Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

mşşlllh diyelim nazar olmasın bende bulantım yok dedim dedim 3 aydan sonra başladı 1 ay çok ötü geçti şimdi yeni yeni rahatlıyoruz aman olmasın zor valla
cinsiyetini ben hiç merak etmiyordum etraf sora sora benide meraklandırdı dediğin gibi sağlıkla gelsin de hiçç önemli değil takip için nereye gidiyorsun hangi dr?P??

inşallah canım rabbim isteyene nasip etsin ne demişler dert çekmeden bal yenmezmiş

gerçekten sabır acıdır meyvesi tatlıdır denir yaa
bizde 8 sene bekledik sabır sabır dua ve gerekeni yapmak tabiikiii
allah boşa çıkarmıyor kızlaar emekleri inşalll sizlerinde boşa çıkmayacaktır

aman inşallah böyle devam eder de rahat geçiririz canım. ben doktora eurofertile gidiyorum dilek hanıma sen kime gidiyosun canım?

anladım.olsun üzülme inşallah bebeklerinle gidersin bir dahaki tatilde..

büyük şansmış yek genelde zor oluyor tutunması.benim ilki tekti tutunmadılar.bu sefer 2 bakalım 6.günüm bugün 6 gün kaldı. pazar günü test günü.neden gebelik oluşmuyor bende bilmiyorum ilkinde çok umutluydum. bu sefer içim çok garip yine olmuycak gibi kaçıncı tedavi bu hep hüsran oldu inşallah bu sefer olur. sana da bol şans şimdiden.

arkadaşlar benim transfer yapıldıktan sonra döşümde birsürü sivilceler çıkmaya başladı yani bügün başladı transfer çarşamba günü olmuştu

arkadaşlar benim transfer yapıldıktan sonra döşümde birsürü sivilceler çıkmaya başladı yani bügün başladı transfer çarşamba günü olmuştu

ah be güzelim sen bi de beni görsen yüzüm, boynum, sırtım, omuzlarım, göğsüm sivilce içinde. geriye de pek fazla bişey kalmadı zaten naniknanik benim de transferden sonra başlamıştı, hala devam ediyor.

neden ama...deniz senin transfer ne zaman oldu

canım benim 9 temmuzda olmuştu transfer hamileliğin 11. haftasındayım. hala aynı sorun var. bana göre iki ihtimal var. biri crinone olabilir. biri de hamilelikteki hormon değişimi olabilir. inşallah 2. ihtimaldir de senden de güzel haberler alırız.

inşallah abla ya hamilelerin duası kabul olurmuş dua et bana

inşallah canım bende 2005 de evlendimm sorunda yok ama kısmet olmayınca olmuyorr rabbim isteyene versinn

kızlar hepinize merhaba..bugün dilek hanıma tekrar gittim..şimdilik herşy yolundaymış..kan tahlili istedi...sonuçlarıma görede dostinex başladı...bu ne için acaba bilemedim...prolaktin yüksek çıktı galiba...ama bu ilaç kullanılırsa en az 1 ay gebe kalmaktan sakınılması gerekiyomuş...kafam karıştı doğrusu

mrb duruşah,bende geçen ay tüp bebek tedavisinde dostinex kullandım.benim de prolaktinim yüksek.hapları küçük ama etkisi çok ağır,o nedenle bana yatmadan önce iç demişlerdi,gerçekten de hap bitene kadar çok zorlandım.doktorlar bunu biliyordur,bide tüp bebek tedavisinde uygulamalar farklı oluyor,kafana takma bunları.inşallah olumlu sonuç alırsın

kızlar test yaptırdım sonuç 0.100 ilaçlarını kullanmaya devam et deger artabilir dedi tekrar test istedi bayramdan sonra etrafınızda böyle olan varmı yardım edin

kızlar test yaptırdım sonuç 0.100 ilaçlarını kullanmaya devam et deger artabilir dedi tekrar test istedi bayramdan sonra etrafınızda böyle olan varmı yardım edin
hadi inşallah runnecim degerin katlanarak artar,şu mübarek gün rabbim yüzüne güler inşallah...

merhaba canım dr artabılır dedıyse vardır bı bıldıgı hem sen gununden once yaptırdın daha 2 gun vardı bence beklemek daha ıyı hadı bakalım dualarımız senınle

canım inşallah artar...sen bugün ordamıydın yoksa...bende ordaydımda...banada dediki henüz dişe dokunur bir yumurtam yokmuş...her iki yumurtalıktada 8er yumurta oluşmuş...7-8 mm ymiş ortalama...sorun yok dedi ama yumurtalarım gelişmemiş ...en azından doktorun istediği şekle gelememiş henüz...cuma günü tekrar gideceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…