Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

ewt canım paran ölüyor ama o durum sanırım çok nadir karşılaşılan bir durum inşallah o sorunlarla karşılaşmayız senn kaç tane oldu yumurta,süreklimi 225 yapıosun

ewt canım paran ölüyor ama o durum sanırım çok nadir karşılaşılan bir durum inşallah o sorunlarla karşılaşmayız senn kaç tane oldu yumurta,süreklimi 225 yapıosun
allah allah ama bu haksızlık değilmi...daha iç işlem yapılmadan nasıl ölür paramız...canım benim sağda ve solda her iki yumurtalıkta 8+8=16 yumurtam varmış yaklaşık...evet sürekli 225 puregon yapıyorum...bugün hem puregon olacam hemde orgalutranmıdır nedir onu olcam...

iyi güzl yumurta sayın canım ama onların en az 17 18 mm olması lazım sanırım inşallah olurlarcnm

mersenem güzelim senin sorunun neydi...ne diyo doktorlar..bana polikistik over teşhisi konuldu...benim gibi olanlarda bebeğin tutma oranı nedir biliyormusun...siz bu konuda benden biraz daha tecrübelisiniz...

midye nasılsın cnm

ıyıyım canım nolsun. bıseyler bahane edıp memlekete gıtmedık esım uzuluyo gıtmedık dıye ama ben sevınıyorum sorulara magruz kalmamak daha ıyı rahat bı bayram gecıyo memlekette olsak mecbur zıyaretlere gıderdık bekarken kafama gore takılırdım ıstersem gıderdım ama sımdı kendı tarafımı gectım esım tarafına mecbur gıdıyorum ah ah elın kapısı ıste naparsın...ıste boyle benım acımdan guzel esım acısından buruk bı bayram senın bayram nasıl gecıyo?

durusahcım benım bıldıgım parayı yumurta toplamada alıyolar bence bu da haksızlık bence transferde alınmalı. yumurta cıkacak yada duzgun dollenecek mı bellı degıl belkı hıc dollenmıyecek transfer olmadan bu ıs o ay ıcın bıtecek ama prosedur oyle deyıp ısın ıcınden cıkılıyo

evet ya çok doğru söylüyorsun...daha hiç bir işlem yapılmadan paralarımız yanıyor...buna yeni bir düzenleme getirilmeli bence

evet ya çok doğru söylüyorsun...daha hiç bir işlem yapılmadan paralarımız yanıyor...buna yeni bir düzenleme getirilmeli bence

bence de duzenleme getırılmelı ama bu ısı yapan merkezler daha cok kendı taraflarını dusunuyolar naparsın her yerde boyle bızlerde nasıl olsa elımız mahkum yaptırıyoruz bu ısı...ne dıyeyım Rabbım hayırlısıyla bu çarkın ıcınden kurtarsın bızı...

amiiiiiiiiiin inşallah yaaa...bugün kontrolüm vardı şimdilik iyiymiş hrşey bakalım...son anda bişeyler değişmezse

mersenem güzelim senin sorunun neydi...ne diyo doktorlar..bana polikistik over teşhisi konuldu...benim gibi olanlarda bebeğin tutma oranı nedir biliyormusun...siz bu konuda benden biraz daha tecrübelisiniz...

canım bildiğim kadaraylı senin sorunun daki hastaların tutma şansı iyi,benim sorun sadece yumurtalar yani sol taraf yavaş çalışıyor onun haricinde problem yok şükür ben 150 ile başladım 75 ile bitirmiştim ama dr.yumurta gelişimi ve e2 hormonuna göre ayarlıyolar tabi seninkilerde iyi şimdiden maşallah inşallah sonuda iyi olur cnm

anladım canım çok haklısın bizimde düşük olmuştu ya kimse tedavi gebeliği olduğunu bilmiyor ailem dışında herkez geçmiş olsun felan amannnn alıştım artık şimdide neden düşüyor hocaya gidin felan bu gün yarım gün çalıştım ben gelinbaşı vardı yardıma gittim büyüklere ziyaret felan işte yeni fırsatım oldu canım sen kararı verdin ne zaman başlıycana ve nereye devam etceğine

canım ben 225 yapıyordum biliyorsun...dün 150 ye düşürdü...e2 bayağı bir yükselmiş o ne anlama geliyor bilmiyorum ama...sami bey dediki çok sayıda yumurta toplamaktansa az sayıda olsun ama kaliteli olsun dei...birde dün doktor bey kkarında su toplanmasından falan bahsetti.o ne yaaa..valla gözüm korktu haa

canım sami bey benimde doktorum e2 en fazla sanırım 5000 lere kadar gelebilir onun çok yükselmesi iyi değil iğneyide yükselince düşürüyolar evet yumurta sayısı önemli deil kalite önemli canım hayırlısı inşallahh

yok benimki 5000lerde değildi...1700 alandı sanırım...böyle giderse 30 yumurta alırız hiç biriside kaliteli olmaz dedi...o yüzden iğnenin dozunu düşürüyorum dedi...artık onlara teslim olduk rabbim en güzelini bilir...inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…