inşallah canım rabbim isteyene nasip etsin ne demişler dert çekmeden bal yenmezmiş
:CüvCüv: ay ben nolcam o zaman böyle. e bi de sigara bıraktık ya onun da etkisi var. ne buldumsa yedim. öyle çok bulantım da olmadı yedikçe yedim. a.s doktora gitmeye de korkuyorum azar işitcem diye. inşallah bebişlerimiz sağlıklı olsun da kız oğlan hiç fark etmez.
inşallah canım rabbim isteyene nasip etsin ne demişler dert çekmeden bal yenmezmiş
mşşlllh diyelim nazar olmasın bende bulantım yok dedim dedim 3 aydan sonra başladı 1 ay çok ötü geçti şimdi yeni yeni rahatlıyoruz aman olmasın zor valla
cinsiyetini ben hiç merak etmiyordum etraf sora sora benide meraklandırdı dediğin gibi sağlıkla gelsin de hiçç önemli değil takip için nereye gidiyorsun hangi dr?P??
bız ıkımızde ogretmenız malesef ıznım yok bahanesı soyleyemıyorum 15 tatıl hele yaz tatılı mecbur bı beklentı var bazen esıme yalvarıyorum nolur mudur yardımcılıgına falan calısta senede 20 gun tatılımız olsun dıye...sen meslek yonunden daha sanlısın ne guzel...ınsallah canım dualarımız kabul olur
yok güzelim daha bana transfer yapılmadı...ben iğnelere daha yei başladım...önümde uzuncaaaaaaaa bir süreç var...seninda allah yardımcın olsun...inşallah mutlu haberler verirsin bizlere...o gün murat bey dediki geçen ay 4 kişiye tek embriyo koyduk...bizim için dördününde tutma olasılığı çok zayıftı ama inanırmısınız dördüde tuttu dedi...çok umutlandım...inşallak bizimkilerde tutacak...hem neden tutmuyo ben anlamış değilim ya..sağlıklı döllenen yumurtalar trans ediliyo...işlemden önce rahim hazırlanıyo...eee neden tutunmasınki...evet gerçekten neden gebelik oluşmuyo acaba
arkadaşlar benim transfer yapıldıktan sonra döşümde birsürü sivilceler çıkmaya başladı yani bügün başladı transfer çarşamba günü olmuştu
ah be güzelim sen bi de beni görsen yüzüm, boynum, sırtım, omuzlarım, göğsüm sivilce içinde. geriye de pek fazla bişey kalmadı zaten naniknanik benim de transferden sonra başlamıştı, hala devam ediyor.
neden ama...deniz senin transfer ne zaman oldu
neden ama...deniz senin transfer ne zaman oldu
canım benim 9 temmuzda olmuştu transfer hamileliğin 11. haftasındayım. hala aynı sorun var. bana göre iki ihtimal var. biri crinone olabilir. biri de hamilelikteki hormon değişimi olabilir. inşallah 2. ihtimaldir de senden de güzel haberler alırız.
inşallah abla ya hamilelerin duası kabul olurmuş dua et bana
gerçekten sabır acıdır meyvesi tatlıdır denir yaa
bizde 8 sene bekledik sabır sabır dua ve gerekeni yapmak tabiikiii
allah boşa çıkarmıyor kızlaar emekleri inşalll sizlerinde boşa çıkmayacaktır
kızlar hepinize merhaba..bugün dilek hanıma tekrar gittim..şimdilik herşy yolundaymış..kan tahlili istedi...sonuçlarıma görede dostinex başladı...bu ne için acaba bilemedim...prolaktin yüksek çıktı galiba...ama bu ilaç kullanılırsa en az 1 ay gebe kalmaktan sakınılması gerekiyomuş...kafam karıştı doğrusu
hadi inşallah runnecim degerin katlanarak artar,şu mübarek gün rabbim yüzüne güler inşallah...kızlar test yaptırdım sonuç 0.100 ilaçlarını kullanmaya devam et deger artabilir dedi tekrar test istedi bayramdan sonra etrafınızda böyle olan varmı yardım edin
canım inşallah artar...sen bugün ordamıydın yoksa...bende ordaydımda...banada dediki henüz dişe dokunur bir yumurtam yokmuş...her iki yumurtalıktada 8er yumurta oluşmuş...7-8 mm ymiş ortalama...sorun yok dedi ama yumurtalarım gelişmemiş ...en azından doktorun istediği şekle gelememiş henüz...cuma günü tekrar gideceğim...kızlar test yaptırdım sonuç 0.100 ilaçlarını kullanmaya devam et deger artabilir dedi tekrar test istedi bayramdan sonra etrafınızda böyle olan varmı yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?