yok. çünkü bu bir imtihan unutma sabır sınavı.geçenlerin sonu mutluluk ben buna inanıyorum. sadece sabır..
kızlar merhaba ben geldim...evet bugün büyük gündü...gittim eurofertile tanıştım doktor beylerle murat beylerle...aşılama için ilaçlarım yazıldı...tedavim başlandı...birde doktor bey kan tahlili istedi..neyse biz murat beyle ücret hakkında görüşmeye alındık....derkeeen ben birden tüp bebek üzerine konuşmaya başladım...fiyatlar ve tedavi süreci hakkında...ve ne oldu biliyomusunuz....bizim tedavi aşılamadan çıkıp tüp ebeğe dönüştü:))))şu anda çok heyecanlıyım yaaa...sanki hamile olduğumu öğrenmiş kadar mutluyum...ilk iğnemi oldum bakalım...ve fuat bey bana polikistik over teşhisi koydu...kaç tane doktora göründüm ama ilk kez bu doktor bana bunu söyledi...
canım bırakın milleti ağzı olan konuşuyo. ben de çok yaşadım bu muhabbetleri. nefret ettim insanlardan. boşverin sizin de bir gün bebeğiniz olunca o insanların ağzı kapanacak.
canım hayırlı olsun. inşallah tutar. kabız olmamaya çalış. benim transferen sonra başıma bir sürü iş geldi. dişlerim mi iltihaplanmadı, karanlıkta üzerime kedi mi atlamadı.klava: daha neler neler. ama allahım isteyince oluyor işte. 11. haftaya geldik bile. biliyorum söylemesi kolay ama stres yapmamaya çalış.
betullll seni tanımıyorummm ama inş rabbim transferini kabul eder...
dualarım senle.ben bile heycanlandımmopuyorumnanaktan
maonyaa teşekkür ederim keşke tutundularmı hemen ögrenebilmenin bir yolu olsaydı:kedi:
o iğne ne için canım ben 2 denememdede kullanmadım o iğnelerdenarkadaşlar bu transferden sonra vurundugum igne yani kan testine kadar vurunacagım igne clexane ne zaman vurunsam karındada koldada morarma oluyor ve iz kalıyor bu normalmi ne yapmam gerekiyor ve sertleşiyor orası
yok hocaya felan gitme.boşver onları ben ole yapıyorum çünkü bana bebekle ilgili bişi soracak olan insanlarla görüşmemi hep erteliyorum ve hatta görüşmemeye çalışıyorum. dua et başka yapacak bişiyimiz yok. çünkü bu bir imtihan unutma sabır sınavı.geçenlerin sonu mutluluk ben buna inanıyorum. sadece sabır..
arkadaşlar bu transferden sonra vurundugum igne yani kan testine kadar vurunacagım igne clexane ne zaman vurunsam karındada koldada morarma oluyor ve iz kalıyor bu normalmi ne yapmam gerekiyor ve sertleşiyor orası
benim sadece ailem yanımda başka kimse bilmiyor. diğer kişilerlede görüşmüyorum 2 senedir memlekete bile bu yüzden gitmiyorum.bence en azından ailene söyle çünkü seni anlayan en yakın insanlar onlardır. diğer insanların bilmemesi daha ıyı çünkü çok soru soruyorlar.evet sabır imthanı.bende senin gibi sabrediyorum.allahım bize başka dert vermesin.tek derdimiz bu olsun diye şükrediyorum.sağol
kızlar merhaba ben geldim...evet bugün büyük gündü...gittim eurofertile tanıştım doktor beylerle murat beylerle...aşılama için ilaçlarım yazıldı...tedavim başlandı...birde doktor bey kan tahlili istedi..neyse biz murat beyle ücret hakkında görüşmeye alındık....derkeeen ben birden tüp bebek üzerine konuşmaya başladım...fiyatlar ve tedavi süreci hakkında...ve ne oldu biliyomusunuz....bizim tedavi aşılamadan çıkıp tüp ebeğe dönüştü:))))şu anda çok heyecanlıyım yaaa...sanki hamile olduğumu öğrenmiş kadar mutluyum...ilk iğnemi oldum bakalım...ve fuat bey bana polikistik over teşhisi koydu...kaç tane doktora göründüm ama ilk kez bu doktor bana bunu söyledi...
ewt cnm çok doğru yazmışın hiç deneme şansı olmayanlar da var her zaman kendimizden aşağıyı düşünmeliyiz sen neye kara verdin
canım memlekete gıtmemek ne mumkun esımle aynı memlekettenız mecbur gıdıyorum keske ayrı memleketten olsaydım gıtmedıgımı kımse anlamazdı bıseyde demezdı aman kaynanama yetmez gıtmesem bıldıgı halde yınede sıkıstır gelın dıye aman aılede bı yere kadar guya kaynanam bılıyor tatıl boyunca konu komsunun bebegınden bahsedıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?