selam kızlaar. uzun süredir yoktum. betülcüm tebrikler allah tamamına erdirsin. mersenem canım geçmiş olsun. kendine dikkat et. duruşah inşallah senin için de iyi bir başlangıç olmuştur. güzel haberlerini alırız umarım senin de. ben de pazartesi doktora gidip 2li test yaptırcam, bi de ense kalınlığı ölçülecek. inşallah ii olur. bu arada hamile arkadaşlar. ben baş ve boyun ağrısından ölücem galiba. sizde de oluyor mu? herkesi öptüm.
Canım kolestrolün olabilir bir baktır istersen ...
arkadaşlar hepinize iyi akşamlar...benim bir tüp bebek serüvenim bugün sonlamıış oldu...doktorlar 20-30 yumurta beklerken sadece 6 yumurta toplayabilmişler ve bunllarında 1 tanesi döllenmişti...dilek hanım çok ümitli konuşmadı zaten...bugün tekrar aradı o var olan embriyomuzda bugün bölüünmeyi bırakmış...bir kaç ay sonra tekrar görüşelim dediler...bugün çok ağladım...ben buna hiç hazır değildim yaaa
ne bileyim güzelim transferden sonra tutunmamasına hazırlıklıydım inan bu bizde şok etkisi yarattı...dilek haımda çok şaşırdı zaten...çok nadir karşılaşılan bir durum dedi...sami bey kesin ümitliydi 30 yumurta alırız sizden demişti..ama içleri hep boşmuş...genetiğe göndereceğim sizi dedi bakalım...bu kadar erken olumsuz sonuçlanacağını hiç düşünmemişti...evet çok heyecanlıydım çok umutluydum bunlar hiç geelmemiştiki aklıma...canım benım cok uzuldum ya nasılda heyecanlı anlatıyordun surecı bende umutluydum sana daır naparsın hakkımızda hayırlısı ınsallah dıger denemeye...transferden sonra olumsuz sonuc almakta cok zor oluyor bu da kotu o kadar ılacı alıpta bos donmesı dedım ya ınsallah hayırlı bı zamanda olur hepmız ıcın
ne bileyim güzelim transferden sonra tutunmamasına hazırlıklıydım inan bu bizde şok etkisi yarattı...dilek haımda çok şaşırdı zaten...çok nadir karşılaşılan bir durum dedi...sami bey kesin ümitliydi 30 yumurta alırız sizden demişti..ama içleri hep boşmuş...genetiğe göndereceğim sizi dedi bakalım...bu kadar erken olumsuz sonuçlanacağını hiç düşünmemişti...evet çok heyecanlıydım çok umutluydum bunlar hiç geelmemiştiki aklıma...
evet bizide oraya yönlendirdi dilek hanım...ben yine dilek hanıma devam ederim gibi...dilek hanımda aynısını dedi...bu aya mahsus bişey olabilir dedi...diğer aylarda da aynı şeyin olacağına hiç ihtimal vermiyorum dedi ama benim aklıma pek yatmadı...nasıl bu aya mahsus bişey olabilirkievet gercektende nadır olan bısey o ay kı donguyle ılgılıde olabılır. genetıgıe gıtmekte fayda bızı de ılk deneme olumsuz olunca gondermıslerdı bısey cıkmadı bızde 2. hazır olmaya calısıyoruz. genetık arastırma temmuzdan once 2 mılyar falanmıs ama temmuzda gelen yasayla calısanlara ucretsız olmus. selcuk unv genetık var cok ıyıler ılgılıler. sonuclar bazıları 1 haftada bı kacı 4-6 hafta arasında sonuc cıkıyor bence gıtmısken pıhtılasmayada baktır bu durumdan dolayı tutunma olmayabılıyor(su ankı durumun ıcın degılsede ılerisı ıcın) ya samı bey her daım coooook asırı olumlu oluyor dılek hanım daha gercekcı bence ınsallah 2. ben ona gıtcem
hem bunun genetikle ne ilgisi olabilirki...genetikte nelere bakıyolarevet gercektende nadır olan bısey o ay kı donguyle ılgılıde olabılır. genetıgıe gıtmekte fayda bızı de ılk deneme olumsuz olunca gondermıslerdı bısey cıkmadı bızde 2. hazır olmaya calısıyoruz. genetık arastırma temmuzdan once 2 mılyar falanmıs ama temmuzda gelen yasayla calısanlara ucretsız olmus. selcuk unv genetık var cok ıyıler ılgılıler. sonuclar bazıları 1 haftada bı kacı 4-6 hafta arasında sonuc cıkıyor bence gıtmısken pıhtılasmayada baktır bu durumdan dolayı tutunma olmayabılıyor(su ankı durumun ıcın degılsede ılerisı ıcın) ya samı bey her daım coooook asırı olumlu oluyor dılek hanım daha gercekcı bence ınsallah 2. ben ona gıtcem
evet bizide oraya yönlendirdi dilek hanım...ben yine dilek hanıma devam ederim gibi...dilek hanımda aynısını dedi...bu aya mahsus bişey olabilir dedi...diğer aylarda da aynı şeyin olacağına hiç ihtimal vermiyorum dedi ama benim aklıma pek yatmadı...nasıl bu aya mahsus bişey olabilirki
