Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

gözün aydın canım...

hayırlı olsun canım,allah saglıkla kucagına almayı nasip eder inşallah

duruşah kısmet meselesi canım ya olmayınca olmuyo işte,bizimde sebepsiz valla öyle korkuyorum tüp bebekten artık hayırlısı inşallah daha fazla aramayız

korkunun ecele faydası yok tatlım...ya allah ya bismillah deyip başlayacan..olursada olmazsada allahtan diyecez artık...aralık gibi ikincisinide denerim olmazsa yapacak bişey yok artık ne yapalım

korkunun ecele faydası yok tatlım...ya allah ya bismillah deyip başlayacan..olursada olmazsada allahtan diyecez artık...aralık gibi ikincisinide denerim olmazsa yapacak bişey yok artık ne yapalım
dogru diyosun cnm bişekilde bende başlıycam
dün komşudaydım,kadının bi misafiri vardı onlarında 21 yıldan sonra olmuş tüp bebekle,43 yaşında ikinci için ugraşmış ikiz olmuş,kısmet işte 40 yaşından sonra 3 evlat sahibi oldu
biz nekadar çabalasakta olmuyunca olmuyo işte,rabbim kimseye aratmasın

amiiin..benim durumuma benziyomuş bak onunki...enşallah ben yada sen yada diğerleri öyle 43 yaşına kadar beklemeyiz yaaa

iyi geceler...bugün biraz fazla ağlamışım gözlerim acıyo artık
uyumam lazım
yarın görüşmek üzerre
iyi geceler cnm,kendini üzme artık çok şükür bi evladın var
ablamında ikinci olmuyo kısmet ilkine 2. ay hamile kaldı,iki senedir olmuyo inşallah en yakın zamanda olur

Merhaba ;
canım hiç ağlama ne olur ikinci denemende daha iyi olur belki ... inan bana okuyunca oturup bende ağladım (((((((((((
kolay bir sürec değil git gel , hiç bir an aklından çıkmıyor yatıp kalkıp acaba diye düşünmekten insan kafayı yiyor . Seni çok iyi anlıyorum .
ama sakın üzülme ikinci denemeni yaparsın . Belki ona gerek bile kalmadan kendiliğinden hamile kalırsın inşlllllllllllllllllllllllllllll.
Allahım sana gönlündeki meleği en kısa zamanda versin inşl ....

Sevgiler

rutin testler hep yapıldı canım. bi sorun yok ama insanlar hamilelikte normaldir diyor. dayanılır gibi değil ya.:sinifsinif:

bu belirtiler kolestrol yükselmesine benziyor . kendini bir dene gün içerisinde yediklerine biraz dikkat et kırmızı et yağlı yiyecekler den uzak dur bir kaç gün bakalım belirtilerde azalma oluyor mu canım .

Gözün aydın canım o zaman Allah tamamına erdirsin inşl :)

iyi geceler...bugün biraz fazla ağlamışım gözlerim acıyo artık
uyumam lazım
yarın görüşmek üzerre

canım dinlen bir süre buraya bile girme biraz topla kendini başka şeylerle uğraş bir süre...
iyi dileklerim ve dualarım seninle ...

tatlım üzülme. bizim de 2. denemede tuttu. 1.de yumurta benden de 6 tane çıkmıştı. 4ü döllendi. çok kaliteli değil dediler. ama 2. denemede aynı doz ilaçla 18 yumurta çıktı. 12si döllendi. 6sı 1.kalite dediler. yani nasıl başladıysan öyle olacak diye birşey yok. belki ilacın dozunu birazcık yükseltirler. bi sonrakinde tutar. benim bi de e2 yükselince iptal olmuştu denemenin biri. yani sonuca ulaşmak bazen zor oluyo. ama illa ki ulaşılıyo.

canım ben sana demiştim ama değil mi? hem çok da dua ettim sizler için. tebrikler. allah tamamına erdirsin.bu arada bence sen ikizlere hamilesin.

çok teşekkür ederim. arkadaşlar yaşananlar çok zor sabır istiyor ama biz sabır edemiyoruz.şöyle düşünün herşeyin bir zamanı var bizim uğraşlarımız birer vesile, neler duyuyoruz değilmi?Allahım vereceği zamanı biliyor sadece sabrımızı deniyor emin olun. çok dua edin yürekten.o duyuyor. ve üzülmeyin olmayınca bir daha deneyin.Allahım hepimizin yardımcısı olsun

canım ben sana demiştim ama değil mi? hem çok da dua ettim sizler için. tebrikler. allah tamamına erdirsin.bu arada bence sen ikizlere hamilesin.

evet duaların için çook sağol amin inşallah sonuna kadar devam eder.bakalım ikizmi pazartesi kendi doktorum bakalım keselere dedi .1 hafta bekleyeceğim sonra tüp bebek doktoru bakcak asıl keselere belli olurmu bilmiyorum şuan 3 haftalıklar.çok sağol .yazarım yine

tamam canım haberlerini bekliyorum. kan testi sonucun bayağı yüksek çıkmış. o yüzden ben ikiz olduğunu düşündüm. benim ilk tahlil ssonucum 120ydi.

canım senin 6 tanesinden en azından 4ü döllenmiş...benimkinde hiç işe yarar bişey yok...çok moral bozucu bişey ama değil mi...siz kaç ay sonra tekrar yaptırdınız...ben 2 ay sonra düşünüyorum ama nasıl iyimi sizcede...evet benim e2de çok yüksek gitti aslında...6binler deydi...doktorum yinede çatlatma iğnesini yaptırdı...belkide yaptırmaması gerekiyordu...inşallah bir gün bende sizler gibi mutlu mutlu şeyler yazabilirim burada...
canım rabbim senindegönlüne göre versin inşallah..ikiz tekiz farketmez...allah hayırlısını versin inş...

anladımki herşey hikaye..rabbim ol demediyse hiç bişey olmuyo...yok klomen yok aşılama yok çatlatma yok tüp bebek hepside boşşş...olmayacaksa olmuyoooo...

canım sana söylemeye çalışmıştım bence tedaviyi bırak demiştim beni
aynı snn gibi ümitlendirdiler 4 yumurta çıkmıştı oda yumurtaların içöi boş çıktı 3. de snn gibi sürekli lekelenmemde vardı onda
ama bazı şeylerin yasanmASI GEREKİYOR DEMEKKİ İNŞŞŞŞŞŞŞ BİDAHAKİ SEFERE TUTAR AMA SAKIN ARKA ARKAYA DENEME

evet canım ben onlara defalarca söyledim farketmez dediler...ve dediğim gibi e2 çok yükseklerde olmasına rağmen çatlatma iğnesini yaptırdılar bana...6 tane işe yaramaz yumurta topladılar benden...20-30 bekliyorlardı...ne zaman başlayayım canım...fikrin nedir...sen ne kadar bekleyeceksin daha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…