bide kan değerin kaç çıktı
inşallah sorun çıkmaz
çıkmaz canım endişelenme iki tanemi yerleştirdiler
konyaya 120 km olan bi yerde yaşıyorum dr yanıbaşımda degil..evet 2 tane ama kaçı tuttu bilmiyorum ne zaman ögreniriz_?6 yıllık evliyim ilk gebeligim..sen yaptırdınmı hiç
canım benimde ilk denememde oldu 220 çıkmıştı değerim ikiz olabilir demişti ama tek kese gördü.300 yüksek ikiz olabilir belki ama en kesin 10 gün sonra kese görmeye çağırır ozaman belli olur.
sanadamı 2 taransferdi..20 gün sonra ultrason dedi yarın tekrar ikinci kan degerine bakacak sonra 20 gün bekleyecegiz abla saglıklı olsun vatana millete hayırlı bir evlat olsunda ikiz tekiz kız oglan farketmez
arkadaşlar dün kan testim yapıldı dr um ali sami gürbüz bey müjdeli haberi verdi yüzde yüz hamilesin dedi perşembe günü ikinci kan testine gidecegim deger yükselmesi mi ne gerekiyormuş heycandan sormayı unutmusum neden bakılacak amaç ne diye
konyaya 120 km olan bi yerde yaşıyorum dr yanıbaşımda degil..evet 2 tane ama kaçı tuttu bilmiyorum ne zaman ögreniriz_?6 yıllık evliyim ilk gebeligim..sen yaptırdınmı hiç
Hayırlı olsun canım ... Allah kucağında görmeyi nasip etsin tamamına erdirsin çok sevindim ...
tek embriyo yasası çıktı diye biliyorum nasıl 2 tane yerleştirdiler .
özel bir durum varmıydı canım ?
2 denemem olmuştu daha önce yani iki kere tüp bbek raporu aldım ama yumurtalar gelişmedi o yüzden 2 transfer oldu yani 2 deneme oldumu 2 tarnsfer hakkın doguyor sanırım
Anladım canım .
hayırlısı olsun dilerim Rabbim gönlüne göre verir .
Müjedli haberini burada paylaşırsın bizimle
amin ALLAH cümlemizi evlat sahibi yapar inşallah...sen ne yaptın yaptırdınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?