Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

canım ınsallah guzel bı sekılde buyurler kısıden kısıye degısıyor kımınınde vaktınden once gelısıyo bırbırınden farklı hızda gelısınce o da sorun oluyor nasıl dılek hanımdan memnun musun dıger denemeye ben onu dusunuyorum bakalım

runnecim inşallah artar canım ,duruşahcım inşallah seninde iyi haberlerini duyarız bende adet oldum dr.genetik test için bayramdan sonra selçuklu tıp a gitmemi istedi ücretsizmiş ama geç çıkıyormuş o sonuç çıkınca tekrar deneyelim dedi banada dua edin çünkü maddi olarak bu son şansım tabi manevi olarakta kolay deil rabbim hepimize nasip etsinn

canım o hap süt hormonunu dengeliyormuş

merheba kızlar bugün 8, günü bitirdik 9. güne girdik sabahtan biraz kasık ağrısı çektim ama şimdi yok bişi.3 günüm kaldı pazar günü tahlil vercem.günler azaldıkça korku sarıyor beni ya olmazsa yine diye.her gece kabuslar görüyorum. bebekle ilgili.galiba delirmeme çok az kaldı. sürekli dualar ediyorum.inşallah herkesle beraber Allahım bizede bu duyguyu nasip eder.bu bayram ve sonrası bebek özlemi çeken herkesee büyük Allahım bebek verir.

evet gayet iyi geldi bana....ama zaten dilek hanımın hastası olsan bile bütün doktorlar bakabiliyor...mesela ben yarın yinegideceğim sami bey bakacakmış...ilk gittiğimde fuat bey ilgilendi...ayrı gayrı değiller yani...
rabbim inşallah gönlüne göre versin güzelim...son şansım diyerek kendini strese sokma canım benim...inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz hiç birimizin..
sakin olmak en güzeli canım...olumlu düşün hepki olumlu olsun...biliyorum uzaktan bu şekilde demesi çok kolay...ben kendim yapabilecekmiyim acaba diyorum kendi kendime ama ben gibi biri için çok zor...nasıl geçecek o 12-13 gün bilemiyorum yaaaa...şimdiden ruhum sıkılmaya başladı bile

ınsallah olumlu sonuc alırsın canım maddı olarak cok zor bı surec Allah yardımcımız olsun manevı yonu hıc soylemıyorum ceken bılır

ınsallah olumlu sonuc alırsın canım maddı olarak cok zor bı surec Allah yardımcımız olsun manevı yonu hıc soylemıyorum ceken bılır

ewt cnm babam da artık yorulmuş ki adam genetik testin sonuvu çıkınca dr.la ben görüşecem sorunu araştıracam 3.denemenin şansını soracam manevi olarak yıkılıyoruz diyor bizim yıkılmamız aile boyu oluyor canım aslında önce seviniyoruz sonuçlara bakıp pozitif sonra hevesimiz kırılıp yıkılıyoruz hayırlısı rabbim büyüktür hiç bir kulunu mahrum etmesin

duruşahcım inşallah cnm bu sefer yüzümüz güler ben bebeğimi kucağıma alıp eve gelene kadar gülemem galiba..

sonra düşükmü oluyo canım

dün bir kızcağız vardı 19 yaşındaymış...2.denemesiymiş...sonuç bekliyordu...öğleden sonra çıkacak demişti...ne oldu acaba çok merak ediyorum yaa...

dün bir kızcağız vardı 19 yaşındaymış...2.denemesiymiş...sonuç bekliyordu...öğleden sonra çıkacak demişti...ne oldu acaba çok merak ediyorum yaa...

ya bak bende merak ettim ağustos testi topiğinde bir arkadaş vardı onun dün sonucu belli oldu negatif çok üzüldüm

duruşahcım mesala 13 temmuz son aqet ttarihimdi transferim ama 5.gün embriyosu olarak yani en kaliteliymiş 2 ağustosta transfer oldu,diğeride 20 nisan son adetim 7 mayıs transfer oldu

yok canım burdayımm benim genelde adetime 13 14 gün kala yumurtam toplanıyor lucrin kullanıyomusun progestonu kaçla devam ediyosun cnm
canım şu anda ben puregon iğne vuruluyorum...225lik.birde dostinex başladı doktorum..prolaktinim yüksekmiş...bugünde orgalutran iğnesine başlayacağım..kullandıklarım bunlar bakalım...allahım inşallah herşey yolunda gider...diyelimki çatlatma iğnesii oldum yumurtalarım çatlamadı ne oluyor o zaman...ücreti yinede ödüyoruyuz bilgin varmı...burdan birisi sanırım runneydi yumurtalarım çatlamadı boşa gitti 3bin liram demiştide kafama takıldı...hiç bir işlem yapmadan neden alsınlarki o parayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…