canım bende bu ay başladım Allah'ın izni ile .
Ben 10 yıllık evliyim çeşitli tedaviler gördüm klomen vs vs ama olmadı .
Geçen sene bitkisel şeyler uyguladık ama yine olmadı :)
Eşimin spermlerinde sorun vardı benim hiç bir şey iyi gelmedi .
son çare tüp bebek dedik maddi olarakda hiç hazır olmadığımız halde herşeyi göze alarak başladık .
Geçen çarşamba başladım ben istanbulda IVI tüp bebek merkezi var oraya gidiyorum .
Bakalım iğnelere devam ediyoruz cuma günü kontolüm var yine ama yavaş ilerliyoruz biz biraz tembel benim yumurtalıklar .
İlk denemem yani anlican benim .
Allahım isteyen herkese nasip etsin gerçekten çok zor bir özlem .[/QUO
abla inşallah olur kaça yapıyorlar baştan anlaşsaydınız burada bebegin kalp atışını duyana kadar 3500 dışı bir kuruş vermiyorsun...bizde ne eşimde ne bende hiç bir sorun yoktu ama olmadı nasip kısmet bu güneymiş abla inan hayatımda bukadar mutlu olmamıştım eşinin spermi önemli degil tüp bebekte spermin önemi yok sadece seninkiler saglı aşamalarla ilerlesin okadar ben direk gittim eurofertıla yumurtalar hazır hemen başlayalımmı dediler tamam dedik başladık ve bir ay oldu veya olmadı hatırlamıyorum bile 5 kere gittik sadece merkeze çok iyi insanlarla karşılaştım orada ALLAH sanada versin
canım bende bu ay başladım Allah'ın izni ile .
Ben 10 yıllık evliyim çeşitli tedaviler gördüm klomen vs vs ama olmadı .
Geçen sene bitkisel şeyler uyguladık ama yine olmadı :)
Eşimin spermlerinde sorun vardı benim hiç bir şey iyi gelmedi .
son çare tüp bebek dedik maddi olarakda hiç hazır olmadığımız halde herşeyi göze alarak başladık .
Geçen çarşamba başladım ben istanbulda IVI tüp bebek merkezi var oraya gidiyorum .
Bakalım iğnelere devam ediyoruz cuma günü kontolüm var yine ama yavaş ilerliyoruz biz biraz tembel benim yumurtalıklar .
İlk denemem yani anlican benim .
Allahım isteyen herkese nasip etsin gerçekten çok zor bir özlem .[/QUO
abla inşallah olur kaça yapıyorlar baştan anlaşsaydınız burada bebegin kalp atışını duyana kadar 3500 dışı bir kuruş vermiyorsun...bizde ne eşimde ne bende hiç bir sorun yoktu ama olmadı nasip kısmet bu güneymiş abla inan hayatımda bukadar mutlu olmamıştım eşinin spermi önemli degil tüp bebekte spermin önemi yok sadece seninkiler saglı aşamalarla ilerlesin okadar ben direk gittim eurofertıla yumurtalar hazır hemen başlayalımmı dediler tamam dedik başladık ve bir ay oldu veya olmadı hatırlamıyorum bile 5 kere gittik sadece merkeze çok iyi insanlarla karşılaştım orada ALLAH sanada versin
Betül çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için .
valla bende bir çok merkez araştırdım ama içlerinde iyi ve uygun olanı bu idi .
buradada tek sefer deneme için bütün ilaçlar tahliller dahil 4500 tl ye anlaştık
nasip kısmet bakalım Rabbim hepimizin yüzüne güler inşl canım .
haber ver mutlaka bizlere .
merhaba kızlar...dün gece 11de çatlatma iğnemi oldum...ama ağrım falan yok...bu normalmi sizce...acaba çatlamıyorlarm yaaaa....yarn 10da yumurta toplama işlemi var...bakalm kaç yumurta toplayabilecekler ve kaçı kalteli olacak..çok meraklıyım yaaa
Betül çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için .
