Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

cnm eden sana tek embriyo yerleştirdiler 2 tane değilde ben onu anlamadım doğrusu

valla ne bıleyım canım basta 2de koyabılırız dedıler sonra tek konmus ben uyanınca duydum bızde sasırdık kızdık ama ıs ısten germıstı guya kalıtesı cok ıyı oldugu ıcın boyle yapmıslar...keske ıkı olsaydı belkı dıgerı tutardı

su toplamanmasında korkma dr anlamıs kontrol altına alır serum falan verıyolar rahatlıyosun pkolu kadınların bu rısk zaten cok fazla bendede olmustu canım endıselenme

cnm seni uyuttular mı transferde

merhaba kızlarrrr...yine ben:)))bugün yine kontroldeydim...soldaki yumurtalar bayağı bir büyümüş...dilek hanım senin yumurtaları soldan toplayacağız galiba dedi...göbekten yapılan iğneyi kesti..koldan yapılana devam...rahim içi çok iyi dedi...ama kan değerim neyse o biraz yüksekmiş...o düşmeden tedaviye başlayamayız dedi...eğer düşmezsede keseriz tedaviyi dedi...inşallah düşerde ne yapılacaksa yaparlar...bu kadar emek verdik rabbim görüyor halimizi...hergün 90km yol git gel...allahım nolur emeklerimizi boşa çıkarmaaaaa:Saruboceq:

cnm benim oo e2 dir inşallah düşer o yüksek oluncaa tedavi bitiyorr demiştim yaa ama düşer bencee hayırlısıylaa sende hamişş olcannnn

ınsallah canım tedavın guzel bı sekılde bıter yumoslar toplanır yerlesıp tutunur. yol bu durumda zorlayıcı oluyo bende senın gıbı 90 km gıdıp gelıyordum o sıslıkle kasık agrılarıyla yol bıtmek bılmıyordu evı yakın olanlar cok sanslı sana tavsıyem transferden sonra yola cıkma 2 gun bı yerlerde kal ogretmen evı falan bız orda yer bulamadık otelde kalmıstık ctesı tranfer olmustu bız ptesı aksam eve gelmıstım

günaydın kızlar nasılsınız ii dilekleriniz için teşekkür ederim

günaydın kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsun uzun zamandır giremedim internete özledim sizleri dert ortağı olduk burda nasılsınız runne -mersenem-asii nasılsınız nasıl gidiyor runneciğim başladınmı tedaviye ben önümüzdeki ay gidicem inşaallah

aaa kimleri görüyorum hoşgeldinnn ygenc nerelerdesn yaaa seninde geçmiş bayramın kutlu olsunn ee başla artık şu tedaviyeee senide hamiş görelimm bir an önceeee runnenin gene olmadıı canımmm ben çok iyiyim kuzumun biri oğlan diğeri göstermediii çok ii allaha şükür çok rahat bi hamilelik geçiriyorummm bazen bu kadar rahatlık normal mi die de düşünüyorumm canımmm

canlarım benden 14 yumurta toplandı 9 kullanıldı 5 döllendi 3 tanesi kaliteliydi dahada yumurta vardı rahimde 3 ay oldu yeni yeni kğüçüldü bazen ağrı yapıyordu bebekelre bi şey mi oldu die korktum dr sordum yumurtalar çok büyüdü dedi onlardan dediii daha uzun bi süre bekliyor sizi hiç korkmayın inanaın ben hiç bir şey anlamıyorummm allah şükür rahat bi hamilelik geçiriyorum günlerde vzır vızır geçiyoo hooop 14 haftalık olduk bile

katılıyorum günler çok çabuk geçiyor.benimde çok rahat hamileliğim şükür.benimde oldu o ağrılar.

Selam Kızlar ....
Bende Bebek tedavisine başlayanlardanım . burada paylaşıyorum açtığım başlıkta .
Ama sizlere bir şey sormak isterim .
Tedavi gördüğünüz hastanede tek embriyo şartı var mı sizinde .
Benim ilk denemem ama doktorum 1 tane transfer edebiliyoruz fazlası yasak diyor

merhaba arkadaşlar bende yeni geldim kontrolden...telefon bekliyorum...eğer e2 düşmüşse çatlatma iğnemi olacak yok düşmemişse bakacaz artık...rabbim hayırlısını versin inşallahhh

asiiiiiiiii çok sevindim canım umarım hamileliğin böyle sorunsuz devam eder runne denedi mi demek üzüldüm inş. birdahaki sefere olur kız dua et bana da bak hamiş duası kabul olur inş. bende hamiş olurum (Rabbim nasip ederse) ben 10 ekim gibi adet olucam 2. günüde hastaneye gidicem nasipse

merhaba arkadaşlar bende yeni geldim kontrolden...telefon bekliyorum...eğer e2 düşmüşse çatlatma iğnemi olacak yok düşmemişse bakacaz artık...rabbim hayırlısını versin inşallahhh

hayırlısı olsun canım senin için ... dilerim en kısa zamanda müjdeli haberlerini alırsın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…