Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

merhaba arkadaşlar bende yeni geldim kontrolden...telefon bekliyorum...eğer e2 düşmüşse çatlatma iğnemi olacak yok düşmemişse bakacaz artık...rabbim hayırlısını versin inşallahhh

düşer inşallah canım merak etme oh ne güzel yolun sonuna gelmişin hadi bakalımmm transfer sonrası çok iii dinlen işini riske atma bi şey olmaz deme valla 12 gün yattımmm yemeği bile yatarak yedimmm olmazsa olmaz ama ben bu şansı zevklerim için tepmek istemedimmm allah şükürde iki tane kuzum varrr artıkkkkk inşşalah kucağıma almak nasip olurr kocaman olduklarını görürümm

tek embiyo canım maaleseffff yasa gereğiiiiiiiiiiiiii ama 2 de konulursa sorun olur mu bilmeme dr görüş genede anladın mı sen iste 2 tanede

daha aramadılar yaaaa....çok meraklandım....düşmedimi yoksa yaaaa...

canım arayı vermezler öle beni kaç çatlattılar öyleeee belkide daha çıkmadı sonuç hem akşamalrı toplantı yaparlar senin sonucu hocalar görüşür ona göre ararlarrr 5 den sonra

bu arada bir şey sorcam kızlar

tek embriyo ile çoğul gebelik olabiliyor mu ?
bilgisi olan var mı ?

evet olmuş burada okudum bir arkadaşın dediğin gibi tek embriyo koymuşlar ama ikiz geelik oluşmuş..tek yumurta hemde ne güzel yaaa...rabbimin işleri

istermisin birde senin öyle olsun :):):):):)))))))))

inşl böyle güzel müjde verirsin canım

valla eşimde benim içime doğuyor bizim ikizimiz olacak diyor .
bende olsun da tek çift farketmez diyorum . onada anlatıyorum tek embriyo ile olmaz diye
ben olmaz sanıyordum .
:S

valla olmuş onlarda şok olmuşlar...benimkinde öyle bir şans olacak zaten...çünkü yaşımdan dolayı çift embriyo koyacaklar...yaş 35...evet bugün 5te aradılar...değerim düşmemş ama çatlatma iğnemi olabilirmşim.....inşallah bir aksilik çıkmaz ya...

ınsallah canım hersey yolunda gıder. cok zorlu bı surec valla Allah hepımızın yardımcısı olsun. gecen konyaya geldım gezmek ıcın tedavıden sonra ılk defa ama kalbım sıkıstı sankı tedavıye gıtcem dıye o anda anladım kı 2. denemeye hazır degılım konyaya gırınce huzursuzlandım aynı sıkıntılar tekrar yasayacagım dıye ama ınsan boyle bı surec ıcın kendını hazır hısseder mı muamma....:1no2:

iyi geceler kızlar ben uzun süre nete giremedim neler olmuş neler mersenem geçmiş olsun canım Rabbim çifter çifter versin inş. sanada banada gel ekimde beraber başlayalım tedaviye hatta runneyi de alalım üçümüz aynı zamanda başlayalım bana destek olursunuz tecrübelerinizle

arkadaşlar dün kan testim yapıldı dr um ali sami gürbüz bey müjdeli haberi verdi yüzde yüz hamilesin dedi perşembe günü ikinci kan testine gidecegim deger yükselmesi mi ne gerekiyormuş heycandan sormayı unutmusum neden bakılacak amaç ne diye

hayırlı olsun canım kaçıncı denemendi?

abla kaçıncı derken daha önce çolakogluna gittim okadar tedaviye igneye ragmen yumurtalar gelişmiyor dedi daha sonra eurofertıl açıldı ve sami beyle tanıştık ilk denememizde başarılı olduk ama dedigim gibi 5 yıl konyaya geldim gittim yumurtalar oluşmuyor dediler ama eurofertıl ve sami bey bunu başardılar ilk denemede bizi yormadan fazla gel git olmadan kendisinin ve çalışanlarının sayesinde başardık...abla kan degeri ne demek sen biliyormusun yani 100 de yüz hamilesin dedi ama perşembe gene bakılacakmış heycandan neden demeyi sormayı unutmuşsum

hayılı olsun canım hamiş sayısı artıyor dahada artacak inşallah.değerinin 2 katına çıkması gerekiyor hamileliğin devam ettiğinin anlaşılması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…