valla bende bir çok merkez araştırdım ama içlerinde iyi ve uygun olanı bu idi .
buradada tek sefer deneme için bütün ilaçlar tahliller dahil 4500 tl ye anlaştık
nasip kısmet bakalım Rabbim hepimizin yüzüne güler inşl canım .
haber ver mutlaka bizlere .
inşallah abla ..haber ver derken benim hamilelik kan testim oldu abla prşembe ikincisi olacak yani yarın
olmazmıııı???ama burada biris yazmış çatlatma ğesnden sonra çok fazla kasık ve bel ağrs oluyor dye...bende akşamdan beri ağrı olcak diye bekliyorum...canımsın senn sonucunda hayrlı olsun inşşşşş...darısı bzlere iinşşş...agrı olmazki zaten
olmazmıııı???ama burada biris yazmış çatlatma ğesnden sonra çok fazla kasık ve bel ağrs oluyor dye...bende akşamdan beri ağrı olcak diye bekliyorum...canımsın senn sonucunda hayrlı olsun inşşşşş...darısı bzlere iinşşş...
ayy inşallah canım yaaa...benmde endişem kaltel yumurta olup olmayacağı konusunda...şu anda çok yumurta var ama ne durumdalar belli değil...birde benimki pgt yapılacak...bana çok sayıda kaliteli yumurta lazımyok agrı felan olmuyor bende olmadı yanlız inşallah yumurtalar döllenirde transfer gerçekleşirse lavabo dışı yataktan kalkma kesinlikle kalkma ben kan testi gününe kadar yattım hiç birşey yapmadım ilaçlarınıda aynı saatlerde kullan inşallah hepinizin olur
inşallah abla ..haber ver derken benim hamilelik kan testim oldu abla prşembe ikincisi olacak yani yarın
değerlerin ne çıkıyor onu haber ver :):)
fikir sahibi oluruz .:)
ayy inşallah canım yaaa...benmde endişem kaltel yumurta olup olmayacağı konusunda...şu anda çok yumurta var ama ne durumdalar belli değil...birde benimki pgt yapılacak...bana çok sayıda kaliteli yumurta lazım
inşallah bitanem inşallah...rabbim herkesin gönlüne göre versncanım her ilaç herkes için aynı belirtiyi gösterecek diye bir şey yok .
sen içini ferah tut güzel güzel yumoşların olur inşl
onlarda sana birer melek olsunlar :):)
inşallah bitanem inşallah...rabbim herkesin gönlüne göre versn
arkadaşlar dün kan testim yapıldı dr um ali sami gürbüz bey müjdeli haberi verdi yüzde yüz hamilesin dedi perşembe günü ikinci kan testine gidecegim deger yükselmesi mi ne gerekiyormuş heycandan sormayı unutmusum neden bakılacak amaç ne diye
kızlar benim 2 embiriyo transferim olmuştu diğeride tüplere yerleşmiş kandeğeri kürtaj olalı 3 hafta olmasına rağmen 260 dr düşmesse tekrar kürtaj amaliyat felan dedi ama byrdaki doktor kendi doktorum sakın amaliyat olma dedi inşallah buda düşer bu gun çok kanamam oldu karnımın içi kanla doluymuş çok ağrı olunca gitmiştim acile dua edin banada kurtulayım şu durumdan ALLAH HERKEZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN....
ygenç saol canım kısmet deilmiş diüştü bebeşim
kızlar benim 2 embiriyo transferim olmuştu diğeride tüplere yerleşmiş kandeğeri kürtaj olalı 3 hafta olmasına rağmen 260 dr düşmesse tekrar kürtaj amaliyat felan dedi ama byrdaki doktor kendi doktorum sakın amaliyat olma dedi inşallah buda düşer bu gun çok kanamam oldu karnımın içi kanla doluymuş çok ağrı olunca gitmiştim acile dua edin banada kurtulayım şu durumdan ALLAH HERKEZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?