yok hiç doğum kontrol hapı falan kullanmadım...reglim 7 gün sürer normalde...
12. günde kanda betahcg bakılıyor ve benim 1 günüm vardı bu sabah idrarla yapılan testle baktık 2 çizgi bilemiyorum ki sonuçtan korkuyorum ben hastanede çalışıyorum ne bileyim korkuyorum işte. ya var yada yok Allahım hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin yıllardır yaptıklarımızı,çektiğimiz eziyetleri ve önemli değil feda olsun ama en zor anlarımızda bile harcadığımız paraların mükafatını verir inşallah. hepimize versin tek istemiyorum bu yolda ne kadar zorluklar var hem maddi hem manevi bir TEK YAŞAYAN BİLİR. Allahım yardımcımız olsun..
slm kızlar tutmadıgı kesinlesti ayaklarım acıdı sabah tan
beri hiç oturmadım
sürekli gelen giden
hepinize ii bayramlar
herkesten uzak biyerde oturmak isterdim
sorulardan bıktım herkes akıl verir kendince teselliye çALIŞIR
valla bıktım meger herkes kadın dogum uzmanıymıs bizim sülalede
canım bence dondurulmuşlarını dene kalbini bozma bakalım benimde sanırım kasım gibi olur inşallah mutlu habaerlerini duyarız canım
merhaba canım benim...evet gün aşırı konyadayız...ilçeden gidip geliyorum...yarın kontrolüm var...sorarım artık...sonucu uradan paylaşırım meraklanma sen fıstık...sen doktorunu arasaydın bugün...anlatsaydın durumu...bence bebişimiz geliyo...hani eurofertilin girişinde fotoğraflar varya 9 ay sonra sizin fotonuzuda orada görürüz inşallah a.s.
kızzzz hadı ınsallah nasıl sevındım bılemezsın kan testıde yaptırda ıyıce emın olalım hadı bakalım hayırlı olsun dıyelım gozun aydın:teytey:hihoyyytalkisalkisalkis
inşallah bugün ikinci çizgiyi gördük ama tahlil vermeye gidemedim yarın vercez tahlil eğer sonuç olumlu olursa yazarım olmazsa bilmiyorum ne yaparım Allahım yardımcımız olsun hep beraber
canım bu son yaşayışın olur inşallah biliyorum çok zor bu tedavi ama rabbim beterinden esirgesin bizleri...
olur ınsallah Allahın ıznıyle bu kadar olmus ya gerısıde ıyı gelır ınsallah. ben olsam acıle gıder yaptırırdım vallasırnaşık şey
senin tedavin nasıl gidiyor.
merhaa arkadaşlar..ben kontrolden geldim..yumurtalar 10,5 ile 13,5 arası değişiyorlar...sami bey iyi dedi...kan verdik yine..sonuca göre aradılar beni dozu 50'ye düşürmüş doktor...çarşamba yada perşembe çatlatma iğnesini yapabiliriz dedi...haftasonuda toplarız inşallah dedi...
canım benim önemli olan bu günleri görmek değilki...önemli olan iyi sonuçlar almak...ne bileyim ben çok endişeliyim...inşallah hepimiz o pozitif sonuçları görürüz...hadi bakalım canım iyi gidiyor yumurtaların bencede senin az kaldı ne güzel biz de inşallah o günleri görürüz
canım benim önemli olan bu günleri görmek değilki...önemli olan iyi sonuçlar almak...ne bileyim ben çok endişeliyim...inşallah hepimiz o pozitif sonuçları görürüz...
tamam canım dikkat ederim...ama sami bey diyorki yumurtanın büyüyor olması kaliteli olduğunu göstermez diyor...herşeye hazır olmalıyız diyor...hiç kaaliteli yumurta bulamayabiliriz diyor...hepsi kalitelide olabilir diyor...az biraz kafama takıldı yaatabiki cnm hepimiz öyle istireriz ama yumurtalar da güzel olması bizim için iyi bir şey bu da çok önemli onun için sen artık yavaş yavaş sitresi unut moralini yüksektut dr.bana demişti moral önemli bir de dün nette okudum yumurta oluşma zamnını da bol elbise giyin diyor dar elbise giyme istersenn
tamam canım dikkat ederim...ama sami bey diyorki yumurtanın büyüyor olması kaliteli olduğunu göstermez diyor...herşeye hazır olmalıyız diyor...hiç kaaliteli yumurta bulamayabiliriz diyor...hepsi kalitelide olabilir diyor...az biraz kafama takıldı yaa
canım benim inşallah sizlerinde olacak evlatları...ama hepimizinde bildiği gibi sabıra ve zamana ihtiyacımız var...rabbim şu mübarek günlerde dualarımızı geri çevirmez...hep dua edelim...inşallah sizlerde anne olacaksınız...hep dua ediyorum inanın...rabbim olmayanlara ver diyorum...dr dogru soylemıs canım benım 15 tane toplandı 7sı dollendı 3. gune 4 tane kaldı tek kondu 3u donduruldu. 15 cıktı dıye sevındık ama 4 kaldı elımızde kalıtelerıde pek ıyı degıldı. az olsun ama kalıtesı cok ıyı olsun bu da onemlı cunku tutunma sansını kalıte etkılıyo. fazla takmamaya calıs cunku mersenemınde soyledıgı ersey moralle oluyor hayırlısı hakkımızda ınsallah olumlu sonucunu duyarız bak ne guzel evladın var bunu dusun sen bıze gore artıyla baslıyorsun
tamam canım dikkat ederim...ama sami bey diyorki yumurtanın büyüyor olması kaliteli olduğunu göstermez diyor...herşeye hazır olmalıyız diyor...hiç kaaliteli yumurta bulamayabiliriz diyor...hepsi kalitelide olabilir diyor...az biraz kafama takıldı yaa
dr dogru soylemıs canım benım 15 tane toplandı 7sı dollendı 3. gune 4 tane kaldı tek kondu 3u donduruldu. 15 cıktı dıye sevındık ama 4 kaldı elımızde kalıtelerıde pek ıyı degıldı. az olsun ama kalıtesı cok ıyı olsun bu da onemlı cunku tutunma sansını kalıte etkılıyo. fazla takmamaya calıs cunku mersenemınde soyledıgı ersey moralle oluyor hayırlısı hakkımızda ınsallah olumlu sonucunu duyarız bak ne guzel evladın var bunu dusun sen bıze gore artıyla baslıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?