ayen öyle güzelim:)))daha önceki sayfaları gezdim biraz yazdıkların ilgimi çekti.anladıgım kadarıyla eurofertılde aşılama diye gittin tüp bebegemi başladın?
canım bana polikistikover teşhisi koydular...ben dediğim gibi aşılamayla işimi şansa bırakmak istemedim...en azından sağlıklı çocuk doğurma şansımı arttırdım...aslında aşılamada yaptırabilirdim ama bu durumda akdeniz anemili bir çocuk doğurabilirdim...özel olmazsa sizde sorun ne?bende hastaneye aşılama diye gittim ücreti de konuştum banada tüp bebek yapabilecegini söyledide o yüzden soruyorum tabi özel olmazsa
ne söyledi sana...yalnız ben ilk görüşmemi sami beyle yapmadım...fuat beyle yaptım o bizi hiç etkilemedi...biz fiyat konusunu konuşmaya gittiğimde kendiliğimden vazgeçtimpardon msj nı geç gördüm anlıyorum canım.bizde bi sorun olmamasına ragmen ali sami bey banada aynısını söyledi
inşallah güzelim...senide duaların kabul olsun inşallah...eee neye karar verdiniz sonuç neallah yardımcın olsun canım isteyen herkesin içinde seninde kucagını doldursun inşallah
ben ali sami beyle görüştüm aşılamada başarı oranı yüzde 20 25 dedi tüp bebekte yüzde 40 45 dedi karar sizin dedi paran çoksa önce aşılama dene dedi.aşılamaya karar verdik olacaksa allahu teala verecekse aşılamaylada olur dedik.muayeneye gittigimde yumurtaların gelişimine bakarız tüp bebekte yapabiliriz dedi
canım bu iğneler ilaçlar ne zaman bitiyo...birde jelmi ne varmış..bende kullanacakmıyım ondan
sağolasın canım bnim...ayyy ben bişey diyeyimmi yaaa...ben eğer tüp bebek uygulamasının bu kadar ayrıntılı olduğunu bilseydim başlamazdım herhalde...vallla çok ilaç alıyoruz...karnım davul gibi...geceleri uyuyamıyorum...dön allah dön...hele ben transferden sonrasını düşünemiyorum bileartık hergün çağırmaya başlamış sanırım son günlaerin canımm artıkk bir de yumurta toplanınca sana hemşire tarif edecek jeli hemen ertesi gün başlıyacaksın bu jel çok önemli tabi transfer günü kullanmıycaksın sonrasında inşallah bebeğin tutunursa ilk 3 ay devam canım benim ankaradaki transferimde günde 1 taneydi ama eurofertilde sabah akşam tabi her hastanenin bir uygulaması var jelin bebek tutunmadan önce ve sonra rahim duvarını kalınlaştırmaya ve hazırlama yönüne çok etkisi var ama düzenli kullan muhakak oda önemli artık az kaldı canım bol şanslarrr
sağolasın canım bnim...ayyy ben bişey diyeyimmi yaaa...ben eğer tüp bebek uygulamasının bu kadar ayrıntılı olduğunu bilseydim başlamazdım herhalde...vallla çok ilaç alıyoruz...karnım davul gibi...geceleri uyuyamıyorum...dön allah dön...hele ben transferden sonrasını düşünemiyorum bile
slm canlarım nasılsınızzzzz tancım ortalıklarda yoksunnn uzun zamandır deniz annesinde runne cim çok geçmiş olsun canımmm bende bugün dr gittim cinsiyetlerini öğreneyim die valla çok belli olmaz dedi ama zorladım dr biri erkeğe benziyo dedi diğeride popoyu dömüş göstermiyooo habire oynaşıyorlarrr dönüp duruyolarrr ay çok güzeller valla sağa yatıyorummm biri dürtüyo sola yatıyorummmm biri dürtüyo ne yapacam bilmem daha 3 5 aylığız ama karnımda yavaş yavaş büyüyo çok güzelller kocaman karınları kocaman kafaları var allahın mucizesiii allahım hepinize tatdırsınnnn hepinize dua ediyorum hep takip ediyorum sizleri dualrım sizl:1hug::Saruboceq:erle
arkadaşlar bana dua edin yarın kan testim var tutunmuşlarmı tutunmamışlarmı çok merak ediyorum
slm canlarım nasılsınızzzzz tancım ortalıklarda yoksunnn uzun zamandır deniz annesinde runne cim çok geçmiş olsun canımmm bende bugün dr gittim cinsiyetlerini öğreneyim die valla çok belli olmaz dedi ama zorladım dr biri erkeğe benziyo dedi diğeride popoyu dömüş göstermiyooo habire oynaşıyorlarrr dönüp duruyolarrr ay çok güzeller valla sağa yatıyorummm biri dürtüyo sola yatıyorummmm biri dürtüyo ne yapacam bilmem daha 3 5 aylığız ama karnımda yavaş yavaş büyüyo çok güzelller kocaman karınları kocaman kafaları var allahın mucizesiii allahım hepinize tatdırsınnnn hepinize dua ediyorum hep takip ediyorum sizleri dualrım sizl:1hug::Saruboceq:erle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?