Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

arkadaşlar bugün 11. günüm ve eşim gebelik testi almış sabah ilk idrarımla yaptım ikinci çizgi çıktı ama biraz silik. heyecandan duramıyoruz yerimizde acaba hamilemiyim diye. tahlil verelimmi diyoruz gidip geçen ki tüp bebekte yapmıştım ikinci çizgi hiç çıkmamıştı zaten negatifti ilki.bilemiyorum fazlada umutlanmak istemiyorum çünkü bu testler hep yanıltıyor gibi geliyor bana.

ayyy inşallah bi tanem yaaa...git birde kan tahlili yaptır nolur...inan sanki ben o çift çizgiyi görmüş kadar sevindim...normalde kaçıncı günde yapılması gerekiyor testin...

canım 1700 ler iyi ama bir anda çıkabiliyor 5000 ler sınır zaten fazlası için tedavi bitiyor yumurta toplanıyor ama seninki şuan için iyi bence sami bey işini güzel yapan bir dr.canım insana dobra dobra konuşur hep kötü tarafını düşünür işinin çünkü iyi yönü zaten bizim der benim ilk yumurtlama tedavimi sami bey yaptı bana hep derdiki her şey yolunda ama bizim için önemli olan senin gebe kalman deil evine sağlıklı bebeklerle dönmek derdi ama benim o an için aklımda hep bir hamile kalsam diye geçerdi bebeğimi kaybedince anladımkı dr.doğru söylüyor onun için önemli olan gebelik deil canm bebeğimizi kucağımıza almak..

runne neredeki...hiç görünmüyor...bir tanem sonuç bekleyen biri vardı...dün sordum hamileymiş yaa çok mutlu oldum...sami bey beni yarın tekrar görmek istemiş...ne oldu anlamadım..normalde pazartesi gidecektim

ben girdiğimde burdaydı canım ama cevap vermedi bana sanırım meşguldü

canım hadi inşallah vardır ama 11.gün varsa zaten kanda çıkar ben 9.gün yaptırdım dayanamayıp 44 çıktı yani pozitifti sende yaptır istersen aklında soru işareti kalmaz ama bana varmış gibi geldi:CüvCüv:

anladım güzelim...çok tşk ederim...evet gerçekten öyle eve sağlıklı bebek götürebilmek önemli...kanda yada idrardapozitif çkmasının hiç önemi yok...ben bu yıl içinde 4 kere gördüm o çiftçizgiyi ama 2-3 gün sonra regl oldum..önemli olan gebeliğin salıklı olarak devam etmesi inşallah...inan sizi burada görünce çok mutlu oluyorum...siz yokken kendimi çok yalnız hissediyorum yaa...

ewt canım bende aynen sizlerle konuşmak rahatlatıyor bu gün aklıma neler geldi yine ağladım geçen yıl kurban bayramında 34 haftalık felan gebeydim ve eşime dedimki bu bebeksiz son bayramımız aklıma o dediğim geldi amn işte ALLAH sabır versin her sevinci daim etsin..

ah canım yaaa...allah sabır versin güzelim...inşallah yine son bayramlarınızdır...rabbim çektiklerinin mükafatını verir inşallah...ya bişey soracağım tedavi sırasında lekelenme oluyormu...bugün adetimin 9.günü olmasına rağmen lekelenmem devam ediyor...normalmi yoksa yarın doktora sorayımmı neden böyle diye

ayyy inşallah bi tanem yaaa...git birde kan tahlili yaptır nolur...inan sanki ben o çift çizgiyi görmüş kadar sevindim...normalde kaçıncı günde yapılması gerekiyor testin...

12. günde kanda betahcg bakılıyor ve benim 1 günüm vardı bu sabah idrarla yapılan testle baktık 2 çizgi bilemiyorum ki sonuçtan korkuyorum ben hastanede çalışıyorum ne bileyim korkuyorum işte. ya var yada yok Allahım hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin yıllardır yaptıklarımızı,çektiğimiz eziyetleri ve önemli değil feda olsun ama en zor anlarımızda bile harcadığımız paraların mükafatını verir inşallah. hepimize versin tek istemiyorum bu yolda ne kadar zorluklar var hem maddi hem manevi bir TEK YAŞAYAN BİLİR. Allahım yardımcımız olsun..

