yaa kızlar ben çok merak ediyorum...transferden sonraki o 12-14 günü nasıl geçiriyosunuz...ben çatlarım yaaa...stres yaparım..tutacağı varsada tutmaz kesin...
sagol deniz tşk ederim..ama ben çatlayacam ya :)bekliyemiyorum kan testi gününü bunun bir yolu yokmu yumurtalar tutundumu tutunmadımı nasıl bilebilirim::)
hani diyorlarya aman stres yapmayın tutunamaz diye...demekki ilgisi yok olacaksa oluyo...rabbim ol dediyse hiç bişey mani olamıyo...offfff offfffff şimdiden ben o günleri nasıl geçireceğimi düşünmeye başladım bile...eyvahedigeldismileoff onu hiç sorma işte. işin en gıcık, en sıkıcı tarafı o süreç işte canım. ben sürekli tv izledim. çok sıkıcıydı. kitap okumayı denersin biraz da.ayrıca ben de inanılmaz derecede stresliydim, ağlama krizlerine filan giriyordum, ama oldu işte. inşallah sizin de olacak. endişe yok.
valla arkadaşlar 2 denememde de hiç gün felan saymadım nasıl geçti anlamadım bile yanıma arada ailem felan geldi çünkü sonunda inşallah mutlu haber olacak bu kadar takmayın yaaaahani diyorlarya aman stres yapmayın tutunamaz diye...demekki ilgisi yok olacaksa oluyo...rabbim ol dediyse hiç bişey mani olamıyo...offfff offfffff şimdiden ben o günleri nasıl geçireceğimi düşünmeye başladım bile...eyvahedigeldismile
hani diyorlarya aman stres yapmayın tutunamaz diye...demekki ilgisi yok olacaksa oluyo...rabbim ol dediyse hiç bişey mani olamıyo...offfff offfffff şimdiden ben o günleri nasıl geçireceğimi düşünmeye başladım bile...eyvahedigeldismile
canım ben temmuz sonunda olumsuz sonucu aldım sımdı kendımı toparlamaya calısırıyorum hem maddı olarakta bırıkım lazım sıfırı tukettık cunku bakalım belkı kasım-aralık gıbı olabılır yada 15 tatılde ankara olabılır dusunme asamasındayım
bizde aynı memleketliyiz.ben bahaneler uyduruyorum iznimiz yok diyorum bu sene eşim 3 günlüğüne gitti geldi. ama söyledim gitmeyeceğimi çok kötü oluorum çünkü. seni çok ıyı anlıyorum.inanki en yakının bile bazen anlamıyor seni.hassas bir konu ufacık bir söz bile yetiyor üzülmeye.Allahım bu kandil günü hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin..
hani diyorlarya aman stres yapmayın tutunamaz diye...demekki ilgisi yok olacaksa oluyo...rabbim ol dediyse hiç bişey mani olamıyo...offfff offfffff şimdiden ben o günleri nasıl geçireceğimi düşünmeye başladım bile...eyvahedigeldismile
anladım canım benim dr.fazla ara vermeyelim dedi aklımı çeldi aslında maddiyat bizde de şuan yok biraz babam yardım edecek kredi felan yaptırcaz ama benim şuan ki sorunum genetik test sonuçlarımın nasıl çıkacağı inşallah kötü sonuç almam dr.sanırım kan pıhtılaşmasından felan şüpeleniyor hayırlısı bakalım kaderde ne varsa yaşanacak ....
o iğne ne için canım ben 2 denememdede kullanmadım o iğnelerden
duruşah senin kaçıncı günün ben 31,08,2010 transfer oldu 5. günüm ve günler geçmiyor.bol bol dua okuyorum.tv seyrediyorum ailem yanımda onlarla konuşuyorum.başka türlü geçmiyor zaman benim ikinci tüp bebek ilki tekti ve tutunmadı.bu sefer 2 tane bilmiyorum arada regl gibi sancılar geliyo kısa süreli ve geçiyo.3. gün çok kasık ağrım vardı.şuan yok gibi ilkindede hiç ağrı olmadı hatta 12 gün geçti negatif tabi ben 4 gün sonra felan regl olldum.bide iğne mi jelmi kullanıyorsun merak ettim.
yok güzelim daha bana transfer yapılmadı...ben iğnelere daha yei başladım...önümde uzuncaaaaaaaa bir süreç var...seninda allah yardımcın olsun...inşallah mutlu haberler verirsin bizlere...o gün murat bey dediki geçen ay 4 kişiye tek embriyo koyduk...bizim için dördününde tutma olasılığı çok zayıftı ama inanırmısınız dördüde tuttu dedi...çok umutlandım...inşallak bizimkilerde tutacak...hem neden tutmuyo ben anlamış değilim ya..sağlıklı döllenen yumurtalar trans ediliyo...işlemden önce rahim hazırlanıyo...eee neden tutunmasınki...evet gerçekten neden gebelik oluşmuyo acabaduruşah senin kaçıncı günün ben 31,08,2010 transfer oldu 5. günüm ve günler geçmiyor.bol bol dua okuyorum.tv seyrediyorum ailem yanımda onlarla konuşuyorum.başka türlü geçmiyor zaman benim ikinci tüp bebek ilki tekti ve tutunmadı.bu sefer 2 tane bilmiyorum arada regl gibi sancılar geliyo kısa süreli ve geçiyo.3. gün çok kasık ağrım vardı.şuan yok gibi ilkindede hiç ağrı olmadı hatta 12 gün geçti negatif tabi ben 4 gün sonra felan regl olldum.bide iğne mi jelmi kullanıyorsun merak ettim.
günaydın kızlar...ya ben bişey soracağım...ben adetimimn ikinci gününü sandığım günde gittim doktora...muayenesini yaptı teşhisini koydu ve tedaviye başladı...bugün 4.gün olmasına ramen benim adetlekelenme tarzında devam ediyor...acaba ben doktora gittiğimde regl değilmiydim...ama öyle olsa doktor rahim muayenesinde anlamazmıydı tedavinin başlama zamanıın olup olmadığını...kafam çok karışık yaaa...acaba yanlış zamanda mı başladık tedaviye...neyse bugün yine gideceğim bir kkonuşayım bari...dünden beri kafayı yedim haa
anladım canım benim dr.fazla ara vermeyelim dedi aklımı çeldi aslında maddiyat bizde de şuan yok biraz babam yardım edecek kredi felan yaptırcaz ama benim şuan ki sorunum genetik test sonuçlarımın nasıl çıkacağı inşallah kötü sonuç almam dr.sanırım kan pıhtılaşmasından felan şüpeleniyor hayırlısı bakalım kaderde ne varsa yaşanacak ....
günaydın kızlar...ya ben bişey soracağım...ben adetimimn ikinci gününü sandığım günde gittim doktora...muayenesini yaptı teşhisini koydu ve tedaviye başladı...bugün 4.gün olmasına ramen benim adetlekelenme tarzında devam ediyor...acaba ben doktora gittiğimde regl değilmiydim...ama öyle olsa doktor rahim muayenesinde anlamazmıydı tedavinin başlama zamanıın olup olmadığını...kafam çok karışık yaaa...acaba yanlış zamanda mı başladık tedaviye...neyse bugün yine gideceğim bir kkonuşayım bari...dünden beri kafayı yedim haa
deniz kan pıhtılaşma testini kaça yapıyolar eurofertilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?