cnm eden sana tek embriyo yerleştirdiler 2 tane değilde ben onu anlamadım doğrusu
evet bugün sordu ağrın varmı diye bende evet hafif hafif oluyor dedim...oda daha çoğalacak dedi...çarşamba yada en geç çatlatma iğneni vururuz dedi...haftasonuda toplarız dedi...beni heyecan basıyo tabi bu arada...bakalım daha neler görüp yaşayacağız..ben en çok su toplama işinden korktum...
valla ne bıleyım canım basta 2de koyabılırız dedıler sonra tek konmus ben uyanınca duydum bızde sasırdık kızdık ama ıs ısten germıstı guya kalıtesı cok ıyı oldugu ıcın boyle yapmıslar...keske ıkı olsaydı belkı dıgerı tutardı
cnm seni uyuttular mı transferde
merhaba kızlarrrr...yine ben:)))bugün yine kontroldeydim...soldaki yumurtalar bayağı bir büyümüş...dilek hanım senin yumurtaları soldan toplayacağız galiba dedi...göbekten yapılan iğneyi kesti..koldan yapılana devam...rahim içi çok iyi dedi...ama kan değerim neyse o biraz yüksekmiş...o düşmeden tedaviye başlayamayız dedi...eğer düşmezsede keseriz tedaviyi dedi...inşallah düşerde ne yapılacaksa yaparlar...bu kadar emek verdik rabbim görüyor halimizi...hergün 90km yol git gel...allahım nolur emeklerimizi boşa çıkarmaaaaa:Saruboceq:
merhaba kızlarrrr...yine ben:)))bugün yine kontroldeydim...soldaki yumurtalar bayağı bir büyümüş...dilek hanım senin yumurtaları soldan toplayacağız galiba dedi...göbekten yapılan iğneyi kesti..koldan yapılana devam...rahim içi çok iyi dedi...ama kan değerim neyse o biraz yüksekmiş...o düşmeden tedaviye başlayamayız dedi...eğer düşmezsede keseriz tedaviyi dedi...inşallah düşerde ne yapılacaksa yaparlar...bu kadar emek verdik rabbim görüyor halimizi...hergün 90km yol git gel...allahım nolur emeklerimizi boşa çıkarmaaaaa:Saruboceq:
günaydın kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsun uzun zamandır giremedim internete özledim sizleri dert ortağı olduk burda nasılsınız runne -mersenem-asii nasılsınız nasıl gidiyor runneciğim başladınmı tedaviye ben önümüzdeki ay gidicem inşaallah
merhaba arkadaşlar bende yeni geldim kontrolden...telefon bekliyorum...eğer e2 düşmüşse çatlatma iğnemi olacak yok düşmemişse bakacaz artık...rabbim hayırlısını versin inşallahhh
çok tşk ederim canım benim...hayırlısı olsun canım senin için ... dilerim en kısa zamanda müjdeli haberlerini alırsın ...
katılıyorum günler çok çabuk geçiyor.benimde çok rahat hamileliğim şükür.benimde oldu o ağrılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?