Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

canım kanındaki bhcg değerinin sürekli yükselmesi gerekiyor bu hamilesin demektir ondan kan değerine bakacaklar

konyaya 120 km olan bi yerde yaşıyorum dr yanıbaşımda degil..evet 2 tane ama kaçı tuttu bilmiyorum ne zaman ögreniriz_?6 yıllık evliyim ilk gebeligim..sen yaptırdınmı hiç

abla kan degeriöm kaç çıktı bilmiyorumki heyecandan sormayı unuttum ama dr anlatırken 300 felanmı ne diyordu ama emin degilim yanlız şu anda 100 de yüz gebesin hayırlı olsun perşembe günü tekrar kan vereceksin yükseliyormu bakacagız dedi

canım benimde ilk denememde oldu 220 çıkmıştı değerim ikiz olabilir demişti ama tek kese gördü.300 yüksek ikiz olabilir belki ama en kesin 10 gün sonra kese görmeye çağırır ozaman belli olur.

evet birde tanın söylediği gibi değerin normal hamilelerin ilk haftaki değerlerine göre yüksekse ikiz olma ihtimali var canım ohhhhhhhhhhhh aman ne güzel hadi hayırlısı bende bebiş istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaa

canım benimde ilk denememde oldu 220 çıkmıştı değerim ikiz olabilir demişti ama tek kese gördü.300 yüksek ikiz olabilir belki ama en kesin 10 gün sonra kese görmeye çağırır ozaman belli olur.

sanadamı 2 taransferdi..20 gün sonra ultrason dedi yarın tekrar ikinci kan degerine bakacak sonra 20 gün bekleyecegiz abla saglıklı olsun vatana millete hayırlı bir evlat olsunda ikiz tekiz kız oglan farketmez

bir ara doktorum bana klomen vermişti kullandım ve yumurta takibine gittim baktı istediğim büyüklüğe ulaşamamış sanırım senin yumurtan mukavemet gösteriyor demişti bu ne demek acaba büyümeye mi yoksa çatlamaya mı mukavemet gösteriyor acaba?

Hayırlı olsun canım ... Allah kucağında görmeyi nasip etsin tamamına erdirsin çok sevindim ...

konyaya 120 km olan bi yerde yaşıyorum dr yanıbaşımda degil..evet 2 tane ama kaçı tuttu bilmiyorum ne zaman ögreniriz_?6 yıllık evliyim ilk gebeligim..sen yaptırdınmı hiç

tek embriyo yasası çıktı diye biliyorum nasıl 2 tane yerleştirdiler .
özel bir durum varmıydı canım ?

2 denemem olmuştu daha önce yani iki kere tüp bbek raporu aldım ama yumurtalar gelişmedi o yüzden 2 transfer oldu yani 2 deneme oldumu 2 tarnsfer hakkın doguyor sanırım

2 denemem olmuştu daha önce yani iki kere tüp bbek raporu aldım ama yumurtalar gelişmedi o yüzden 2 transfer oldu yani 2 deneme oldumu 2 tarnsfer hakkın doguyor sanırım

Anladım canım .
hayırlısı olsun dilerim Rabbim gönlüne göre verir .
Müjedli haberini burada paylaşırsın bizimle

amin ALLAH cümlemizi evlat sahibi yapar inşallah...sen ne yaptın yaptırdınmı

canım bende bu ay başladım Allah'ın izni ile .
Ben 10 yıllık evliyim çeşitli tedaviler gördüm klomen vs vs ama olmadı .
Geçen sene bitkisel şeyler uyguladık ama yine olmadı :)
Eşimin spermlerinde sorun vardı benim hiç bir şey iyi gelmedi .
son çare tüp bebek dedik maddi olarakda hiç hazır olmadığımız halde herşeyi göze alarak başladık .
Geçen çarşamba başladım ben istanbulda IVI tüp bebek merkezi var oraya gidiyorum .

Bakalım iğnelere devam ediyoruz cuma günü kontolüm var yine ama yavaş ilerliyoruz biz biraz tembel benim yumurtalıklar .
İlk denemem yani anlican benim .
Allahım isteyen herkese nasip etsin gerçekten çok zor bir özlem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…