bende ilk 175 ile başladık ve çok yumurta olmuştu toplama sonrası. 22 yumurta toplanmıştı döllenen azdı.kalitelilerde vardı ama azdı. zaten transferden sonra tutunma olmadı. bu sefer 125 le başladık az sayıda daha kaliteli yumurtalar toplandı.dktorun onun için ole başlamıştır. gün aşırı kontrollerde karar verirler iğnenın doazajına. e2 de vücudumuzdaki hormanlardan biri. bunlardan biri yada birileri fazla salgılandığnda yumurtlamalarda sorun oluyor ya erken çatlıyor yada çok geç doktorun onu ayarlamaya çalışıyordur. merak etme doktoruna güveniyorsan onlar ne yaptıklarını ıyı biliyorlar rahat ol. bu çok önemli sonuç ne olursa olsun.bişi takılırsa kafana sorabilirsin.bildiğim kadarıyla yardımıcı olurum.

slm kızlar tutmadıgı kesinlesti ayaklarım acıdı sabah tan
beri hiç oturmadım
sürekli gelen giden
hepinize ii bayramlar
herkesten uzak biyerde oturmak isterdim
sorulardan bıktım herkes akıl verir kendince teselliye çALIŞIR
valla bıktım meger herkes kadın dogum uzmanıymıs bizim sülalede

canım çok tşk ederim...ya birde benim adetimin 9.gün olmasına rağmen lekelerim kesilmedi...bu normalmi yarın doktor kontrolüm var söyleyeyyimmi doktora lekelerim kesilmedi diye..ilaçlardanmı oluyo anlamadım...sinirlerim bozuldu iyice...artık leke görmek istemiyorummmmmmmmmmm...hemde 9 ay

runne kimseyi takma kafana canım benim...hiç üzülme belki rabbim böylesini hayırlı görmüş...

tedaviye başlamadan önce doğum kontrol hapı kullandınmı?eğer kullandıysan ondan olabilir. bide bu yumurtaları geliştirmek için kullanılan iğnelerdende olabilir. tabiki doktoruna sor mutlaka. normalde gün aşırı gitmiyormusunuz kontrollere biz gün aşırı çağırıyorlardı yumurta takibinde.normalde ne kadar sürüyorki regl dönemin.?haber ver banada doktorunla konuşunca .ama eminim normaldir. takma kafana.

merhaba canım benim...evet gün aşırı konyadayız...ilçeden gidip geliyorum...yarın kontrolüm var...sorarım artık...sonucu uradan paylaşırım meraklanma sen fıstık...sen doktorunu arasaydın bugün...anlatsaydın durumu...bence bebişimiz geliyo...hani eurofertilin girişinde fotoğraflar varya 9 ay sonra sizin fotonuzuda orada görürüz inşallah a.s.

yok hiç doğum kontrol hapı falan kullanmadım...reglim 7 gün sürer normalde...

canım benım bende de polıkıstık over var 4 senedır. pkolu hastalar verılen bu ılaclara asırı tepkı verır vede bu ohss denen soruna neden olur bu da yumurtaların fazla buyumesı(ınternetten arastır ben pek okumamıstım kafam karısmasın dıye)yada toplamadan sonra buyumeye devam etmesı bunun sonucuda vucut su toplar yanı odem olusur ozellıkle karın ve kasık bolgesı sıser bendede olmustu 7-8 aylık hamıle sanırdın benı gorseydın(yumurta toplamadan sonra dr baktı yumurtalar buyumus bıraz dedı) bu polıkıstık hastalarının cogunda olunur hatta nerdeyse hepsınde. korkma dr buyuk ıhtımal bu nedenle senın sık takıp etmek ıstıyor ben sıslık artınca gıtmıstım serum almıstım bıkac kere korkma sanslısın dr anlamıs takıp edıyor senı bu durumda yapılacak seyde bu zaten sık kontrol. meraklanma serum azaltıyo zaten.

kızzzz hadı ınsallah nasıl sevındım bılemezsın kan testıde yaptırda ıyıce emın olalım hadı bakalım hayırlı olsun dıyelım gozun aydın:teytey:hihoyyytalkisalkisalkis

canım bılmıyorum ya kafam hala cok karısık nedenını soylemıstım sana ozelden. sılbastan olursa ısterım dondurulmusu denemıcem bakalım galıba yıne konyada olur ankara ancak 15 tatıl yada yaza olur o kadarda beklemek ıstemıyoruz kasım gıbı dıyoruz tabı para bırıkmesı lazım once...

canım bence dondurulmuşlarını dene kalbini bozma bakalım benimde sanırım kasım gibi olur inşallah mutlu habaerlerini duyarız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…