merhaba...herkese iyi geceler....naber nasılsıız...buraya bizden başka takılan olmuyor sanırım
evet bugün sordu ağrın varmı diye bende evet hafif hafif oluyor dedim...oda daha çoğalacak dedi...çarşamba yada en geç çatlatma iğneni vururuz dedi...haftasonuda toplarız dedi...beni heyecan basıyo tabi bu arada...bakalım daha neler görüp yaşayacağız..ben en çok su toplama işinden korktum...slm canım dedim ya byrası hep sessiz böyle sen nasılsın...ağrıların başladı mı kasık ağrıları gerçi yumurta toplanmadan bir kaç gün önce daha çok oluyor benim ikinci tüp bebekte çok olmuştu sami bey yumurta çok olduğu için olr demişti
evet bugün sordu ağrın varmı diye bende evet hafif hafif oluyor dedim...oda daha çoğalacak dedi...çarşamba yada en geç çatlatma iğneni vururuz dedi...haftasonuda toplarız dedi...beni heyecan basıyo tabi bu arada...bakalım daha neler görüp yaşayacağız..ben en çok su toplama işinden korktum...
inşallah bi tanem inşallah...en kısa zamanda sizde başlarsınız inşallah...yok cnm suya fazla takılma oluyor oo birşey olma ayyyyyyyyy ne güzel az kaldı seninnn inşallah darısı bna bizeeeeee
canım bugün 10.günüm bitti...karnım davul gibi şiş...çok rahatsız edici bir durum yaaduruşah inşallah olur canım,kaçıncı günün bugün?
mersenem canım senin sorun neydi?neden olmuyo,tekrar tüp bebek düşünüyomusun?
runneye gerçekten çok üzüldüm,umarım daha fazla beklemez
duruşah inşallah olur canım,kaçıncı günün bugün?
mersenem canım senin sorun neydi?neden olmuyo,tekrar tüp bebek düşünüyomusun?
runneye gerçekten çok üzüldüm,umarım daha fazla beklemez
evet güzelim ya sorma...aşılama işlemleri için gittik...hatta fiyatta bile anlaştık...ben birden tüpe dönüş yaptımduruşah az kalmış ozaman toplamaya,inşallah hayırlısı olur canım ya valla bak aşılama diyodun biranda tüpe karar verdin inşallah allahım yüzünü güldürür
mersenem ya ben daha önce sorun yok diye yazını okumuştum ondan sordum canım bizdede sorun yok sebepsiz,o yüzden tüp bebek yaptırmaktan da korkuyorum..sen ilkinide mi eurofertilde yaptırdın?
duruşah az kalmış ozaman toplamaya,inşallah hayırlısı olur canım ya valla bak aşılama diyodun biranda tüpe karar verdin inşallah allahım yüzünü güldürür
mersenem ya ben daha önce sorun yok diye yazını okumuştum ondan sordum canım bizdede sorun yok sebepsiz,o yüzden tüp bebek yaptırmaktan da korkuyorum..sen ilkinide mi eurofertilde yaptırdın?
allah allah buda çok ilginçmiş yaaa...yarın yine çağırdı beni sami bey...ama insan utanıyor yaaaacanım doktorum normal yoldsn gebe kalma şansını verdi ama biz beklemedik işte çünki yumurta olumuyor deil oluşuyormuş ama birbirlerini bulamıyorlar spermle dedi dr.ilk yumurta oluşmaını sami bey yaptı geçen yıl özel muayenesindeydi sami bey transferimi ankarada anotolyada oldu 2.eurofertil de oldu cnm
amiiiin inşallah tatlımhayırlısı olsun kızlar,allah kimseyi evlatsız bırakmasın
allah allah buda çok ilginçmiş yaaa...yarın yine çağırdı beni sami bey...ama insan utanıyor yaaaa
inşallah en kısa sürede güzel şeyler duyarız senden fıstıkkızlar benim kendim ilgincim zatenn ....tabiki bu bir espiriydiii lovecimm tekrardan bir kaç aya başlıcaz cnmmm
canım bu iğneler ilaçlar ne zaman bitiyo...birde jelmi ne varmış..bende kullanacakmıyım ondanartık son günler sık gidersin cnm normall bunlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?