sagol canım bende tüp ebek öncesi neyaptırabilirim araştırıyorum,bizde sorun yok ama olmuyo yani bi sorun var ama ne bilmiyorum ,
kromozom analizinede baktırayım diyorum ama özelde çok pahalıymış
sagol canım bende tüp ebek öncesi neyaptırabilirim araştırıyorum,bizde sorun yok ama olmuyo yani bi sorun var ama ne bilmiyorum ,
kromozom analizinede baktırayım diyorum ama özelde çok pahalıymış
canım evet olumsuz tüp bebek sonrasında bakıyolar ,tıp fakültesi buyüzden bakmaz bana ,bende şansa bırakmak istemiyorum,bide ortada görünen bi problemimiz olmadıgı için yapılmayan hangi test gerekiyosa yaptırayım diyorum...tatlım kromozom analizini selçuk tıpta tıbbi genetikte yaptırdık biz. sigortalıysan orası üzret almıyor. tedaviye başladıktan sonra da pıhtılaşmaya baktırabilirsin eurofertilde. yalnız sen mutlaka doktoruna hatırlat. bi de ilk denemeyse kromozom analizine geerek olmayabilir. bizim 2. denememiz olduğu için şansa bırakmak istemedik.
canım ben daha tüp bebek hiç yaptırmadım,bazı doktorlar sorun olmayanlara tüp bebek öncesi yaptırmalarını öneriyolar,onun için yaptırmak istiyorumslm canım doktorun bu kromozon veye kan pıhtılaşması gibi testleri istemedimi tüp bebek denemen kaç oldu
slm canlarımmmmmm tancım denizcimm nasıl gidiyo hamişlikkkkkk ben daha farkında değilim sanki hamile değil gibiyimmm daha karnım şişmediii runne canım sen nasılsınnn transfer oldu muu tatlımmm inş hayırlısıııı hepinizi öpüyorum yeni katılan arkadaşlarımızda olmuşşş allahım onlarada hayırlı ve güzel haber almayı nasip etsinnnnnnnnnnnnn anne olmak çok güzelll bugün amcamın kızı nette yeni doğmuş oğlunu kucağına aldı mis gibi bi kokladı içine çeke çeke allahım dedim bir an aönce sağlıklı bi şekilde bende alyım evlatlarımı kucağıma şöyle mis gibi çekeyimm içimeeeee evladımııı
slm canlarımmmmmm tancım denizcimm nasıl gidiyo hamişlikkkkkk ben daha farkında değilim sanki hamile değil gibiyimmm daha karnım şişmediii runne canım sen nasılsınnn transfer oldu muu tatlımmm inş hayırlısıııı hepinizi öpüyorum yeni katılan arkadaşlarımızda olmuşşş allahım onlarada hayırlı ve güzel haber almayı nasip etsinnnnnnnnnnnnn anne olmak çok güzelll bugün amcamın kızı nette yeni doğmuş oğlunu kucağına aldı mis gibi bi kokladı içine çeke çeke allahım dedim bir an aönce sağlıklı bi şekilde bende alyım evlatlarımı kucağıma şöyle mis gibi çekeyimm içimeeeee evladımııı
slm canım nasıl gidiyor senin hamilelik, 2 taneydi galiba bebiş inşallah sende bizde isteyen herkez koklar onu ,güzel kokuyu
hoşgeldin canımm. benim karnım kocaman oldu bile. daha 11. haftanın içindeyim. 7 kilo aldım. son 3-4 gündür bulantılar daha yeni yeni başladı. nolcak bilmem. ben doğuma kadar herhalde 100 kg. olcam. neyse sıpacıklarımız sağlıklı doğsunlar da gerisi hiç önemli değil. ama zaman ilerlemiyor ki. sanki hamilelik haberini alalı 1 yıl olmuş gibi. hayırlısı artık canım benim. arada gir buralara. ben merak ediyorum hep sizleri. gerçi bugün annemlere gidicem. bi süre yokum buralarda. haberler böyle işte canım.
ay ne güzelll yaa ben hala aynı kilodayım hiç almadımm 13 hafta olduu bu günn eşim ya hep soruyorum aynı ya ne zaman büyüyecekler diooo gerçeketen zaman geçmiyooo bayramda sonraki hafat dr gidecem 15 haftalık olacak inş cinsiyetlerini öğernirim çok sabırsızlanıyorumm çok selam annede kendine çok ii bakkkk iş falan yapmaaaaa
canım benim söylerim. beklemek gerçekten de çok zor ya. inşallah gösterirler cinsiyetlerini. sen de kendine ve de bebişlerine çok çok iyi bak. bu arada senin kilo almamış olman benim bu kadar şişko olmamdan daha normal. çünkü internette bizim durumumuzda 0-2 kg. alınması gerektiğini yazıyor. ben hepimizin yerine aldım galiba. yürüyemiyorum bile . -tatlicadiarzu-
hergün özlüyorum onlarıı 10 hafta 5 günlüktü en son dr gittiğimde dayanamıyorum artık çok özledim görmek istiyorumm kuzularımıııııı 13 haftalık ama dayanamıyorumm her gün görsem usanmam her gün giderim doktoraaaa allahın bi mucizesi daha düne kadar hiç bir şey yoktu hayatımda şimdi iki taneee dünya tatlısı yavruuuu karnımdaaaaa allahım sana binlerce kez şükürler olsunnn
ben de en son kalp atışları duyduğumuzda görmüştüm. sonra da ikili test yapılacağında görcez 23 eylülde. gerçekten de mucize onlar. şükürler olsun bizim için. çare arayan arkadaşlar da inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alsınlar.:Saruboceq:
inşallah kızlar sizin hamilelerin yazdıklarını okudukça inanın gözlerim yaşarıyor geçen yıl bu zaman bir kızımın olacağının haberini almıştım şimdi o günleri çok özlüyorum ama rabbimden kucağıma alabileceğim bebişlere hamile kalmayı istiyorum inşallah sizlerde alırsınız
hoşgeldin canımm. benim karnım kocaman oldu bile. daha 11. haftanın içindeyim. 7 kilo aldım. son 3-4 gündür bulantılar daha yeni yeni başladı. nolcak bilmem. ben doğuma kadar herhalde 100 kg. olcam. neyse sıpacıklarımız sağlıklı doğsunlar da gerisi hiç önemli değil. ama zaman ilerlemiyor ki. sanki hamilelik haberini alalı 1 yıl olmuş gibi. hayırlısı artık canım benim. arada gir buralara. ben merak ediyorum hep sizleri. gerçi bugün annemlere gidicem. bi süre yokum buralarda. haberler böyle işte canım.
maşalahhhhhhh sana
ben 17 haftadayım 1 kilo aldım daha(((
ama göbişim çıktı :CüvCüv:
bayaram sonu öğrencez inşalhhh kızımız mı geliyor oğluşumuz muuu
allah hamilelre sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin tedavide olan arladaşlarında göbişlerini doldursun rabbim tez zamanda
inşallah canım. inşallah hepimiz sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız. çünkü çok emek verdik. sonu mutluluk inşallah.
maşalahhhhhhh sana
ben 17 haftadayım 1 kilo aldım daha(((
ama göbişim çıktı :CüvCüv:
bayaram sonu öğrencez inşalhhh kızımız mı geliyor oğluşumuz muuu
allah hamilelre sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin tedavide olan arladaşlarında göbişlerini doldursun rabbim tez zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?