Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

yok hiç doğum kontrol hapı falan kullanmadım...reglim 7 gün sürer normalde...

canım lekelenme az ise normal ama dr.sor bence bilgisi olsun birde benim uzun prıtokol oluyor hep 1 ay öncese adetin 3.günü 6 lı hormon testi şükür onlar hep normal daha sonra aynı gün doğum kontrol hapı oda adetine 7 gün kalana kadar yani 21 tane daha sonra hapı bırakıyorum lucrin adlı bir iğne bu iğne ta yumurta çatlatma iğnesi gününe kadar devam ediyor sonra tekrar adet olunca 3.günü asıl iğne progeston başlıyor yani benim 2 tedavimde bu şekildeydi seninki daha iyi bizden bence

canım bu son yaşayışın olur inşallah biliyorum çok zor bu tedavi ama rabbim beterinden esirgesin bizleri...

o iş öyle olur canım hepsi başına alim kesilir bana hamile olduğumu duyunca çoğu kişi gözün aydın hayırlı olsun demedi ama bebek düşünce tahmin etmediğim insan geçmiş olsuna geldi bu işler böyledir ama insan dostunu düşmanını öğreniyoe en azından boş ver amannnnnn takma

canım bence dondurulmuşlarını dene kalbini bozma bakalım benimde sanırım kasım gibi olur inşallah mutlu habaerlerini duyarız canım

bızımde kasımda olursa tanısırız ordavereliniortak bılmıyorum canım kalıtesı ıyı degılse denemenın bı anlamı yok bıle bıle lades olur bunuda yasamak ıstemıyorum sıl bastan baslamak gerek:)

tamam canım yazarsın. ben yinede bu idrarla yapılan testlere pek güvenmiyorum pazarı eklemeyi tercih ettik eşimle yarın kan vercez bakalım hayırlısı.şey bu arada ben istanbuldayım. Anadolu Hatanesi var bilmiyorum duydunmu diğer adı johns hopkins hastanesi orda tedavi görüyorum. inşallah hep beraber Allahım emeklerimizin karşılığını verir.

kızzzz hadı ınsallah nasıl sevındım bılemezsın kan testıde yaptırda ıyıce emın olalım hadı bakalım hayırlı olsun dıyelım gozun aydın:teytey:hihoyyytalkisalkisalkis

inşallah bugün ikinci çizgiyi gördük ama tahlil vermeye gidemedim yarın vercez tahlil eğer sonuç olumlu olursa yazarım olmazsa bilmiyorum ne yaparım Allahım yardımcımız olsun hep beraber

o fotolara ne cok bakmıstım hele ılac tedavısı suresınce artık resımlerdekılerı ezberlemıstım...

inşallah bugün ikinci çizgiyi gördük ama tahlil vermeye gidemedim yarın vercez tahlil eğer sonuç olumlu olursa yazarım olmazsa bilmiyorum ne yaparım Allahım yardımcımız olsun hep beraber

olur ınsallah Allahın ıznıyle bu kadar olmus ya gerısıde ıyı gelır ınsallah. ben olsam acıle gıder yaptırırdım vallasırnaşık şey

canım bu son yaşayışın olur inşallah biliyorum çok zor bu tedavi ama rabbim beterinden esirgesin bizleri...

amin inşallah hep oyle dualr ediyorum zaten Allahım başka dert verme diye buna şükürler olsun en azından deneye biliyoruz şansımızı. ya başka derdimiz olsaydı daha kötü değilmi şükrediyorum Allahıma ama yinede bu derdi de kimseye vermesin benim İÇİM ACIYOR BU DERTTEN.evimizde bir ses bir neşe istiyoruz yaşımız ileriyor zaman çabuk geçiyor üzülüyorum Allahım daha ıyısını bilr tabiki ama zor işte 6 sene oldu evleneli çevremde herkesin çocukları oldu hatta bazılarının ikincileri bile. dayanamıyorum zoruma gidiyor hepiniz eminim aynı şeyleri yaşıyoruz Allahım yardım etsin söyleyecek o kadar çok şey varki. yarın tahlil vercem bakalım oldumu olmadımı.yazarım.ıyg.

merhaa arkadaşlar..ben kontrolden geldim..yumurtalar 10,5 ile 13,5 arası değişiyorlar...sami bey iyi dedi...kan verdik yine..sonuca göre aradılar beni dozu 50'ye düşürmüş doktor...çarşamba yada perşembe çatlatma iğnesini yapabiliriz dedi...haftasonuda toplarız inşallah dedi...

hadi bakalım canım iyi gidiyor yumurtaların bencede senin az kaldı ne güzel biz de inşallah o günleri görürüz

hadi bakalım canım iyi gidiyor yumurtaların bencede senin az kaldı ne güzel biz de inşallah o günleri görürüz
canım benim önemli olan bu günleri görmek değilki...önemli olan iyi sonuçlar almak...ne bileyim ben çok endişeliyim...inşallah hepimiz o pozitif sonuçları görürüz...

canım benim önemli olan bu günleri görmek değilki...önemli olan iyi sonuçlar almak...ne bileyim ben çok endişeliyim...inşallah hepimiz o pozitif sonuçları görürüz...

tabiki cnm hepimiz öyle istireriz ama yumurtalar da güzel olması bizim için iyi bir şey bu da çok önemli onun için sen artık yavaş yavaş sitresi unut moralini yüksektut dr.bana demişti moral önemli bir de dün nette okudum yumurta oluşma zamnını da bol elbise giyin diyor dar elbise giyme istersenn

tamam canım dikkat ederim...ama sami bey diyorki yumurtanın büyüyor olması kaliteli olduğunu göstermez diyor...herşeye hazır olmalıyız diyor...hiç kaaliteli yumurta bulamayabiliriz diyor...hepsi kalitelide olabilir diyor...az biraz kafama takıldı yaa

dr dogru soylemıs canım benım 15 tane toplandı 7sı dollendı 3. gune 4 tane kaldı tek kondu 3u donduruldu. 15 cıktı dıye sevındık ama 4 kaldı elımızde kalıtelerıde pek ıyı degıldı. az olsun ama kalıtesı cok ıyı olsun bu da onemlı cunku tutunma sansını kalıte etkılıyo. fazla takmamaya calıs cunku mersenemınde soyledıgı ersey moralle oluyor hayırlısı hakkımızda ınsallah olumlu sonucunu duyarız bak ne guzel evladın var bunu dusun sen bıze gore artıyla baslıyorsun

canım benim inşallah sizlerinde olacak evlatları...ama hepimizinde bildiği gibi sabıra ve zamana ihtiyacımız var...rabbim şu mübarek günlerde dualarımızı geri çevirmez...hep dua edelim...inşallah sizlerde anne olacaksınız...hep dua ediyorum inanın...rabbim olmayanlara ver diyorum...

sami bey dedim ya cnm sürekli kötü tarafını düşünür sen kafana çok takma yumurtası olmayanlarıda düşün yine senin şans yüksek yumurtaların var 10 taneden fazla bence kaliteleride iyi olacak çünkü bir tane normal yoldan kızın var hem bence sen bunlara çok takma bakk...

cnm eden sana tek embriyo yerleştirdiler 2 tane değilde ben onu anlamadım doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…