Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

merhaba kızlar...dün gece 11de çatlatma iğnemi oldum...ama ağrım falan yok...bu normalmi sizce...acaba çatlamıyorlarm yaaaa....yarn 10da yumurta toplama işlemi var...bakalm kaç yumurta toplayabilecekler ve kaçı kalteli olacak..çok meraklıyım yaaa

agrı olmazki zaten

yok agrı felan olmuyor bende olmadı yanlız inşallah yumurtalar döllenirde transfer gerçekleşirse lavabo dışı yataktan kalkma kesinlikle kalkma ben kan testi gününe kadar yattım hiç birşey yapmadım ilaçlarınıda aynı saatlerde kullan inşallah hepinizin olur

ayy inşallah canım yaaa...benmde endişem kaltel yumurta olup olmayacağı konusunda...şu anda çok yumurta var ama ne durumdalar belli değil...birde benimki pgt yapılacak...bana çok sayıda kaliteli yumurta lazım

ayy inşallah canım yaaa...benmde endişem kaltel yumurta olup olmayacağı konusunda...şu anda çok yumurta var ama ne durumdalar belli değil...birde benimki pgt yapılacak...bana çok sayıda kaliteli yumurta lazım

canım her ilaç herkes için aynı belirtiyi gösterecek diye bir şey yok .
sen içini ferah tut güzel güzel yumoşların olur inşl
onlarda sana birer melek olsunlar :):)

hadı bakalım canım gozun aydın ınsallah hayırlı ve saglıklı bı sekılde bebegını kucagına alırsın darısı bızlere ınsallah

kızlar benim 2 embiriyo transferim olmuştu diğeride tüplere yerleşmiş kandeğeri kürtaj olalı 3 hafta olmasına rağmen 260 dr düşmesse tekrar kürtaj amaliyat felan dedi ama byrdaki doktor kendi doktorum sakın amaliyat olma dedi inşallah buda düşer bu gun çok kanamam oldu karnımın içi kanla doluymuş çok ağrı olunca gitmiştim acile dua edin banada kurtulayım şu durumdan ALLAH HERKEZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN....

o nasıl oluyor ya birde böyle bir durummu var benim kan degerim iyi çıktyı ikinci kez baktılar yükselmiş 20 gün sonra ultrasonla bakacaklar

selam kızlaar. uzun süredir yoktum. betülcüm tebrikler allah tamamına erdirsin. mersenem canım geçmiş olsun. kendine dikkat et. duruşah inşallah senin için de iyi bir başlangıç olmuştur. güzel haberlerini alırız umarım senin de. ben de pazartesi doktora gidip 2li test yaptırcam, bi de ense kalınlığı ölçülecek. inşallah ii olur. bu arada hamile arkadaşlar. ben baş ve boyun ağrısından ölücem galiba. sizde de oluyor mu? herkesi öptüm.

Canım çok çok geçmiş olsun . Acil şifalar dilerim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…