inşallah öyldir güzelim ya..bak şimdi rahatlattın beni...hiiç inanasım gelmemişti vallatabıkı oyle olabılır benımde aklıma ılk bu geldı bak dr da demıs aynısını. adet dongusu her ay farklı olur yumurtaların kalıtesı ılaca verılen tepkı hepsı aydan aya degısır. ben ılk gıttıgımde murat bey bana bı hastanın dosyasını gosterdı aynı hasta aynı dozda ılaclar ama bı ay hıc yumurta cıkmamıs tedavı ıptal olmus dıger ay kadından bı suru yumurta cıkmıs dusun dedım ya aynı kısı aynı doz ılac ama sadece ay farkı var. kadınların adetı aydan aya degısır bunu unutma ınsallah bu kadar basıt bı nedendır
hem bunun genetikle ne ilgisi olabilirki...genetikte nelere bakıyolar
hımmm...anladım güzelim...peki ben bişay merak ettim benden alınan o yumurtaları inceledilermi acaba...sende farkettinmi hastayla pek bişey paylaşmıyolar...tahlil sonuçlarını bile söylemiyolarcanım genetıkte 2 esımden 2de benden kan aldılar esımden bıde sperm aldılar yanı toplamda 5 test yapıldı. bende ve esımde kromozon durumununa baktılar anomoli var mı dıye? artı olarak bende pıhtılasmaya baktılar(tutunmanın olmama sebebıdır dıye)
erkekte daha karısık oluyor ıste ne bıleyım y kromozomuna falan bakıyorlar acıkcası tıbbı terımler cok oldugu ıcın pek anlamadım cok sukur bısey cıkmadı ınsallah sendede cıkmaz. sende kromozom durumuna bakarlar anomolı var mı dıye dılek hanım suphelendıgı durumları ıstedıgı tahlıllerı yazıp sana verır buyuk ıhtımal yumurtlama durumuyla ılgılı bıseyler olur bence.
sızın yumurta toplama asamasında oldugu ıcın neler ıster bılmıyorum bızım tutunma olmadı ona yonelık arastırma yapıldı
karnım şiş ama yaaa...bu sizdede olmuşmuydu...haaa birde büyük abdestime çıkamıyorum..kabızlık var çok afedersiniz...normalmi ya...
hımmm...anladım güzelim...peki ben bişay merak ettim benden alınan o yumurtaları inceledilermi acaba...sende farkettinmi hastayla pek bişey paylaşmıyolar...tahlil sonuçlarını bile söylemiyolar
tabiki ücret gitti...500 lira alacağımız varmış...eğer ikinciyi denemeye karra verirsek onu oraya aktaracaklarmış...yani şu ana kadar yapılan işlem 3000liraymış...çokta inandırıcı değil ama inanmak zorundayız...senden alınan yumurtaların ıncelenecegını pek sanmıyorum en azından boyle bısey hıc duymadım. evet bızde fark ettık hıc bılgı vermıyorlar sadece ıyı ıste hersey yolunda falan hatta esım o zaman dr fuat alı beye demıstı yeterınce bılgı verılmıyor bz bundan dolayı rahatsızız dıye ondan sonra bırazcık daha soylemeye basladılar benım tahmınım tıbbı terımlerı yada degerlerı anlamıcagımızı falan dusunuyorlar ondan anlatmıyolar. dusunsene ben transferden olumsuz sonuc aldım hala kacıncı kalıteydı kac hucrelıydı bılmıyorum((
bu arada tabı ucretınıde almıslardır???
tabiki ücret gitti...500 lira alacağımız varmış...eğer ikinciyi denemeye karra verirsek onu oraya aktaracaklarmış...yani şu ana kadar yapılan işlem 3000liraymış...çokta inandırıcı değil ama inanmak zorundayız...
canım çok üzüldüm nasıl oluyo böyle bişey anlamadım acaba ilacın dozu az mı kullanıldı,valla tüp bebek yaptırmaktanda korktum şimdi ama genede sen ümitsiz olma sen birkere annesin inşallah ikinciside olurarkadaşlar hepinize iyi akşamlar...benim bir tüp bebek serüvenim bugün sonlamıış oldu...doktorlar 20-30 yumurta beklerken sadece 6 yumurta toplayabilmişler ve bunllarında 1 tanesi döllenmişti...dilek hanım çok ümitli konuşmadı zaten...bugün tekrar aradı o var olan embriyomuzda bugün bölüünmeyi bırakmış...bir kaç ay sonra tekrar görüşelim dediler...bugün çok ağladım...ben buna hiç hazır değildim yaaa
valla ben hep tüp bebeğin çözüm olacağını düşünürdüm..ama işin içine girince anladımki nasip olmayınca hepsi hikaye...önce rabbim isteyecek...o spermlere emir verecek onlarda yumurtaları dölleyecek...emir alınmadı demekkicanım çok üzüldüm nasıl oluyo böyle bişey anlamadım acaba ilacın dozu az mı kullanıldı,valla tüp bebek yaptırmaktanda korktum şimdi ama genede sen ümitsiz olma sen birkere annesin inşallah ikinciside olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?